Burtici fericite de septembrie-octombrie (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Buna fetelor. Vreau sa va intreb despre ecografiile morfofetale. daca e cineva din iasi sau bacau va rog sa imi spuneti unde as putea sa fac o astfel de echo si cam cat costa.

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 11+

Iti recomand in Iasi cabinetul Avicena, dr. Demetra Socolov. Suni sa te programezi, ai ceva de asteptat, dar e un medic excelent si are preturi muuuuuuuuuuuuult mai rezonabile decat in Bucuresti. Daca ai nevoie de mai multe informatii, da-mi PM.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Am postat si eu ceva ...dar se pare ca nu stie nimeni ...!?

13 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui panda77

Sa te vad ce faci daca s-o declara vreo fata!

Panda, 14+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Pai ce sa fac ... o mananc. Mancau-ar mama!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaconda2

Am postat si eu ceva ...dar se pare ca nu stie nimeni ...!?

13 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza

Mai zi o data. Ca e greu de cautat inapoi cu lenea asta care domneste pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eu m-am hotarat brusc sa-i cer drei concediu de risc maternal ca oricum sunt sarcina cu risc. Acum poate ma ajuta ( nu mai stiu cine mi-a zis) cineva sa ma deslusec unde gasesc eu medic de medicina muncii pt sectiorul 3...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 15+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

ninia chiar doctorul mi-a spus ca era mai bine dk puteam amana radiografia pana pe la 6 luni, deci banuiesc eu ca nu e ok. azi noape am atipit in fund juma d ora. am vorbit singura, am plans, mi-am tinut carne ingheata pe obraz. azi abia ma vede la 3.15 si eu ma urc pe pereti de zvacneli si durere.

sa vedem ce-mi spune si dk o tine pe a lui, ma duc la radiografie. e as vrea oricum sami scoata lucrarea sa se vindece gingia ca simt cum ma strage acolo. nu vreau lucrare noua si sunt convinsa ca nu e infectie la dinte. imi fac griji pt bb. nici rau nu mi-a fost ieri la ce dureri am avut.

hai, spor sa scris va urez, crissbebe insanatosire grabnica, vezi ce faci pe acolo. ma duc sa

MangaGirl :-) 13+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Mangagirl si eu iti urez sa te faci bine si sa nu mai ai dureri(stiu cel mai bine ca si eu trec prin asta acum). Incearca seara la culcare sa-ti infasori capul cu un prosop mare(ca sa ai caldura)..si sa incerci sa adormi.. La mine vad ca pe moment functioneaza ... nu stiu cat timp va mai functiona dar pe moment chiar daca sunt "mumie" ma pot odihnii vreo 2 ore. Bafta multa la doctor azi...

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
Si eu!!!! Nu am chef de munca .Asa as sta acasa, sa dorm, mai ales ca e o vreme ploioasa, innourat.Ieri am dormit la amiaza 4 ore . Tare lenesa mai sunt
Fetelor, nu e corect, voi deja stiti ce aveti (unele). Cred ca am sa raman printre ultimele, la adaugatul carutului . Pana pe 8 mai nu mai fac nimic, decat niste analize la sange.
O saptamana buna!!
Mai revin azi...ca am de stat 8 ore la birou!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui panda77

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut
panda, crezi ca e vreuna cu chef de munca?

Io nu

Raluca17+ mama Rianei(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

MangaGirl, chiar era buna ideea pe care ti-o dadea o fata sa vii in tara. Chiar nu e posibil. Ai rezolva in doi timpi si trei miscari.

Mergi la inceput