Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(105)
Raspunsuri - Pagina 20
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Novus, tocmai ti-am vazut minunea minunata! Are cu ce se mindri tati! Sa fie sanatoasa si norocoasa iar voi sa va bucurati de ea! ![]() *** Durerile de la cezariana in cit timp dispar complet??? E normal sa ma mai doara dupa o saptamina??? Ce inseamna sa "te menajezi" in aceasta situatie? Eu nu stau la pat, din contra; ziua nu stau deloc in pat; e posibil sa ma mai doara din aceasta cauza??? *** Tufete, la cit timp dupa nastere ati iesit cu bebe? Ati chemat pe popa acasa si alte cele??? Gina mami de bebe titi Ian Alexandru Poze Bebe Ian camera bebe |
Se mandreste tata, e
topit !!!Cu durerile nu stiu cat de puternice sunt la tine !!! Pe mine ma tine un pic in dreapta da mai ales la efort sau cand merg mai mult !!
Eu am chemat popa acasa mi-a facut o slujba ca sa pot iesi din casa

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
adra_bell spune:
Mesaj de la Raaluca:
"Mi-a pus pastila, urmeaza calciu. Dilatatie 2"
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
novus spune:

HAI RAALUCA !!!!!!!!!!!!!

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
inapreda spune:
Petra, la cit timp dupa nastere ai inceput sa porti centura? Scuza-ma ca nu mai retin dar ai nascut natural? Mie dr. mi-a spus ca NU-mi recomanda centura pentru ca e mai ok si mai firesc ca uterul si musculatura sa-si revina natural. Centura ti-ai luat din Sensi Blue sau de la Scholl? Multu' 
Olga, Novus, multu' pentru cuvintele frumoase! 

Gina mami de bebe titi Ian Alexandru
Poze
Bebe Ian
camera bebe
florinela79 spune:
| citat din mesajul lui olishka Florinela hai ca m-ai amuzat Si eu o sa folosesc biberoanele, caci mi-e frica sa nu fac rani la sani, si astfel ar creste riscul sa-i transmit lui bebe virusul. Apropos, biberoanele si alte cele le sterilizez inainte sa nasc sau nu e mare branza si pot sa fac asta si cand ajung acasa? Olga 36+ David |
Daca nu-l pui la san (din motiv medical..virus?...nu raceala sau alta chestie..ca-ti da masca)ia-ti pompa, mai bine zis pompe:
1. seringa sa desfunde canalele (numai bebe are putere de suctie sau pompa asta seringa)
2. pompa de muls electrica (sau normala, dar iti tb timpppp si muschi).
pompa si biberoanele si tetinele 0+, sa le sterilizezi (eu una le-am pus si pastrat intr-o casoleta de plastic si ea sterilizata cu apa clocotita)
Florinela
florinela79 spune:
Durerile de la cezariana in cit timp dispar complet??? E normal sa ma mai doara dupa o saptamina??? Ce inseamna sa "te menajezi" in aceasta situatie? Eu nu stau la pat, din contra; ziua nu stau deloc in pat; e posibil sa ma mai doara din aceasta cauza???
Tufete, la cit timp dupa nastere ati iesit cu bebe? Ati chemat pe popa acasa si alte cele???
Gina mami de bebe titi Ian Alexandru
Poze
Bebe Ian
camera bebe
[/quote]
La mine a durut cam o saptamana si jumatate, este indicat sa te misti...dar tb. sa stai si intinsa cand bebe doarme. Eu dupa 2 saptamani nu mai am treaba, mai ales dupa ce a scos si firele.
cu bebe am iesit azi pe balcon cu geamul intredeschis (deci la 2 saptamani, ieri i-a cazut si buricul), am stat 6 min.
maine iesim tot pe balcon..treptat asa 3 zile, apoi cum prinde frumos afara in marsupiu.
Florinela
chatonel spune:
| citat din mesajul lui m_monique acum am vorbit cu raaluca. tocmai s-a internat. sa inceapa galeria: ![]() ![]() raaluca ![]() ![]() ![]() 38+ ![]() si Andrei (16.12.2006) |

haide raalu

haide raalu

haide raalu

haide raalu 

haide raalu 

Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose
anoma1 spune:
buna fetelor. sunt si eu o proaspat mamica (martisorul nostru a venit pe 3 martie la 7 dimineata). o cheama mara lucia si are deocamdata ochisorii verzi....deja azi am facut 4 saptamini. de nascut am nascut la spitalul caritas cu medicul tania grou pe care o recomand din suflet: si ca medic si ca om. recomand tuturor spitalul caritas chiar daca e un spital saracacios, obisnuit, toata lumea e profesionista, exista optiunea de a sta la rezerva cu plata (conditii super decente cu baie proprie, tv si frigider). in ciuda multor comentarii de pe site-uri, am ramas placut impresionata de acest spital si de faptul ca fiecare isi face treaba indiferent daca ii dai ceva sau nu....

36+
David