Burtici fericite de septembrie-octombrie (33)
Raspunsuri - Pagina 11
ancutzam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariaanna Eheeee, sunt tocmai de unde se ingusteaza orizontul... de la poale de Ceahlau si de la coada lacului Izvorul Muntelui. O zona frumoasa , dar oamenii cam lasa de dorit....Ce spuneam mai inainte despre dr. de familie, primar, si toata conducerea ... Ii doare-n ......de oameni.Mariaanna 12+ Mamica de si in asteptarea unui ![]() |
Mariana dar nu esti chiar asa departe de mine pt ca eu stau in Bicaz( de unde incepe lacul)vezi e doar o distanta de un lac. Si noi mai facem drumetii pana la Durau poate cand se mai incalzeste vom merge iar si ne vedem atunci.
14+
santorini spune:
Ups! Uitasem sa imi shimb semnatura!
Ramsan si Mariana multa sanatate!
Iulika eu pentru vergeturi ma dau cu Elancyl pt. vergeturi. Cumnata-mea care e dermatolog mi-a zis ca asta ar fi cea mai eficienta, sper sa aiba dreptate. Oricum eu pana acum nu aveam, deci poate e si "materialul" bun
. Sa vedem....
Mimikace pofta mi-ai facut cu ouale
. Noroc ca astazi a fost ziua unei colege si m-am indopat la maxim (dar parca tot as vrea...)
Monica ma bucur ca te simti bine!
16+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
ancutzam spune:
Selene80

super
De tinut minte pe cand vor venii si bebeii nostri si ne iau barbatii la rost cand vin acasa
14+
crissbebe spune:
Elena am vb la noi si nu ar fi neaparata nevoie de aceea cerere. important e sa ducem la R.U adev de la medic si copie dupa analizele din care reiese ca suntem insarcinate. Asa mi-a zis colega mea.![]()
14 +
cristina_ana spune:
La mine net-ul merge cu intreruperi, asa ca o sa scriu mesaje scurte, sa nu le pierd!
Mangagirl, daca te hotarasti sa vii in Romania, eu te cazez cu draga inima la mine si te duc si la stomatologul meu care pe langa faptul ca e bun e si frumos tare!
Doar sa-mi zici si se rezolva!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
16+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancutzam Selene80 ![]() ![]() ![]() ![]() superDe tinut minte pe cand vor venii si bebeii nostri si ne iau barbatii la rost cand vin acasa 14+ |
eu i l-am trimis deja sotului, sa fie pregatit
ursuletzul nostru
17+nunta
9 luni
cristina_ana spune:
Ellenuta, mie cotletele alea nu prea imi suna a slabit!
Nu-i mai bine un piept de pui sau pulpe de pui la gratar? Eu am mai pus un kil pe mine (am ajuns la 6!!!!
), asa ca de azi chiar nu mai calc pe laturi.
Acum am prestat un bors de pui cu stevie, loboda, leustean si alte verdeturi langa care salivez deja ca nu e gata inca! Si am cumparat din Carrefoure carnati de pui pe care o sa ii fac la gratar, cu salata de varza. Sper sa fie buni, ca n-am mai mancat niciodata!
16+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
crissbebe spune:
Supeeeeeeeeeeeerrrr tare bancul 

Danuta- eu am zis ca nu mai are imp actul acela ptr mine din alte motive. Ar fi cam mult de pov asa ca am sa incerc sa scurtez un pic pov. Noi suntem impreuna de 3 ani,timp in care toata lumea a fost impotriva noastra(mai ales cei din fam mea) deoarece e mai mare ca mine cu 16 ani. El mai are 2 copii, a trecut prin experiente urate si si-a luat multe suturi de la viata. Oricum tot ce conteaza..e ca ne intelegem de minune.. vom face si cununia in primavara.. nu am zis ca nu facem ci doar ca nu are mare imp ptr mine acel act. Doar atat
Hai ca m-am intins ca o placinta.... de mere .... ![]()
14 +
cristina_ana spune:
Panda, eu nu am deloc energie de facut curatenie! La mine vine o femeie din doua in doua saptamani si macar ma mai scapa de chestiile foarte obositoare, de genul spalat geamuri, faianta, sters praful prin toata casa. Ca in rest trebuie sa fac si eu aproape zilnic ordine la greu, spalat vase, sters prin bucatarie, de dat cu aspiratorul!
Astazi de dimineata am facut curatenie fara sa vreau, ca Andrei a luat crema de ghete si in cateva minute de neatentie din partea mea a pictat toata gresia din hol si parchetul din sufragerie. L-am prins la tanc, cand se pregatea si de covor!
Recunosc ca m-am enervat tare de tot si i-am dat cateva palmute la fundulet si pe manute. N-a zis saracul nimic-nimic, ba mai mult, a continuat sa se bata si singurel si apoi a luat un servetel si a inceput sa sterga pe jos. Na, cum sa ma mai supar pe el!![]()
16+ cu
( Emma Ioana
)
POZE

si 
Ii doare-n ......de oameni.