Clopotei de ian-feb 2008 (204)
Raspunsuri - Pagina 5
gabrittza spune:
FELICITARI DANUTA!BUN VENIT BEBE DARIUS!SA FII SANATOS SI PAPACIOS!
fetelor i-am trimis un mesaj danutei in care am sintetizat urarile voastre si i-am spus ca suntem alaturi de ea si de bb Darius.
nu va suparati,nu?
azi ma retrag pt ca nu ma simt foarte bine si oricum daria sta mai mult prin curte cu cateii.
app nu vrea nimeni un catelus?![]()
Gabby
de
Daria Maria(11.02.2008)
si
12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
Ellenuta spune:
eu ma duc sa pap ceva .. m-am hotarat de azi sa renunt la prostii asa ca mi-am adus salata si un cotlet la gratar .. ramas de ieri de la tara .. nu va spun ca a facut sotul scrumbie la gratar
super buna a fost .. pacat ca are oase multe .. s-au mai frpit crap de dunare si macrou .. si niste costita de porc, micisori .. deja salivez ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
12+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
madalina28 spune:
Dana felicitari mami!Recuperare rapida si mult laptic!
Darius bine ai venit pe lume sa fi sanatos si fericit alaturi de fratiori si parinti!
Jmoni 
sa treceti cu bine peste momentele proaste din viata iar Robertel sa va dea puterea sa mergeti toti 3 mai departe!
Laura ce dansatoare mica ai tu acolo, iar Dimi un fratior protector
Honey sanatate lui AJ.
Sa va zic de Sofia de cateva zile iesim impreuna cu verisoara Ioana o priveste asa mirata si in acelasi timp fericita cred ca tare i-ar mai place si ei unul mic acasa asa ca am decis la anul ma bag la un nou Fiv poate am noroc si iese din prima fara prea mult chin.A descoperit gentile are cateva cumparate de nasa si mami si le poarta prin casa cu atata mandrie, si-o pune pe umar si face ture , isi pune esarfe la gat se piaptana in oglinda cred ca o sa fie f cocheta, daca maine poimaine o sa o vad manjita cu ruj sau pe tocurile mele nu o sa ma mir f tare.![]()
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta eu ma duc sa pap ceva .. m-am hotarat de azi sa renunt la prostii asa ca mi-am adus salata si un cotlet la gratar .. ramas de ieri de la tara .. nu va spun ca a facut sotul scrumbie la gratar super buna a fost .. pacat ca are oase multe .. s-au mai frpit crap de dunare si macrou .. si niste costita de porc, micisori .. deja salivez ..Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 12+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |

mor pe aici de pofta...
Mai ca-mi doresc sa fiu din nou gravida si sa mananc iarasi tot ce-mi pofteste inima cum am facut 2 sarcini
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
grati.ela spune:
hai mai Elle

...
fetelor se vede ca veni primavara...vad ca va da ghes la preparat samburici...eu am expirat, gata!
am pus si eu 6 pozici cu gladiolul meu...era rupt de foaame, Ozi statea in spatele meu si-i arata farfuria cu merisor ca sa zambeasca...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
alina023 spune:
Grati, sa nu-mi spui ca aici se uita la farfurie
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/3398401386/
E un dulce!!!
Elle, 

chiar daca am facut si noi gratare tot weekendul. Dar acum...pap doar un sandwich.
Laurici, am lasat amandoi zgamboii la ai mei. Si in weekend merg la ei. Nu stiu daca ii aduc acasa pe amandoi. Cred ca pe Ana o mai las. Desi imi este tare greu fara oricare din ei... Doar ca nemaiavand bona...trebuie sa ne organizam diferit acum.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma INVINGE cancerul!
emabucuresti spune:
LauraD esti o dulce!
CatiM bine ati sosit! Parca in curand e si ziua ta asa ca o veti tine o tot intr o petrecere!
Ramo noi am folosit Tobradex picaturi pt ochisori, o data i am dar ca lacrima mai mult ochisorul si i a trecut imediat.
Madalina am vazut o fetita ccheta cu codite,plus excursia la slanic ph unde ne place si noua. La vara poate ne intalnim la strand acolo la pestwra miresei, mie imi place si locul acela
Si un Dudu mic si dulce cu ochisori superbi am vazut!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela hai mai Elle ![]() ![]() ...fetelor se vede ca veni primavara...vad ca va da ghes la preparat samburici...eu am expirat, gata! am pus si eu 6 pozici cu gladiolul meu...era rupt de foaame, Ozi statea in spatele meu si-i arata farfuria cu merisor ca sa zambeasca... mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
pfooaa .. ce gladiol frumos ai tu acolo!!! e un dulce!

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
12+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ioanact spune:
Buna zuzici!
Lala 20 e bine ca a facut si 2-3 pasi, o sa-si dea drumul, stai linistita, nu cred ca e cazul de ortoped.
laura dimitris
.
Am vazut cum dansa Eleni, ce scumpa e
.. si fratiorul de altfel.. A reusit sa pape ceva Eleni?
Ellenuta cred ca era vb de altcineva, nu am zis ca o tund pe Ioana, desi am de gand mai tarziu..![]()
danonique FELCITIARI! bine ai venit DARIUS, sa fii sanatos si mancacios, iar parintii si fratiorii sa se bucure de tine toata viata.
Mami, tie iti doresc refacere rapida..abia astept sa vad poze cu bebe Darius.
ALBUM
6
si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi
DOAMNE AJUTA!
aweya spune:
DANA FELICITARI!!!
Iti doresc refacere rapida, mult laptic pentru bb, iar Darius sa fie un copil sanatos, mancacios si istet. Ai o familie minunata, sa fiti fericiti si sanatosi cu totii!
Am vazut-o pe Eleni cea frumoasa si mare dansatoare, este o scumpa, iar gladiolul Dudu smecher mare si un dulce.
pentru toti clopoteii si mamicile lor!
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Sunt baiat mare