Burtici fericite de septembrie-octombrie (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

fetelor, multumesc. dk azi la 3 nu rezolv nimik, fac prapad acolo. nu se poate sa ma lase in durerile astea. trebuie sa dorm, sa mananc, sa nu mai plang. mama lor de dentisti.

maria, asa nu m-am gandit. imi pare bine ca nu sunt singura. verdictul tatalui meu a sunat asa dur: e cu 5 ani mai mic, in 3-4 ani iti da cu sutul|!!!!!!!!!!! ma intreb uneori dk se gandesc la sentimentele copiilor lor

MangaGirl :-) 13+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

[b]selen
, la apel te rog ca e luni

[b]

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 15+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

PREZENT! Mai am 5 pagini si vin in forta

ursuletzul nostru

17+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Beyyy, unde ati fugit?

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
maria, asa nu m-am gandit. imi pare bine ca nu sunt singura. verdictul tatalui meu a sunat asa dur: e cu 5 ani mai mic, in 3-4 ani iti da cu sutul|!!!!!!!!!!! ma intreb uneori dk se gandesc la sentimentele copiilor lor

MangaGirl, asa, pune piciorul in prag si scapa de problema dureroasa!
Cat despre ce iti spune tatal tau, eu sunt convinsa ca, in limita universului lui, nu-ti vrea decat binele. Dar atat poate el concepe, si cred ca se teme cu adevarat de ceea ce-ti "prezice" si nu poate sa se impace cu gandul ca vei suferi. Din pacate parintii nu inteleg ca nu pot trai viata copiilor lor si ca din momentul in care pot decide singuri trebuie si lasati sa o faca. Va veni si randul nostru si trebuie sa ne aducem aminte de ceea ce am gandit la varsta asta, ca sa ne putem intelege si sprijini mai bine copiii.
Una peste alta, ideea e sa nu pui la suflet ceea ce-ti spun ai tai. E viata ta si trebuie sa o traiesti asa cum o intelegi tu, nu cum se asteapta ceilalti.

Panda, 14+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

A, si am uitat: m-am uitat la pozele de pe webshots si am vazut cat de bine aratati impreuna, cat de fericiti sunteti, asa ca restul chiar nu mai conteaza! Bucura-te de ceea ce ai, pentru ca e mult, nu te intrista de ceea ce-ti lipseste.

Panda, 14+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Iata ca vin si eu, cu chiu cu vai, sa va salut!
Dupa doua zile de stat in pat, cu febra si mucozitati nelimitate, m-m invrednicit azi dimineata sa meg la serviciu.Culmea ca inaint de asta, m zis ca au o fuga pana la dr de fam.,sa-mi a o trimiterepentru analize si pentru controlul lunar( masurat, tensiune, etc).
Si cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, ajung eu la 8 in fata dispensarului, dau de usa.....si pace.Era inchis.Programul e de la 8.Asistenta mi-a is sa vin luni dimineata, ca dr. saptamana trecuta de miercuri si-a luat zborul....
Stau eu, stau, mi-au inghetat picioarele, si pe la 9, 30 apare agale, asistenta.Eu, fierband de nervi o intreb de ce a intarziat, ca si eu am plecat de la serviciu si am treaba.M-a luat peste picior, a zis ca ea lucreaza pe salariul minim, ca nu e "doftoreasa" si daca nu-mi convine sa merg la alt doctor unde sa ma consulte " cu bani".Culmea, dupa ce stau o ora jumate si gravida si bolnava, tot eu sunt luata la 11 metri!!!!Fain sistem!
Doctorul in loc sa -si vada de pacienti, umbla lela si face ce vrea, ca doar banii ii vin si daca nu da consultatii, ce naiba!
Asadar am asteptat in frig atata timp ca sa fiu luata peste picior de o "vaca" , ca altfel n-o pot numi.Culmea ca erau la poarta lor vreo 10 oameni care s-au imprastiat pana a venit ea , ramanand vreo 3.Sunt consternata!
Ma gandesc sa ma mut la alt dr, cu toate ca nu prea vor sa primeasca.Dar restul lumii, prostimea, contribuie lunr pentru buzunarul nesimtitului de dr si al asistentei.Singurul motiv pe care il gasesc cand nu e acolo( si asta se intampla f des)e ca au plecat la o "urgenta" sau sunt la CAS.....Ne cred prosti pe toti....

Hai ca m-am racorit!Scuze...

Acum, sa revin la ale mele...Sarumana celor care m-au incurajat si s-au interesat de sanatatea mea.Eu sunt tot varza....Macar maine nu merg la serviciu, am vorbit cu colegele.Directorul nu stie , dar nici nu il sun.
Casa mi-e vraiste , ca n-am mai facut de vineri nimic....Poate maine o sa incec sa fac cate ceva prin casa.Azi, repaus ...

Va pup pe toate si va urez ce imi doresc si mie:Sanatate noua si bebelusilor, liniste si fericire.

Mariaanna
12+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Bine ai revenit, Panda!
Doua mesaje? Asta e toata forta ta? Eu dau refresh de nu stiu cand.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Beyyy, unde ati fugit?

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

O noua viata

la masa .. de azi m-am hotarat sa mananc sanatos (a cata oara o fi Doamne ..). am prestat o salata cu de toate si un cotlet la gratar .. sa vedem cat ma tine ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 12+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

azi am descoperit ca sunt colega de odisee cu o colega de serviciu .. adica stiam ca e dar nu stiam ca scrie pe DC ..

crisbebe ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 12+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna fetelor!
Elenuta si Crissbebe sunteti tari!!!
Anaconda ar mai fi medsana... Eu am facut DT la Laboratorul Matei Basarab. Nu stiu sa-ti mai spun pe unde vine, dar dc cauti pe net sigur gasesti adresa si e mai slabut la pret decat celelalte

17+ cu floricica roz
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

Mergi la inceput