Burtici fericite de septembrie-octombrie (33)
Raspunsuri - Pagina 10
monica_dicut spune:
mada, mai insista
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
15+ cu
Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
ancutzam spune:
Mariana chiar vroiam de mult sa te intreb de unde eti exact pt ca spunei ca nu stai chiar in Piatra neamt. Te intreb asta caci poate reusim sa ne intalnim intr-o zi, numai sa se mai incalzeasca un pic afara.
Ce zici?
14+
adela2006 spune:
manga girl vad ca avem multe in comun , cum ar fi depeche mode si tatuaj
, cand eram gravida cu alexia am fost la concert la depeche aveam si acum bilet la concert dar cred ca va merge doar sotul , e prea lung drumul pana la bucuresti
da monica am pus deja 15 kile , eu una ma bucur ca sunt doar atat
cu alexia am pus 40 kile din care primele 20 si ceva pana la 18 saptamani , eu zic ca a contat mult lasatul de fumat , ca imediat dupa am pus 10 kile , oricum nu-mi fac prea mari griji ca le-am dat jos si la alexia toate cele 40 de kile , o sa le dau si acum mai ales ca la anu am de nasit vreo 3 perechi de perieteni si trebuie sa fiu sexoasa nu ?
tu cum esti ? vezi ce faci cu concediul ala daca poti eu zic sa-l iei , 
angelli in ce zona stai ? poate ne vedem cu copii in parc , eu stau in girocului acum , e un parc super acolo la generala 25
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
17+ cu 
mada23 spune:
Moni..
insit eu, dar am zis sa nu se supere, ma gandam ca ar fi un interval orar in care trebuie sa sun. Atunci bag pana raspunde 
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
unombun spune:
monica,spune+mi te rog,cum faci sa obtii concediul de risc maternal,pe unde te duci si cu ce certificate iesi de acolo su in plus,cum obtii un certificat de sarcina cu risc)ma gindesc ca este atestata sarcina cu risc de un certificat.Multumesc

selen80 spune:
Revin:
ce veselie a fost in w/e pe forum! am murit de ras la discutia cu sondele
....eu vreau sa zic ca am incercat doua
, de la 2 ecografe diferite, dar nu se compara cu sonda de acasa ![]()
si ca sa ma dau si eu mare: sambata am semnat contract cu un alt furnizor de net (va spusesem eu ca pana de curand a avut doar unul monopol in zona, si ne-am enervat pe ei ca sunt neseriosi..), asa ca de sambata viitoare...pregatiti tobele.....VOI PUTEA INTRA SI IN WEEKEND PE NET!! si o sa pot intra si pe webshots, si pe youtube, yuhuuu, ce bucurie!! cand m-a intrebat "sonda": VREI NET, nici n-a terminat bine de zis ca am sarit: DAAA!! cred ca nu se astepta la reactia asta, dar ma gandeam numai la cum o sa forum-esc eu si in weekend, nu numai de la munca, pe sarite si pe "ascuns"...
Mimika, ai fost super tare cu ouale tale
si eu eram microbista - tot din cauza de tata cu 2 fete, pt care cea mica a fost "baiatul tatii"....de fapt, urmaream doar Steaua si nationala..., dar de cand au decazut amandoua am lasat-o balta....pt ce sa-mi fac nervi aiurea??
Panda , ce zici tu acolo de fete harnicutze?? nu eram eu nici inainte, d-apai acum, cand am si "scuze"
...."ma doare mijlocul, ma doare capul, am contractii"...in afara de mancare, pe care trebuie s-o fac, si chiar imi face placere, in rest....mai dau cu aspiratorul, mai citesc ceva....mai dau cu mopul, mai vad un serial...mai bag o masina de rufe, mai trag un pui de somn.....si uite asa trece w/e...![]()
ursuletzul nostru
17+
nunta
9 luni
mariaanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancutzam Mariana chiar vroiam de mult sa te intreb de unde eti exact pt ca spunei ca nu stai chiar in Piatra neamt. Te intreb asta caci poate reusim sa ne intalnim intr-o zi, numai sa se mai incalzeasca un pic afara. Ce zici? 14+ |
Eheeee, sunt tocmai de unde se ingusteaza orizontul...
de la poale de Ceahlau si de la coada lacului Izvorul Muntelui.
O zona frumoasa , dar oamenii cam lasa de dorit....Ce spuneam mai inainte despre dr. de familie, primar, si toata conducerea ...
Ii doare-n ......de oameni.Mariaanna
12+
Mamica de
si
in asteptarea unui
Danuta1979 spune:
Ok fetelor
Am si eu o nedumerire.
Vad ca unele din fete nu sunt casatorite dar asteapta un copil si sunt in cadrul unor relatii solide, iubire, ...locuit impreuna..Acum Am tot auzit idei ca "de ce sa ma casatoresc". Am si eu o intrebare: De ce nu? Cu atat mai mult cu cat e clar ca deja sunteti o familie si in sept-oct. veti largi aceasta familie.
Nu tin partea parintilor..departe de mine gandul..dar nici nu vad de ce nu va casatoriti daca toate sunt asa cum spuneti (iubire...viata impreuna..copii...planuri comune de viitor).
Doar caut sa inteleg...nu va suparati va rog.
Dana
15+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
MangaGirl spune:
panda, mare drapte ai
adela, zi-mi de tatuaj :) si cum a fost concertul
danutza - noi am facut copilul asta total surpriza. el are 26 de ani, eu 31, nici prin cap nu ne trecea de martisi, ce sa mai zic de copil. au venit toate una peste alta si stie si el ca ne vom casatori, dar nu pot sa-l iau cu forta si sa zic, hai orice ai simti tu. trebuie sa vrea si el. ca altfel, doar ca facem copil, nu m-as simti prea bine. vreau sa-si doreasca. eu sper sa se mai schimbe pana la vara cand oi avea burta mai mare, dar daca nu, asta e. cand o fi, o fi.
MangaGirl :-)
13+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
selen80 spune:
Apropos de curatenie, banc:
Intr-o zi sotul vine de la servici si nu poate baga masina in garaj deoarece
pe drumul spre garaj erau trantite bicicletele copiilor. Da sa bage
bicicletele in garaj si gaseste jeep-ul deschis si cainele plin de noroi
intins pe bancheta. Intrigat intra in curte unde vede copii
intr-o balta de noroi, piscina era si ea plina de noroi, copii se jucau cu
furtunul...Intra
in bucatarie nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu palmute
de ciocolata, clanta imbracata in felii de sunca si gaura cheii
infundata cu un carnat. In bucatarie curgea apa, frigiderul era deschis
si
continutul lui varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot. Pe
masa o balta de suc. Pe jos nu se putea calca altfel decat pe mancarea
catelului
sau in continutul borcanelor de muraturi. Incepe sa isi caute sotia
prin toata casa.. Era un vacarm de nedescris - televizorul si
calculatorul cu jocuri erau date la maximum...
Intra in baie unde
prosoapele pluteau pe podea intr-o balta de apa murdara si sulurile de
hartie igienica erau derulate pe pereti, tavan, prin cada si pe manerul
de la usa . In sfarsit isi gaseste sotia in dormitor relaxata cu o
masca pe fata, bigudiuri in par. Citea o carte si asculta muzica cu
castile pe urechi. O intreaba ce s-a intamplat. Ea ii raspunde. " Iti
aduci aminte cand te intorceai acasa si ma
intrebai ce am facut toata
ziua? Ei bine... astazi nu am facut....
ursuletzul nostru
17+
nunta