Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(105)
Raspunsuri - Pagina 19
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Florinela hai ca m-ai amuzat Si eu o sa folosesc biberoanele, caci mi-e frica sa nu fac rani la sani, si astfel ar creste riscul sa-i transmit lui bebe virusul. Apropos, biberoanele si alte cele le sterilizez inainte sa nasc sau nu e mare branza si pot sa fac asta si cand ajung acasa? Olga 36+ David |
OLISHKA eu te sfatuiesc sa nu le sterilizezi inainte de a naste. Cel mai bine este dupa ce vei ajunge cu bebe acasa, sa fie "proaspat" sterilizate. Si oricum nu dureaza mult. Trebuie fierte 5 minute. Deci... pana la urma cum consideri tu.....dar eu cred ca-i inutil sa faci asta inainte

Florin
Teodor
BB3 - Petru - 38+
shasa spune:
Sa va iau pe rand![]()

CRISTIANUS

GIGELICA

DANONIQUE

FELICITARI! SA VA TRAIASCA SI SA FIE SANATOSI!
Florin
Teodor
BB3 - Petru - 38+
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 A nascut gigelica, la ora 10:58 3,440kg, 52cm, nota 10. Felicitari gigelica! ![]() 2 luni fara Alma Dormi in pace, inger mic!Monica sotie si mama fericitaLuana, I love You so much my tiny Princess Claudiu, You grew in my heart Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon |
bravooo gigelica, ai dospit pitonas frumos, acu asteptam poze

Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose
alina.n spune:
| citat din mesajul lui inapreda Gata, am pus poze la semnatura. Incerc sa citesc din urma macar acest capitol si revin. ![]() PS. Acum asteptam doctorita. Gina mami de bebe titi Ian Alexandru Poze Bebe Ian camera bebe |
Tare frumos bebe Ian ,sa-ti traiasca!!
37+ cu
Maria NataliaVine barza!
shasa spune:
INA 
Gata fetele! Poate mai intru diseara! Am muuuuuulta treaba astazi

Si eu ma misc deja ca o ursoaica. Ma dor toate cele si ma simt imensa
Cum naiba mi le asez eu pe toate in conditiile astea nu am habar. Va pupic!
Florin
Teodor
BB3 - Petru - 38+
chatonel spune:
| citat din mesajul lui inapreda Chatonel ai o grasunica A-DO-RA-BI-LA!!!!!!! Iti vine sa o pupacesti non-stop!!! ![]() |
multumesc, ina , sa stii ca o pupacim tot timpul :) o sa fie o rasfatata, mai ales ca mami si tati o cam tin mult in brate si dorm cu ea

Si BB Ian e rotunjor si zimbaret :)Si voi topiti, ca si noi??!!
Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose
olishka spune:
Multumesc shasa
Credeam ca e procedura mai complicata 
Voi ati spalat jucariile lui bebe? Se pot baga la masina?
Olga
36+
David
alina.n spune:
| citat din mesajul lui m_monique acum am vorbit cu raaluca. tocmai s-a internat. |

Hai raaluca!!! 

37+ cu
Maria NataliaVine barza!

Dormi in pace, inger mic!