Burtici fericite de septembrie-octombrie (33)
Raspunsuri - Pagina 9
katteryna spune:
Yupii astazi am schimbat si noi semnatura
Fetelor, eu o sa revin mai pe seara, ca ma duce iubi al meu la iarba verde acum.
MangaGirl si Ramsan ma gandesc la voi!
Nici eu nu mai am chef de nimic prin casa. Noroc ca mai face iubi cate ceva si ma impulsioneaza si pe mine care ma simt vinovata![]()
Va pup pe toate
Sa aveti o saptamana frumoasa, plina de caldura si iubire 
17+ cu floricica roz 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
adela2006 spune:
anaconda nu sunt din bucuresti si nu stiu sa-ti spun la ce laborator sa mergi , dar am vazut ca ai 13 saptamani si mie mi-a zis dr ca se poate face o analiza pana la 13 saptmani , ceva de genul biopsie din celule .... ( nu mai stiu cum
) poti intreba dr mai ales ca se face pana la 13 saptamani si astfel scapi de stresul de la triplu test 
nu am mai apucat sa intru vineri
sambata si duminica nu prea am sanse din cauza alexiei
am fost la ultimul eco si mi-a dat acelasi raspuns - nu e cazul de amniocenteza
asa ca nu mai facem amniocenteza
nu stiu ce s-a intamplat dar parca as fi un balon
manc un iaurt si pocnesc
asta nu e ceva rau ca si asa am pus prea mult de la inceputul sarcinii ( 15 kile ), dar ma dispera senzatia asta ca mai am putin si incep sa plutesc 
felicit toate fetele care si-au aflat culoarea la carucioare 
mai citesc si revin 
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
17+ cu 
Ellenuta spune:
fetelor .. tot caut si nu mai gasesc cum anume suna declaratia aceea prin care se anunta sarcina la serviciu ..
Subsemnata ....., angajata a .... , ξn cadrul departamentului ...., ξn functia ......., va aduc la cunostinta faptul ca sunt ξnsarcinata ..
si mai departe??? cum trebuie sa sune?
sar-mana!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
12+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ancutzam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui x_ggg Buna fetelor. Vreau sa va intreb despre ecografiile morfofetale. daca e cineva din iasi sau bacau va rog sa imi spuneti unde as putea sa fac o astfel de echo si cam cat costa. Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 11+ |
La Bacau stiu ca se face la Clinica Palade sau la Medical Service. Eu am sunat la Medical Service pt ca imi place f mult de dc care este acolo si mi sa spus ca tb sa-mi fac prog doar cu 1-2 zile innainte si costa 50 lei consultatie si cate 50 lei sectiunea. E o chestie ciudata caci sincer nu stiu cate sectiuni ar tb sa faca. Eu am sa intreb cand imi fac prog pt morfo de sem II ca prima am ratato.
Despre cei din Iasi nu stiu pt ca mie imi este un pic greu sa ajung la Iasi dar sunt sigura ca te vor ajuta fetele.

14+
monica_dicut spune:
adela, ai pus deja 15 kile? Si eu ma plangeam cu deja 6...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
15+ cu
Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
selen80 spune:
Neatza! ![]()
Am reusit sa va prind din urma...dupa ce am luat si pauza de masa
....
haideti ca azi mi-am notat:
Adriana, Mariana si Ramsan, multa sanatate va doresc! 
Coras, Gugu si Loradin, felicitari pe caruciarele colorate!!
Mariaana, si eu am luat augmentin pt infectie cu ecoli si un stafilococ in gat...din cate mi-au zis 3 medici (gineco, med de fam si cel de medicia muncii), "beneficiul este mai mare decat riscul"..adik o infectie netratata este mult mai periculoasa decat antibioticele...
Crissbebe, am vazut ca ti-au raspuns fetele la intrebarea despre infectie...eu de ex am avut ecoli dar fara simptome....s-a descoperit la urocultura, deci cel mai sigur sa-ti dea trimitere medicul pt urocultura...
Iulika, legat de vergeturi...as vrea eu sa tina de materialul genetic...dar la mine nu se confirma...desi mama a avut cam aceeasi conformatie ca si mine in tinerete, plus 2 nasteri, nu are pic de vergeturi sau celulita, pe cand eu sunt plina deja
s-au schimbat multe de pe vremea mamelor noastre, alimentatie, poluare, stil de viata....eu ma rog din tot sufletul pt noi toate sa nu ne umplem de vergeturi...imi ajung mie cele de pe coapse, daca imi mai apar si pe burta si pe sani s-ar putea sa dau in depresii 
Ninia, te-am trecut si pe tine pe lista mea, dar nu mai stiu ce vroiam sa spun ca nu am trecut nici un indiciu langa ![]()
Monica, ma bucur tare ca te simti mai bine!
Mai revin cu alt mesaj, sa nu ma intind cu asta prea tare...
ursuletzul nostru
17+
nunta
9 luni
mada23 spune:
Buna burtici frumoase 
Cine poate sa-mi spuna si mie intre ce ore sa sun sa-mi fac programare la Iosup ca tot sun de dimineata si nu-mi raspunde nimeni, 
mersic mult!
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
ancutzam spune:
salutare la toate burticutele
Vorbiti de chef de munca eu de cand am ramas nu am chef de nimic, nici acasa nici la servici. Am mare noroc ca seful meu e sotul meu
si mai scap dar uneori i se mai pune pata si ma cearta dar apoi isi revine si ma intelege ( cel putin asa cred eu)
Fetele va rog sa-mi tineti pumnii azi la 5.30 am prog la doctor. Sper sa fie bine ca am niste emotii incredibile si poate ne arata si nou ce este sa vedem.
Pupicei si o zi frumoasa tuturor
14+
santorini spune:
Salutare burtici! De abia am terminat si eu de citit ce ati scris in week-end. Azi e prima zi de munca dupa concediu medical si nu am nici un chef, mai ales ca toate lucrarile de saptamana trecuta ma asteptau pe birou

.
Elenuta iti trimit instiintarea pe care am depus-o eu.
Instiintare
In atentia Conducerii
..
Cerere nr. ......../
Subsemnata
., angajata in cadrul
.., in functia de
., posesoare a
seria
. nr.
., C.N.P.
, conform OUG nr. 96/2003 Art. 2 lit. c), va aduc la cunostinta starea mea fiziologica de graviditate.
Prin prezenta cerere va rog sa luati ξn evidenta situatia mea, respectand normele metodologice de aplicare a prevederilor OUG nr. 96/2003 privind protectia maternitatii la locul de munca, si toate normele legislative in vigoare.
Totodata, conform OUG 96/2003, Art. 7, alin. (1), va rog sa transmiteti copii ale documentelor anexate care atesta starea mea fiziologica de graviditate catre medicul de medicina muncii si inspectoratul teritorial de munca.
In acest sens, anexez prezentei cereri scrisoarea medicala eliberata de medicul
. in data de
...
Va multumesc.
Cu respect,
15+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
ancutzam spune:
Asa si vroiam sa mai scriu ceva in mesajul anerior dar vad ca ma lasa si memoria.
Mariana, Ramsan si Mangagirl va doresc multa sanatate si va va faceti bine repejor iar bebelusii vostri sa fie bine in burtica in ciuda problemelor de sanatate.
14+