Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(105)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Chatonel ma bucur ca iti faci timp sa mai intri sa ne saluti si sa ne incurajezi. Cum e noua viata de mamica?

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Chatonel ma bucur ca iti faci timp sa mai intri sa ne saluti si sa ne incurajezi. Cum e noua viata de mamica?

Olga 36+ David

oli, cum si ce sa zic despre viata de mamica la inceputuri? E vb de o gramada de senzatii contradictorii la inceput: il vezi pe BB si te topesti toata, apoi te apuca toate spaimele ca tre sa faci o mie si una de chestii de-odata (toate pt bb) si nici nu-ti mai trece prin cap sa ai grija si de tine... si inca alaptez si nu mai tre sa imi bat capul si cu biberoanele... acum eu-s la faza in care am inceput sa ma nerfez cu programul papa, pampers, colici, baita, afara nu pot sa ies ca e urit si BB e fragil, singura nu pot sa plec ca asta mica inca nu are program de supt, i se poate nazari sa vrea iar sau dupa o ora sau dupa patru ore, asa ca tre sa fiu linga ea. Nu-s daca asta o fi depresia de dupa nastere, dar ma invirt ca un leu in cusca. Insa cind vad minunea ca doarme linistita ca e mami aproape, sau cind o vad surizind, ori cind se uita in ochii mei... simt ca o iubesc animalic si ca as sfisia pe oricine ca sa o apar pe ea.
Miine mergem la medic ca sa o cintareasca si sa vb despre "vitaminele" pe care mi le-au prescris la clinica: D si K. Nu vad de ce sa ii dau vit D (care de fapt e un hormon) cind alimentatia mea e echilibrata si BIO (organic) si nici de ce sa ii dau antihemoragice, ca n-am nascut cu forceps sau alte instrumente care sa poata sa provoce singerari.
Nah, imi varsai oful aici, sper sa nu va sperii

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Chatonel cam asta e inceputul...dar incet incet o sa va acomodati, o sa va faceti un program si o sa gasesti timp si pt tine. Apropo, cum te descurci cu pampersii ecologici? Poate totusi renunti la ei sa ai putin timp pt tine ? Sau nu e asa mare osteneala?

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

CHATONEL

Lasa ce trece perioada asta si o sa iesi cu bebe afara si te mai inviorezi. Da, e mult mai bine ca alaptezi. E mai usor sa ridici tricoul, vorba vine, si sa ai papa bun oriunde si la orice ora decat sa stai sa faci biberoane...
Nu mai zic de beneficiile pe care le are bebelina.

In ca o data

+40Lena

poate ca asta e ultima mea semnatura ca gravidutza...
lasa ca mai intru si maine ca mai am timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

FELICITARI ZSUZSU !!!!!!!!!!!!!

HAIDE CRISTINA !!!!!!!!!!!(probabil ai nascut deja)

Apropos de linia nigra ,oare mai dispare ??? ca la mine se vede bine de tot inca ....

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Buna Seara dragelor.
Felicitari Chatonel pt. fetita, este asa de frumusita. Sa va traiasca si sa fie fericita.
Nu mai stiu cine intreba de marsupii, Monica a dat ca exemplu pe pagina unde am postat linkul cu balasoar, revin sa dau linkul respectiv asata daca nu s-a raspuns pana acum. http://www.babycomfort.ro/produse/232-hranire/
Gigelica trebuie sa fii optimista pentru ziua de maine. Raluca bafta si tie , sa fiti tari si sa va ganditi ca cu fiecare minute trecut veti fi mai aproape de minunile voastre.
Macar voi siti cand nasteti eu sunt in asteptare...avem 39 de sapatamani si 2 zile. doctora mi-a zis ca daca nu nasc pana la sfarsitul saptamanii 40 imi va provoca nasterea. Nu stiu de ce dar noaptea imi este teama...
Am retinut detaliile date de aris cu privire la anestezia epidurala si cand trebuie sa actionam.
Monica Luana este o scumpica am vazut pozica cu "falcile". TRebuie sa fii tare, probabil timpul iti va alina din durere.
Doamne ajuta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Tufete, am citit aici ca tot vorbiti de colostru (la mine primele scrugeri din san - 2,3 picaturi, niciodata mai mult- au aparut prin luna a 5-a) si m-am apucat sa imi storc sanii, usor, nu tare, ca stiu ca declanseaza contractii. Am inceput cu stangul, unde nu am avut niciun rezultat spectaculos, dar apoi am trecut la dreptul, unde abia am apucat sanul ca mi-au si tasnit niste picaturi. Surpriza a fost ca aceste picaturi erau de-a dreptul albe, ca laptele de vacuta (is Milka-n devenire, e clar ). Asta e colostru? Lapticul asta alb? Ca eu credeam ca cel incolor, pe care l-am avut pana acum...Cine ma lamureste si pe mine?Ana-Maria 36+AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Novus, eu sper tare de tot sa dispara linia asta, ca mi se pare tare urata, mai ales ca la mine e pronuntata bine. Buricul meu, in schimb, e tot in adancuri...Il mai are cineva asa ascuns?Ana-Maria 36+AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
Mie nu imi curge nimic din nici un san. E normal?

Mie pana am nascut (dar nah, eu am nascut la 31 sapt) nu am avut nimic, si in dimineata urmatoare nasterii deja curgea bine colostru, am folosit pompa manuala, si cand a inceput laptele aveam de dadeam la tot spitalul. Dar am baut Galactogil, si apa, cate 4 l pe zi, contorizati. E chestie de hormoni, cred eu, pregatirea inainte de declansarea nasterii, si nu are nici o legatura cu faptul ca ai lapte dupa ce nasti.
Hai ca mi-ai dat bip, ca de vreo jumatate de ora ma chinui si eu sa trimit mesajul asta.

Monica sotie si mama fericita

Luana, I love You so much my tiny Princess
Claudiu, You grew in my heart
Alma, So small, So sweet, So soon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

multumim pentru aprecieri de dragonella

E o grasunica roz, iti vine s-o tot pupi, felicitari Chatonel!

Monica sotie si mama fericita

Luana, I love You so much my tiny Princess
Claudiu, You grew in my heart
Alma, So small, So sweet, So soon

Mergi la inceput