Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(105)
Raspunsuri - Pagina 19
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Florinela hai ca m-ai amuzat pai daca nici la sot nu iese...care e barbat in toata firea...Insa sa nu te lasi...mai incearca si cu bebe si cu sotu ...Oricum important este ca ai laptic si bebe se alimenteaza cu el...prin ce metode deja mai putin important, desi inteleg ca e mult mai simplu la titi. Si eu o sa folosesc biberoanele, caci mi-e frica sa nu fac rani la sani, si astfel ar creste riscul sa-i transmit lui bebe virusul. Apropos, biberoanele si alte cele le sterilizez inainte sa nasc sau nu e mare branza si pot sa fac asta si cand ajung acasa? Olga 36+ David |
OLISHKA eu te sfatuiesc sa nu le sterilizezi inainte de a naste. Cel mai bine este dupa ce vei ajunge cu bebe acasa, sa fie "proaspat" sterilizate. Si oricum nu dureaza mult. Trebuie fierte 5 minute. Deci... pana la urma cum consideri tu.....dar eu cred ca-i inutil sa faci asta inainte
FlorinTeodorBB3 - Petru - 38+
shasa spune:
Sa va iau pe rand
CRISTIANUS
GIGELICA
DANONIQUE
FELICITARI! SA VA TRAIASCA SI SA FIE SANATOSI!
chatonel spune:
citat din mesajul lui Ayla21 A nascut gigelica, la ora 10:58 3,440kg, 52cm, nota 10. Felicitari gigelica! 2 luni fara Alma Dormi in pace, inger mic! Monica sotie si mama fericita Luana, I love You so much my tiny Princess Claudiu, You grew in my heart Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon |
bravooo gigelica, ai dospit pitonas frumos, acu asteptam poze
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
alina.n spune:
citat din mesajul lui inapreda Gata, am pus poze la semnatura. Incerc sa citesc din urma macar acest capitol si revin. PS. Acum asteptam doctorita. Gina mami de bebe titi Ian Alexandru Poze Bebe Ian camera bebe |
Tare frumos bebe Ian ,sa-ti traiasca!!
37+ cu Maria Natalia
Vine barza!
shasa spune:
INA
Gata fetele! Poate mai intru diseara! Am muuuuuulta treaba astaziSi eu ma misc deja ca o ursoaica. Ma dor toate cele si ma simt imensaCum naiba mi le asez eu pe toate in conditiile astea nu am habar. Va pupic!
chatonel spune:
citat din mesajul lui inapreda Chatonel ai o grasunica A-DO-RA-BI-LA!!!!!!! Iti vine sa o pupacesti non-stop!!! |
multumesc, ina , sa stii ca o pupacim tot timpul :) o sa fie o rasfatata, mai ales ca mami si tati o cam tin mult in brate si dorm cu ea
Si BB Ian e rotunjor si zimbaret :)Si voi topiti, ca si noi??!!
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
olishka spune:
Multumesc shasa Credeam ca e procedura mai complicata
Voi ati spalat jucariile lui bebe? Se pot baga la masina?
Olga 36+ David
alina.n spune:
citat din mesajul lui m_monique acum am vorbit cu raaluca. tocmai s-a internat. |
Hai raaluca!!!
37+ cu Maria Natalia
Vine barza!