Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(105)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns curea spune:

asa mi-am procurat si eu galactogil si un ceai pentru stimularea lactatiei de la teekanne, i-am zis sotului sa se prezinte cu ceaiul la spital. Eu ce sa va zic ca am inceput sa patez sutienele de prin luna a 5 si acum s-au intensificat picaturile . Nu stiu cum este sau care este logica cred ca totul se rezuma la hormonii secretati de organismul nostru. Nici eu nu am linie pe burta....si nici buricul scos, cred ca depinde de conformatie la faza cu buricul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Chatonel Apropo, cum te descurci cu pampersii ecologici? Poate totusi renunti la ei sa ai putin timp pt tine ? Sau nu e asa mare osteneala?

Olga 36+ David

pai nu e mare smecherie cu pampersii aia, doar ca trebuie un loc de stocaj pt ca se spala cam la doua zile, ca sa am ce baga in masina si trebuiesc intinsi pe sirma. E floare la ureche fata de hainute, pe care le schimb de doo-trei ori pe zi si pe care, dupa spalat le mai si calc

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
il vezi pe BB si te topesti toata, apoi te apuca toate spaimele ca tre sa faci o mie si una de chestii de-odata (toate pt bb)

Chatonel, eu nu mai aveam timp si energie de depresii, dar eram ingrozita ca plec acasa cu un bebe mic de 1,800 kg si cu risc mare de sindromul mortii subite. Citisem atatea pe net in ideea ca ma vor ajuta informatiile, dar cu cat citesti mai multe si afli mai multe, mai rau te sperii.
Aveam impresia ca nu ma descurc, ce ma fac eu cu bebe nemonitorizat acasa, daca se sufoca, ce fac? Am detector de apnee, dar ala numai detecteaza, ce fac eu apoi? Era invatata sa pape la program, dar venea asistenta daca eu nu ma trezeam, acasa ma disperam, daca dorm si moare bebe de foame? O urmaream sa vad, mai respira? Ma uitam la ea sau o atingeam, sa vad daca e calda. Inca nu am scapat de ideea ca trebuie sa ma spal pe maini si cand o iau in brate, ca schimb asternutul la noi foarte des pt ca o iau cu noi in pat, oricum o pun pe paturica ei. Ca are pielea foarte sensibila si face dermatita, si ca nu clatesc hainele bine (Alex face alergie de la dero daca nu sunt clatite hainele bine). Dar incet am inteles ca mai mult decat eu ca mama numai Bunul Dummnezeu o poate apara. Asa ca ma rog la El neincetat, si ma incred in instinctul meu de mama. Teama asta ca nu iti poti apara suficient copilul am inteles ca nu va disparea niciodata.
Asa ca e normala, dar nu te lasa sa cazi in depresie.

Monica sotie si mama fericita

Luana, I love You so much my tiny Princess
Claudiu, You grew in my heart
Alma, So small, So sweet, So soon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fetelor ce pot sa iau pt durere de cap daca alaptez ??
paracetamol ?

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

paracetamol ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

paracetamol.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui curea
Nu mai stiu cine intreba de marsupii, Monica a dat ca exemplu pe pagina unde am postat linkul cu balasoar, revin sa dau linkul respectiv asata daca nu s-a raspuns pana acum. http://www.babycomfort.ro/produse/232-hranire/

Multumesc!
La www.babycomfort.ro/produse/230-carucioare/245-marsupii---port-bebe/1186-n8-quattro-port-bebe---marsupiu-4-functii.html" target="_blank">marsupiu ma refeream, dar al meu e alta firma si scrie de la 0 luni-2 kg. asa ceva unde prima pozitie este orizontala si bebe sta ca si in carucior. Am intrebat in special dr si a zis ca e ok, doar ca nu este protejata ca si in carucior (vant, frig, virusi, etc). Dar decat in cosuleul de masina, care nu imi era prea practic, si in brate infofolita am senzatia ca o scap. Mie imi este foarte practic.
S-a trezit pisicuta, revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui novus

paracetamol ?

paracetamol.

Toulouse, la ville rose

mersi si spor la alaptat,schimbat,leganat si alte activitati conexe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

CHATONEL

Lasa ce trece perioada asta si o sa iesi cu bebe afara si te mai inviorezi. Da, e mult mai bine ca alaptezi. E mai usor sa ridici tricoul, vorba vine, si sa ai papa bun oriunde si la orice ora decat sa stai sa faci biberoane...
Nu mai zic de beneficiile pe care le are bebelina.

In ca o data

+40Lena

poate ca asta e ultima mea semnatura ca gravidutza...
lasa ca mai intru si maine ca mai am timp...

raluca, multumesc de incurajari , asa e, mai sanatos si mai comod... e adevarat ca la inceput doare ca naibii, dar stringem din dinti si mergem inainte.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui curea

Buna Seara dragelor.
Felicitari Chatonel pt. fetita, este asa de frumusita. Sa va traiasca si sa fie fericita.

Macar voi siti cand nasteti eu sunt in asteptare...avem 39 de sapatamani si 2 zile. doctora mi-a zis ca daca nu nasc pana la sfarsitul saptamanii 40 imi va provoca nasterea. Nu stiu de ce dar noaptea imi este teama...
Doamne ajuta !!!

multumesc
ai rabdare, eu am nascut la 39 si 4 zile

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Tufete, am citit aici ca tot vorbiti de colostru (la mine primele scrugeri din san - 2,3 picaturi, niciodata mai mult- au aparut prin luna a 5-a) si m-am apucat sa imi storc sanii, usor, nu tare, ca stiu ca declanseaza contractii. Am inceput cu stangul, unde nu am avut niciun rezultat spectaculos, dar apoi am trecut la dreptul, unde abia am apucat sanul ca mi-au si tasnit niste picaturi. Surpriza a fost ca aceste picaturi erau de-a dreptul albe, ca laptele de vacuta (is Milka-n devenire, e clar ). Asta e colostru? Lapticul asta alb? Ca eu credeam ca cel incolor, pe care l-am avut pana acum...
Cine ma lamureste si pe mine?

Ana-Maria

36+
AMR 4 saptamani

Asat-i laptele meu. Colostru am poza undeva cand ii dadeau din siringa prin gavaj daca gasesc poza pun.

Mergi la inceput