Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(105)
Raspunsuri - Pagina 9
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Dar incet am inteles ca mai mult decat eu ca mama numai Bunul Dummnezeu o poate apara. Asa ca ma rog la El neincetat, si ma incred in instinctul meu de mama. Teama asta ca nu iti poti apara suficient copilul am inteles ca nu va disparea niciodata. Asa ca e normala, dar nu te lasa sa cazi in depresie. Monica sotie si mama fericita Luana, I love You so much my tiny Princess Claudiu, You grew in my heart Alma, So small, So sweet, So soon |
multu, ayla... asa o sa ma autosugestionez; sper sa mearga
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
florinela79 spune:
Chatonel , felicitari pentru micuta, sa fie sanatoasa si ea si mami.
E tare bine sa poti alapta la san, eu alaptez de la san cu biberon si off cat timp...ma mulg..il pastrez la frigider, apoi prepar biberonul la incalzitor...dar ma bucur ca-i pot da san.
Gigelica...somn usor si o noapte linistita , maine vezi minunea, daca nasti cu cezariana se poate ca laptele sa intarzaie...dar tu pune bebe la san.
Noi astazi am rezervat pentru botez..va fi pe 13 iunie.
Florinela
chatonel spune:
novus, cu placere si mersi asemenea
florinela, multumesc la fel, mami
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
anamariame spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
|
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui anamariame Monica, exact asa aratau si picaturile mele, ca un lapte de vaca ft gras... |
Esti mortala. Atunci nu ma mir ca a luat piticania mea 400 grame in 6 zile.
Monica sotie si mama fericita
Luana, I love You so much my tiny Princess
Claudiu, You grew in my heart
Alma, So small, So sweet, So soon
anamariame spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
|
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui anamariame Problema mea e ca nu cred ca e normal sa am picaturile astea de pe acum...sau o fi normal? Nu am mai auzit pe nimeni sa aiba asa, colostrul e transparent, nu? |
Nu, www.cidpusa.org/colostrum.jpg" target="_blank"> colostrul e gros si galben. Apoi se subtiaza si devine lapte, mai lighid. Laptele matern nu seamana deloc cu laptele praf (daca ati vazut si de ala, ca nici ala nu-i ca laptele de cutie ce bem noi). Nu gasesc nicicum poza, cu colostrull din siringa, probabil nici sa nu o mai am, caci era facuta cu telefonul, la Luana la incubator si am sters atunci din ele fara sa am unde sa le descarc.
Ayla21 spune:
Ana Maria, chiar nu ai pt ce sa-ti faci griji acum? Lasa ca vine el cand trebuie si cand vei avea pe cine pune la san.
De ce te stresezi inutil?
Pisicuta mea plangeeee , vreau sa incarc pe trilulilu sa auziti si voi pisiceli de printesa.
anamariame spune:
Ayla, nu ma stresez foarte tare, doar ca am avut un soc cand l-am vazut asa alb, pana acum a fost transparent. Oricum, nici ca in poza pusa de tine nu e!Hai, vrem sa auzim printesica plangand!Ana-Maria 36+AMR 4 saptamani
georgiana310 spune:
ANA MARIA, si la mine e la fel! Nu cred ca trebuie sa ne ingrijoram...
CRIS_TINAUS - felicitari!!!
38+ Brisees
gia