Burtici fericite de septembrie-octombrie (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna dimineata!
Azi dau si eu o .
Recunosc cu parere de rau ca n-am citit vreo 2 capitole.Mai exact de vineri.Noi plecam in fiecare vineri din frumoasa capitala si revenim duminica seara. In ritmul in care scrieti poate va ajung si eu din urma pana joi.
Am fugit la citit.

Iulia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna dimineata

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 15+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna dimineata fetele
vin si eu la cafeluta

am pus cateva poze de ieri din sa vedeti acolo ( voiam sa zic burtica de 18 saptamani )

manga girl un pupic mare si de la mine , foarte buna ideea cu usturoiu il foloseam si eu la dureri de masea , sper sa treaca in curand , la concert a fost super mi-a placut foarte mult era visul lui al meu din liceu sa mearga la un concert depeche , acuma chiar ne distram ca ne ducemtoti copii nenascuti la concert dar cred eu ca pe asta il ratez totusi , mi-e frica sa nu ma umflu rau pe drum , iar cu tatuajul am pus poza in album , l-am facut anul trecut la 31 de ani dupa ce am nascut ptr ca voiam o schimbare si ptr ca mi se parea mie ca seamana mult cu ingerasul meu viu - alexia , ( sa nu iti imaginezi ca a fost simplu , adica m-am dus l-am facut si m-a felicitat toata lumea , da de unde , dar l-am facut si ma bucur )

bai care mai aveti nume de baieti spuneti-mi si mie
eu eram pusa rau pe andrei v-am mai spus
dar am fost ieri in parc si jumate din baieti erau andrei
m-am desumflat toata
imi ajunge alexia ( trei sferturi din fetite sunt alexia )
ma gandeam la casian
sotul e setat tot pe razvan
asta ca sa vedeti care e cea mai mare problema a mea
dar timpul trece

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Delia79, ai incercat sa dai si tu ceva in schimbul medicalului?! Mie mi-a zis medicul de familie ca daca slabesc ma interneaza, desi am cateva kg bune in plus dinainte de sarcina.
Danutzu, felicitari pt caruciorul albastru! Sa fiti sanatosi cu totii!
Ecografia a fost doar abdominala pana la urma. DAR am patit un lucru destul de neplacut: n-am avut programare. Cand am sunat sa ma programez la Sanador am pus cateva intrebari(daca 10-14 sapt se refera la UM si daca se masoara transulcenta) care se pare ca a deranjat-o pe domnisoara(a declarat ca n-are pregatirea necesara) care trebuia sa ma programeze asa ca.... m-a lasat balta.
Eu m-am dus cu o ora inainte si cand am intrebat unde trebuie sa merg mi s-a spus ca dr respectiv nu-i in ziua respectiva si ca nu exista programarea mea. Am avut noroc ca m-a luat un dr. dragut care mia- explicat totul si mi-a facut niste poze dragute foc.
Doro76, de ce sa nu nasti cu dr tau?!

Iulia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Buna, fetelor. Am fost si eu ieri sa fac echo pt dublul test...din pacate bebe e inca mic biometric si nu a putut sa o masoare, nici nu a stat intr-un loc...m-a chemat din nou peste o saptamana...problema mea e: nu dauneaza atatea ecografii ...eu am deja 3 si sunt abia in saptamana 11... nu vreau sa ii fac rau lui bebe...

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

x-ggg stai linistita eu saptamana trecuta am facut vreo 5 ecografii , am fost la mai multi dr sa vad cum fac cu markarii de sindrom dawn si amniocenteza , si la primul copil am facut multe ecografii ca aveam ecograf la lucru pe vremea aia si-mi placea sa o vad in burtica , si nu are nimic fica-mia e perfect normala si sanatoasa

kemsi am dat de mesajul tau tot citind din urma si ma gandeam ce ai zis ca te simti pufoasa pe laturi asa , eu cred ca ai fetita , cat despre cealalta problema eu zic sa stai linistita si eu imi faceam griji la prima sarcina ma tot gandeam ce o sa fac eu dupa ce nasc cum o sa ma descurc cu bebe ( avand in vedere ca nici nu tinusem in brate bebelasi asa mici ) dar chiar exista instinct matern , nici eu nu credeam dar cand mi-au pus-o in brate am stiut ce sa-i fac ( mai putin cu alptarea care a fost sport extrem ptr mine , dar asta e alta poveste ) , deci eu zic sa stai linistita

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata burticutse,

dau si eu o si cate un ceiut ..

selen super povestioara!! tare mi-a placut!

am vazut ca ati abordat subiectul delicat al vergeturilor .. eu am facut in sarcina cu eva .. desi mi-am dat cu crema mustela anti-vergeturi zi de zi .. tind sa cred ca depinde ff mult de materialul genetic ..

unombun la eco screening iti masoara bebele, pliul nucal si alte masuratori ce se pot face la varsta gestationala .. in acceasi zi iti iau si sange (bitestul -DOUBLETEST) si impreuna cu rezultatul la eco, pleaca la analiza. eu am facut dar nu am inca rezultatul.

biaz de unde vii? cel mai bine ajungi cu tramvaiul 41. daca vii cu metroul, cobori la avaiatorilor si iei o masina pana la Casa Presei libere. de acolo o iei catre bd expozitiei si spitalul e paralel cu hotelul Pulman.

vik stai cumintica in pat si o sa fie totul bine!

mangagirl offf imi pare tare rau ca ai abbces la masea. tinem pumnii sa rezolvi azi si sa scapi de durere!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 12+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Fetelor, pana la ce varsta a sarcinii se fac ecografiile endovaginal? Cand se formeaza dopul gelationos...pp ca dupa formarea lui nu ar trebui sa mai "scormoneasca pe acolo"... eu numai din astea am facut...vreau si eu pe burtica....

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

adela Si eu sunt intr-o dilema cu numele de baieti. Dar am mai spus ca la orice as propune...sotul ma "desfiinteaza"
Imi place nespus de mult "Armin Mihai", apoi mai imi place "Marius Octavian" sau "Flavius" sau "Leonard" (asa se numeste frate-miu asa ca sotul meu l-a respins din start). Eu incerc pe cat posibil sa evit numele comune chiar daca sunt extrem de frumoase. As vrea sa fie un pic mai altfel. Poate nu cel mai frumos nume din lume dar macar sa fie deosebit de restul.

Daca va fi fata...oscilez intre Ioana (care-mi place la nebunie dar a devenit f comun) si Ivona.

In rest mai nimic noutati de la noi. Ma voi programa abia sapt viitoare la eco de 12 sapt. Mie nu mi-a spus nimic de DT si altecelea...poate din cauza ca pe-aici nu sunt aparate atat de performante ca la Bucuresti.

Liliana, Andra-Maria & 10+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fetelor! Va multumesc pentru gandurile bune...de la 7 sunt in clinica la Gine I, am fost sa fac DT si sa ma vada si dr meu...am stat la eco aproape 30 de min ca am un bebe zgubilitic rau...atita s-a miscat ca eu una mi-am pierdut rabdarea dar m-am si distrat in acelasi timp cind l-am vazut ce tumbe face...nu a vrut nici cum sa stea la masuratoori dar nu s-a lasat ecografista si l-a masurat. Asa ca avem 5,72 cm si e in parametrii cu toate masuratorile. Dupa 1.30 cica am si rezultatele de la analizele de sange..sunt curioasa daca chiar va fi asa.
Oricum...vad ca dr meu vrea sa ma lege de pat...mi-a zis ca 14 zile vreau nu vreau repaos la pat, utrogestan 3/zi si no spa la nevoie...asa ca am ajuns acasa si m-am bagat in pat. Mi-am anuntat sefu si colegii, normal ca nu le-a picat bine (am uitat sa spun ca sunt singura intre 4 barbati care fac parte din "clubul marelui misogin", grija lor cea mai mare de cind am ajuns in catedra a fost nu cumva sa ii las balta si sa ma apuc de facut copii...)dar se vor descurca ei.
Manga girl si eu am avut in ianuatie un abces dentar incizat de 2 ori, ai voie sa ti se faca si X ray dar cu sort de plumb si incizie cu anestezie dar anestezic fara adrenalina! ptr ca altfel nu ti se dreneaza si dai in complicatii mai mari (cea mai nasoala e ca poti sa faci o sinuzita cronica pe viata...si nu e placut). Asa ca du-te la urgente si urla de durere pina te rezolva...
Va doresc o zi buna si revin mai incolo...

12+

Mergi la inceput