Burtici fericite de septembrie-octombrie (33)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxxy80 spune:
Neata si de la noi!
Ce fac burticile? Eu il astept pe puturosul meu mic sa se trezeasca sa mergem in parc. Doarme deja de 12 ore ![]()
Adela, o sa-ti spun si eu cateva nume care-mi plac (mentionez ca mie nu-mi plac numele rare): Vlad, Calin, Radu, Vladimir, Rares.
Noi cred ca o sa-i punem prenumele Maria fetitei noastre. Astept doar sa-si dea ok-ul si sotul meu. Din fericire noi suntem pe acceasi lungime de unda cand vine vorba de prenumele copiilor. Stim sigur ca nu vrem decat un singur prenume, simplu si romanesc (ma rog, ele nu sunt de romanesti dar sunt f folosite la noi in tara).
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
16+
santorini spune:
Si la Constanta incepuse sa picure

Vreau sa vina caldura!
16+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
selen80 spune:
Neatza!
Ma bucur ca v-a mai inveselit povestioara
Anaconda, nu, daca imi iese bine TT, nu fac amnio....nu am de ce, am 28 de ani, nu avem cazuri de SD in familie, asa ca nu vad de ce l-as face....
Mangagirl, eu stiu ca nu e neaparat nevoie de taietura la gingie pt abces, ci sa se lase canalul respectiv liber, si pe acolo sa se dreneze infectia....eu am patit-o o data, si asa a procedat dr, in paralel cu tratament cu antibiotice....acuma...noi degeaba ne dam cu pararea, ca vad ca medicii de acolo oricum fac cum vor ei...
x_ggg, eu stiam ca pana la maxim 12 sapt se fac endovaginal ecografiile....
ursuletzul nostru
17+
nunta
9 luni
panda77 spune:
Fetelor, lasati caldura sa vina cand vrea ea! Stiti cum o sa fie sa ne taram burtoancele prin canicula? V-ati gandit ca prindem toata vara cu burti mari la purtator? Si respirand greu si cu circulatia sanguina ingreunata?
Eu am nascut prima data in iulie si n-am avut aer conditionat la spital (adica exista dar nu se dadea drumul) si am innebunit de caldura.
Asa ca nu ma grabesc prea tare sa vina vara. ![]()
Panda,
14+ cu 
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
santorini spune:
Selen unde ti-ai facut TT?
Panda eu vreau sa vina caldura pentru ca sunt fff friguroasa. Sotl meu rade de mine si acum dupa atatia ani, ca eu si vara dorm cu pilota pe mine!
16+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
panda77 spune:

Mi-aduc aminte ca in 2007 a fost o vara caniculara si noi ne-am pus aer conditionat abia spre sfarsitul lui iunie, cand deja te topeai. Si al meu sot (din proprie initiativa!!!) avea de lucru in fiecare seara: in timp ce eu stateam tolanita si rasfirata cu burta in sus, el lua un dosar sau o revista de dimensiuni mari si-mi facea vant ca un negru pe plantatie. 
Statea saracul cate jumatate de ora, de facea febra musculara la brate, ca facea miscari ample, sa miste aerul cat mai mult. Va dati seama in ce hal transpira el?
Pai cum sa nu-l iubesc ? 
Panda,
14+ cu 
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
Emy10 spune:
Buna dimineata burtici!
Urat mai este la serviciu!!! 

Am reusit un pic sa ma pun cu cititul la zi!
Mangagirl multa sanatate si sa te faci bine cat mai repede!
Eu inca nu stiu ce puiut o sa am si nici eu nu am nici o idee despre nume, insa ca nume de baiat imi plac Bogdan, Victor, Alexandru! Desi sunt cam comune!
15+
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta biaz de unde vii? cel mai bine ajungi cu tramvaiul 41. daca vii cu metroul, cobori la avaiatorilor si iei o masina pana la Casa Presei libere. de acolo o iei catre bd expozitiei si spitalul e paralel cu hotelul Pulman. Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 12+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Eu vin din Pantelimon dar cel mai des circul cu metroul fiindca nu ma descurc bine in Bucuresti sa schimb tramvaie si autobuze si mi se pare ca metroul e cel mai rapid.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
15+
iuliapapusa spune:
Buna as vrea sa fiu si eu trecuta in lista.Sunt insarcinata in 12 saptamani.DPN 23 septembrie 2009.

de
Eva Maria (14.01.2008) +
Eva