Burtici fericite de septembrie-octombrie (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ioana, bine ai venit

panda, crezi ca e vreuna cu chef de munca?

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 15+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Multumesc Biaz dar iti dai seama ca sunt atenta la fiecare chestie, de frica sa nu pateasca puiul ceva. Ultima analiza am facut-o la 11 sapt si atunci totul era ok. Vineri merg la medic la control si sa vedem atunci ce imi zice.
In schimb am reluat tratamentul ptr sinusuri ptr ca nu mai pot noaptea sa dorm de dureri de maxilar.

14 +

Imi pare rau ca te doare. Ai incercat un aparat cu aerosoli, sau un aparat Salin? Cred ca te poate ajuta pe langa medicatie.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut
panda, crezi ca e vreuna cu chef de munca?

Las' c-am vazut eu fete hiperactive care nu stau locului. Ia sa facem un sondaj: e vreuna in odiseea noastra? Ca sa stiu pe cine invidiez, nu de alta.

Ioana, bun venit printre noi si sarcina usoara! Ce e primul copilas si cati ani are?

Panda, 14+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mimika tin pumnii sa primiti vesti bune de la analiza!

coras felicitari pentru fetita!! sa fie sanatoasa, blondina si cu ochii albastri!

marianaa uff imi pare rau ca ai racit atat de rau .. si eu am luat augumentin in sarcina, e ok .. e permis. sanatate multa!

loradin felicitari pentru baietel!

ce de carucioare incep sa rasara .. abia astept si eu sa aflu daca am in burtica baietelul mult visat ..

ramona insanatosire grabnica! stai cumintica acolo si tin pumnii sa nu mai aveti probleme de acum incolo. o sa ma rog pentru bebita al tau.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 12+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Buna fetelor. Vreau sa va intreb despre ecografiile morfofetale. daca e cineva din iasi sau bacau va rog sa imi spuneti unde as putea sa fac o astfel de echo si cam cat costa.

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui panda77

Las' c-am vazut eu fete hiperactive care nu stau locului. Ia sa facem un sondaj: e vreuna in odiseea noastra? Ca sa stiu pe cine invidiez, nu de alta.

Panda, 14+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Daca gasesti vreun exemplar de fata superactiva cu un bebe la purtator si inca unul pe langa intr-o luni dimineata, cand nici macar iarba nu creste, arata-mi-o si mie sa o manac!

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Gata eu m-am hotarat sa-mi misc fundul de aici , ca acusi imi cade capul pe tastatura...
Biaz multam de straduinta, poate totusi totusi ajuta cu ceva!
Panda sa-mi zici si mie daca, cu palmele ti-ai revenit , sau dac stie altcineva vre-un remediu, truc .. ceva!?
Ionika bun venit si de la mini, iti doresc o sarcina cat mai usoara si un bb sanatos si papacios!!
Va , si revin mai pe seara ,sper numai sa nu fiti prea harnicute sa pot tine si eu pausul cat de cat cu voi..

Ninia mamic de Mathias (15.03.2006) si 17+
POZE POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Fac si de astea. Chestia e ca sunt slabe si nu isi fac efectul chiar asa de bine. Doar ma pacaleste un pic. As vrea sa stau acasa macar pana ma refac dar....... nu prea e posibil ....

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Sa te vad ce faci daca s-o declara vreo fata!

Panda, 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hai ca trebuie sa alerg dupa voi ca la 100 metri garduri .. abia ce am recuperat 2 capitole si acum va gasesc deja la pagina 5 ...

monica col de 5mm .. wow, pai stai foarte bine. eu mai lung de 3,5 nu l-am avut si uite ca pana la urma am facut ceza ..

ninia, biaz same here .. si io-s adormita rau desi am dormit toata noaptea .. deh .. sunt obosita dupa cele 3 zile libere ..

gata .. sunt la zi!! poate acum ma apuc si eu de treaba ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 12+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput