Burtici fericite de septembrie-octombrie (33)
Raspunsuri - Pagina 19
crissbebe spune:
Buna dimineata burticutzelor...
V-as invita la o
insa azi prefer un ceiutz ca mi-e rau...
Merg sa va citesc din urma ... ca am pierdut sirul aseara.
Va 

pe toate dulce dulce si sper sa fi-ti bine.
Mangagirl cum te mai simti?
14 +
adela2006 spune:
liliac sa sti ca marius / octavian sunt preferate sotului cel putin cu marius m-a capiat
asta dupa razvan normal ,am ajuns la concluzia ca e tare greu sa alegi un nume mai ales de baiat , si din pacate parca toate devin banale si mai gasesti inca 1000 de copii cu numele ala ( si culmea in acelasi parc cu tine sau la aceasi gradinita etc etc ) si mai am si prostul obicei sa asociez numele cu o persoana pe care o cunosc sau am cunoscut-o ( in cazul meu la marius si razvan ) , am cautat de curiozitate pe dc la clubul scutecelor sa vad ce nume au pus alte fete si am intalnit destul de des octavian ,
x-ggg mie mi-a facut pana la 12 saptamani , adica la 12 saptamani mi-a facut pe burtica , m-am si mirat dar se vedea bine bebe , a alergat mult dupa el sa-l masoare ca la tine 
bai ce-i cu linistea asta ?
loreee esti la eco ? abia astept sa vad ce ai 
sa fie fetita 

adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
17+ cu 
santorini spune:
'Neata
!
Eu incerc sa ma trezesc si sa ma apuc de treba dar e cam greu! Asa ca in timp ce imi beam jumatatea de cescuta de cafea am recuperat ce ati scris!
Manga Girl un pupic
ca sa iti mai treaca durerea. Doamne ce te mai chinui, saracuta de tine. Si doctorii astia englezi sunt de groaza!
Selen unde ai facut tu TT?
Mimika ce coincidenta, si eu sunt olteanca (m-am nascut in Craiova) si bineinteles ca tin cu Univ., iar sotiorul meu e caine rosu, si tot timpul facem misto unul de altul pe tema asta!
Vik_cj multa sanatate si ai grija de tine!
16+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
panda77 spune:
Neata, fetici cu burtici! 
Sa scriu si eu cate ceva si sa fug la treaba, ca altfel ma dati disparuta!
Vik, ma bucur ca e totul bine, vad ca zgubi e vioi rau si va da deja de furca!
Manga, e oribil ce patesti cu atat mai mult cu cat mi se pare absurd ca nu vor sa intervina deloc. Sper ca ai fost in dimineata asta si te-au rezolvat cumva...nu vreau sa ma gandesc ce noapte ai avut! 
x_ggg, ecografiile nu dauneaza, stai linistita. Iar samburelul va creste mare cand nici nu te astepti! ![]()
mary, stiam eu ca se iveste cineva sa corespunda tiparului, asa ca Bia, fa bine si pregateste-ti tacamurile! 
Nu mai tin minte ce voiam sa spun, sper sa-mi aduc aminte pana la urma...
Panda,
14+ cu 
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
mariaanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 Am recuperat rapid ca Alex e tot pe langa mine,dar nu am retinut f multe Noi ieri si azi am fost tot prin parc,ba chiar am stat si in tricou ![]() acum spre seara a tras o ploaie cu tunete si fulgere..boala mea,adooooor vremea asta![]() ![]() ![]() Bia,lunea viitoare ma fufilez eu cumva sa intru abia dupa ora mesei ![]() ![]() Poze cu noi http://mely-2007.hi5.com Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si 17+, cu -Alexandra![]() |
"neata si de la mine!
Apropo de tunete si fulgere, am vazut ieri dimineata un curcubeu grozav, chi daca mi s-a parut ciudat pentru perioada asta.Apoi aseara a tunat si a fulgerat, incat si curentul electric s-a intrerupt pentru cateva ore.Sa vedeti ce baie romantica la lumina lumanarii am facut....
Mariaanna
13+
Mamica de
si
in asteptarea unui
Danuta1979 spune:
Buna dimineata!
Se face frumos afara....vreau sa vina primavara...
Dana
15+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
mariaanna spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl gagici, un update de la mine. am facut abces. am o punguta destul de maricica jos la baza gingiei, care din cate stiu eu din experienta proprie trebuie incizata cu bisturiul ca sa se curete. nu este nici o alta solutie si nici antibioticele nu-si vor face nici un efect. vad ca tot creste si ma doare cu tot cu urechea. acum astept un telefon de la un octor de la un emergency room sa assess my situation si sa vad daca pot sa ma duc in seara asta sa ma taie. da, deci nu ma duc sa ma taie. astept pana dimineata si atunci nu ma vor taia neaparat. nu-mi vine sa cred, nu-mi vine sa cred ce mi s-a intamplat tocmai acum. inca o noapte de nesomn si de durere, plus cine stie ce ma asteapta maine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MangaGirl :-) 13+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1 poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR |
Imi pare rau ca evolueaza asa de rau infectia ta.Dar o sa fie bine pana laurma, chiar daa suferi.
Si eu, cand am inceput sa fac febra si sa nu mai pot inghiti si respira aproape, ma vedeam deja la spital ,cu perfuzii si alte alea.
Acum ,din fericire, mi-am mai revenit.Sper sa ma refac complet in cateva zile.Deja am 3 zile de tratament.
Mariaanna
13+
Mamica de
si
in asteptarea unui
mariaanna spune:
Dupa cum vedeti azi sunt un pic mai bine.Insa m-a ajuns din urma sotul care a facut febra mare asta noapte si e mai rau decat copilul, asa se plange.Azi sunt acasa,ma tratez cu ceaiul oferit de Crissbebesi cafeluta de la moni iulia.
adriana m 
Vorbesc cam singura pe aici...ori e prea devreme, ori sunteti sper ocupate cu serviciul....sau va sta seful in spate?
Mariaanna
13+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
liliac1 spune:
Vik Stai si tu linistita si nu te mai agita. Tot dintr-un mediu "misogin" fac si eu parte, prin natura meseriei. Sa vezi ce frumusel s-au apucat si altii de munca atunci cand i-am anuntat ca-s insarcinata... dar nu asta e partea importanta ci privirea aia cu ochi vitzelini cu care stateau si se intrebau: "ei, si?? se schimba ceva?" Uite ca se mai schimba ![]()
MangaGirl In mod normal daca s-a facut abces ar trebui sa nu mai doara chiar asa ingrozitor. Margi la medic si arata-i ce ti s-a intamplat si nu pleci de-acolo pana nu se intampla ceva. Macar sa localizeze punctul cu probleme ca sa stie data viitoare ce sa caute.
Adela Marius se numeste sotul din dotare asa ca iti dai seama ca pentru mine este un nume minunat, dar el (sotul) ma acuza de slaba inspiratie. Mie mi-ar placea, daca ar fi baiat, sa-i poarte numele tatalui.
Liliana,
Andra-Maria &
10+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui Danuta1979 Buna dimineata! ![]() Se face frumos afara....vreau sa vina primavara... |
Cand?? Ca aici sta sa ploua
Mi-e atat de urata vremea asta de nu mai pot. Nici nu mai stiu cu ce sa ma imbrac dimineata astfel incat dupa-amiaza cand vin spre casa sa nu imi fie nici prea cald, nici prea frig. Dimineata ne duce sotul cu masina, pe mine la munca, pe fii-mea la gradi, dar dupa-amiaza suntem cliente la mijloacele de transport in comun Liliana,
Andra-Maria &
10+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!