Clopotei de ian-feb 2008 (204)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Honey sanatate multa lui AJ, de ce o fi facut micutul iar febra? Sa intri sa ne spui ca e bine please! Succes mami cu proiectul fratior/surioara, urare pe care o transmit si celorlalte mamici care isi mai doresc!

Shose cum descrii tu feelingul asa am simtit si eu, numai ca eu am avut chiar de luptat cu el, iar acum mi se pare ca eceva extraordinar si pentru Milan sa aiba un fratior, sa se aiba unul pe celalalt.curaj mami!

LauraD dragii mei ce faza frumoasa cu dansatoarea ta dulce! Abia astept sa ne mai intalnim, sa ti admir copilasii, nu imi e foarte la i ndemana moghioros dar poate organizam ceva intr un parc central sa ajungem cat mai multe.

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

vai .. s-a zbarlit parul pe mine ...

FELICITARI DANUTZA!!! SA FIE SANATOS BEBE, PAPACIOS SI CUMINTE!! DAR CE BEBE VOINICEL ADAPOSTEA BURTICA TA!!!

plang pe aici .. am niste emotii parca as fi nascut eu .. Doamne cat ma bucur!!!!!!!!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 12+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am anuntat si la odisee! nu mai aveam rabdare ..

abia astept sa vad pozute cu bebelinul frumos si grasunel!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 12+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

ramona, elle, ema, pentru aprecieri ! Sunt tare mandra de dansatoarea mea ! Din pacate m-am lasat iar pacalita de dimitris si i-am dat lui aparatul sa filmeze De aceea filmuletul este asa de scurt si nu este obiectivul focalizat chiar pe eroina - adica pe eleni

Jelimoni, si eu ma gandesc la fel ca alinutza... oare nu ar fi mai bine sa va despartiti de proba o perioada... Sa mai amanati divortul... Offff, ce situatie nasoala...

Ema, ca sa-ti vad burtica si pe scumpul de milan vin oriunde, in orice parc... Cine stie ce voinicel o sa scoti si tu in curand...?!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

FELICITARI, DANA!! REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC!
BINE-AI VENIT BEBE DARIUS! SA FII NOROCOS SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII, ALATURI DE FAMILIA TA MINUNATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

4040,asta da baiat

FELICITARI DANA SI REFACERE RAPIDA!
DARIUS SA FII CUMINTE,MANCACIOS SI SA NU AI PARTE DE COLICI!

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

FELICITARI, DANA sa fie sanatos, cuminte si papacios micutul membru al familiei voastre iar tu, mami, sa ai mult laptic pt. el si nopti cat mai linistite.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Laurici ai o mica vedeta!! Cred ca ai fost tare mandra sa o vezi pe Eleni pe scena si admirata de toti de acolo. Bravo Eleni! Micuta dansatoare!
Am vazut si eu pozele... Mi-e dor de voi!

Sa va mai spun si despre noi. Am dus in weekend copiii la tara. Fericire mare pe Ana!! Coca, am (ham), la (Bela, o catelusa) si altele. Au ai mei trei cateluse si una din ele a fatat acum o luna alte 5 cateluse. Va dati seama ce este acolo!!! Una dintre ele o pupa pe Ana si maimutica mea scotea si limba fericita....sa o pupe catelusa.
Luca a facut ture cu bicicleta jumatate de zi (cu trantele aferente ) si seara a adormit fara sa mai manance. Puii mei dragi... Deja mi-e dor de ei.

Je...sunt chioara de somn ca aseara am butonat TV-ul pana la 2 noaptea. Nu aveam somn si acum as dormi cu capul pe birou.

Honey imi pare rau sa vad ca AJ are iar febra... Ai descoperit motivul?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

In sfarsit!!!!

BINE AI VENIT PE LUME,DARIUS!!! sa fi sanatos,cuminte,mancacios si fericit alaturi de familia ta minunata!!!Felicitari,Dana pentru grasunel!Refacere rapida si mult laptic!Si de la noi multe,multe

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
www.youtube.com/user/irisuk1" target="_blank">FILMULETE

uite cum cresc
mami Iulia siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Laurici ai o mica vedeta!! Cred ca ai fost tare mandra sa o vezi pe Eleni pe scena si admirata de toti de acolo. Bravo Eleni! Micuta dansatoare!
Am vazut si eu pozele... Mi-e dor de voi!

Sa va mai spun si despre noi. Am dus in weekend copiii la tara. Fericire mare pe Ana!! Coca, am (ham), la (Bela, o catelusa) si altele. Au ai mei trei cateluse si una din ele a fatat acum o luna alte 5 cateluse. Va dati seama ce este acolo!!! Una dintre ele o pupa pe Ana si maimutica mea scotea si limba fericita....sa o pupe catelusa.
Luca a facut ture cu bicicleta jumatate de zi (cu trantele aferente ) si seara a adormit fara sa mai manance. Puii mei dragi... Deja mi-e dor de ei.

Je...sunt chioara de somn ca aseara am butonat TV-ul pana la 2 noaptea. Nu aveam somn si acum as dormi cu capul pe birou.

Honey imi pare rau sa vad ca AJ are iar febra... Ai descoperit motivul?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Doamne ce fericita trebuie sa fie maimutica ta frumoasa!
Si mie mi-e tare dor de voi! Poate ne vedem in week-end!
Ai lasat-o pe ana la tara ?
cu mult drag!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput