Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(105)
Raspunsuri - Pagina 18
inapreda spune:
Chatonel ai o grasunica A-DO-RA-BI-LA!!!!!!! Iti vine sa o pupacesti non-stop!!!
Nici eu nu am avut linie neagra decit una fffff fina, aproape invizibila; Acum, ca am nascut, parca se vede mai tare, bat-o vina! Cu buricul nu am avut probleme, a ramas cuminte la locul lui.
Daca am nascut prin cezariana, la cit timp avem voie sa purtam bebe in marsupiu???
Florinela, cind ai timp, da-ne, te rog, mai multe info despre injectia contraceptiva. Multu'
Sasha, multumim de aprecieri; asteptam cu nerabdare sa-l vedem pe bebe Petru, desi cu asa mami si asa fratiori nu cred ca se indoieste cineva de rezultat!!!
Gina mami de bebe titi Ian Alexandru
Poze
Bebe Ian
camera bebe
florinela79 spune:
eliov, am facut drum cu pompa, electrica, am tras si cu cea seringa (ca am un arsenal intreg acasa), face sfarc cam mare, dar degeaba nu poate sa traga, nu iese. L-am pus pe sot sa traga el , nici la el nu iese.
Petra, protectii am luat de la Nuk (cu astea nu a mers), satula sa dau atatia bani pe tot felul de pompe, ca nu mai stiam de mine la inceput. Am un san mare si greu.se umfla ca un balon cand e plin. Am sa cumpar de la Avent protectii, o sa mulg un pic inainte si apoi o sa incerc sa-l pun pe el sa suga.De cateva zile l-am lasat in pace ca l-am tot terorizat....doar doar...
De burtica, azi fac doua saptamani, ieri mi-am pus centura postnatala, am burtica, si atarna cam urat...oricum s-a mai retras...si sperrt sa se mai retraga, nu am fost niciodata ca o trestie in vant de supla, dar sper sa revin macar cum era inainte.
Florinela
SimonaMami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgyiuly Buna fetele! Felicitari noilor mamici, refacere rapida si mult, mult laptic! Ghioceilor: bine ati venit, sa fiti sanatosi, mancaciosi si necoliciosi! Noi suntem acasa de 2 saptamani si 1 zi si joi Giulia face 3 saptamani.Momentan inca e foarte cuminte desi au aparut putin si colicii, se screme singurica si plange foarte purin dar mi se rupe inima cand o vad asa , asa ca am inceput sa-i dau niste picaturi pentru burtica.In rest ii place tare mult sa stea la tzatzica, cand mananca, cand se alinta!!! Si eu inca mai folosesc sfarcurile de la chicco dar motivul este exact invers, am sfarcul prea mare...ea gurita prea mica, asteptam sa mai creasca putin sa renuntam la ele.Oricum sunt nemaipomenite si le recomand mamelor cu probleme...eu in maternitate imi venise laptele si ea nu reusea sa suga, asa ca am stat noapte intreaga sa ma mulg, deja ma apucase disperarea ca am lapte si nu o pot alapta normal.O asistenta mi-a recomandat aceasta metoda si functioneaza foarte bine!!! Linia nigra am si eu , tare urata mai e, sper sa dispara cat mai curand.Burta inca mai este si ea cat de cat...astept momentul exercitiilor sa remediez!!! Inca ma mai supara si epiziotomia...sper sa treaca ca mi s-a parut tare problematica, mai complicata ca travaliu. Va pup...sper sa reusesc sa scriu poveste nasterii cat de curand! Am pus o poza cu Giulia la Ghiocei pe Picassa dar n-am reusit sa-i trec numele.....daca vrea cineva????? Giulia Alexandra , bebe de Georgyiuly! Multumesc!!!! georgiana mamica de Giulia http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia/ |
Gata Georgiana, s-a facut!
Sa-ti traiasca dulceata!
Simona 38+, cu Victor Christian / Clara Michaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)
georgyiuly spune:
Simona..multumesc!!!!
georgiana
mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia/
florinela79 spune:
Inapreda, mai mult de atat nu stiu nici eu, doar atat mi-a zis, sa o caut din timp in farmaciile Dona sau Help Net, se face intramuscular la fix o luna de la nastere (cand ma duc sa0-mi vada operatia), pot alapta fara niciunfel de problema...are efect 12 sapt de cand ai facut-o (injectia)..... la fix 12 sapt mai faci una. Si se numeste: Depo - Provera
Intreaba si tu medicul tau, imposibil sa nmu stie.
Florinela
m_monique spune:
acum am vorbit cu raaluca. tocmai s-a internat.
sa inceapa galeria:
raaluca
38+
si Andrei (16.12.2006)
olishka spune:
Florinela hai ca m-ai amuzat pai daca nici la sot nu iese...care e barbat in toata firea...Insa sa nu te lasi...mai incearca si cu bebe si cu sotu ...Oricum important este ca ai laptic si bebe se alimenteaza cu el...prin ce metode deja mai putin important, desi inteleg ca e mult mai simplu la titi.
Si eu o sa folosesc biberoanele, caci mi-e frica sa nu fac rani la sani, si astfel ar creste riscul sa-i transmit lui bebe virusul. Apropos, biberoanele si alte cele le sterilizez inainte sa nasc sau nu e mare branza si pot sa fac asta si cand ajung acasa?
Olga 36+ David
florinela79 spune:
Ina, pai cred ca poti sa-l pui din prima, in spital numai cu el in brate am stat si acasa..avea 3500kg..acum a mai luat cred...cine sa il tina...eu una nu am nicio problema. Recuperare am voioe dupa 4 luni, incep cu bazin, alergat usor....
Florinela
inapreda spune:
Novus, tocmai ti-am vazut minunea minunata! Are cu ce se mindri tati! Sa fie sanatoasa si norocoasa iar voi sa va bucurati de ea!
Durerile de la cezariana in cit timp dispar complet??? E normal sa ma mai doara dupa o saptamina??? Ce inseamna sa "te menajezi" in aceasta situatie? Eu nu stau la pat, din contra; ziua nu stau deloc in pat; e posibil sa ma mai doara din aceasta cauza???
Petra, sfaturile tale pentru Florinela imi sint tare utile si mie; si bebe Ian vomita si ma ingrijoreaza; azi, intre 14 si 16 tre sa vina doctorita si sper sa-mi explice in detaliu ce si cum ca la clinica...nu mi-a spus nimeni nimic, decit ca..."e normal"
Tufete, la cit timp dupa nastere ati iesit cu bebe? Ati chemat pe popa acasa si alte cele???
Gina mami de bebe titi Ian Alexandru
Poze
Bebe Ian
camera bebe