Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(105)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Multumesc Novus, si la mine mai este putina burtica....

Dar vom fi in plina forma la vara, cu siguranta

Cand ne putem reapuca de exercitii? Daca l-am luat pe bebe in brate de a doua zi, eu zic ca merge cat de curand, nu?

Si ce mai vreau sa te intreb? La epilat cand putem merge? Ma gandesc ca daca se aplica fasii subtiri, nu are cu ce sa afecteze operatia, nu?

Pupici!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!

Eu l-am intrebat pe medic despre exercitii adica abdomene mai ales si mi-a zis ca dupa 1 luna, astept totusi sa merg la controlul de 6 saptamani sa vad ce zice
De epilat si eu ma uitam aseara la operatie si cred ca nu e problema cu epilatul
Aveti colici?? noi cam da

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Fetelor care ati facut cezariana, in cat timp aveti voie sa va apucati de exercitii?

38+ Damian Codrut Andrei
AMR 9 zile

cam 1 luna

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Felicitari Gigelica!!!
Da raluca voi sta la coada sa imi astept randul. Asteptam vesti de la tine .
Aveti grija de voi!!

Mergi la inceput

GIGELICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Gata, am pus poze la semnatura.

Incerc sa citesc din urma macar acest capitol si revin.

PS. Acum asteptam doctorita.

Gina mami de bebe titi Ian Alexandru

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!
Felicitari noilor mamici, refacere rapida si mult, mult laptic! Ghioceilor: bine ati venit, sa fiti sanatosi, mancaciosi si necoliciosi!

Noi suntem acasa de 2 saptamani si 1 zi si joi Giulia face 3 saptamani.Momentan inca e foarte cuminte desi au aparut putin si colicii, se screme singurica si plange foarte purin dar mi se rupe inima cand o vad asa , asa ca am inceput sa-i dau niste picaturi pentru burtica.In rest ii place tare mult sa stea la tzatzica, cand mananca, cand se alinta!!!

Si eu inca mai folosesc sfarcurile de la chicco dar motivul este exact invers, am sfarcul prea mare...ea gurita prea mica, asteptam sa mai creasca putin sa renuntam la ele.Oricum sunt nemaipomenite si le recomand mamelor cu probleme...eu in maternitate imi venise laptele si ea nu reusea sa suga, asa ca am stat noapte intreaga sa ma mulg, deja ma apucase disperarea ca am lapte si nu o pot alapta normal.O asistenta mi-a recomandat aceasta metoda si functioneaza foarte bine!!!

Linia nigra am si eu , tare urata mai e, sper sa dispara cat mai curand.Burta inca mai este si ea cat de cat...astept momentul exercitiilor sa remediez!!!
Inca ma mai supara si epiziotomia...sper sa treaca ca mi s-a parut tare problematica, mai complicata ca travaliu.

Va pup...sper sa reusesc sa scriu poveste nasterii cat de curand!
Am pus o poza cu Giulia la Ghiocei pe Picassa dar n-am reusit sa-i trec numele.....daca vrea cineva????? Giulia Alexandra , bebe de Georgyiuly! Multumesc!!!!

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gina bebe Ian este si imi place foarte mult si camera.

Georgiana bine ati revenit printre noi ghiocica cuminte.

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Wow cw dw ghiocei, ce de mamici fericite!!!!!!!!!!
Felicitari Ionica, Joanna, Zsuzsu, Danonique, Cris-tianus, Gigelica!!!!!!!!
Cite griji au disparut acum, ca va tineti puiutii in brate! ACum vorbesc in cunostinta de cauza.

Musai tre' sa vina primavara cu atitia ghiocei!

Simina, pentru aniversare! Vezi ce repede trece timpul? Parca mai ieri erai neincrezatoare in testul ce ti-l facuseti.

Pentru cine intreba de pompa: eu am electrica de la Boots si sint foarte multumita; chiar isi face treaba; mi-a desfundat canalele fff usor si fara durere;

pentru ingerasul mic Alma si liniste pentru Ayla si Alex;

Referitor la colostru: eu NU am avut in timpul sarcinii, asa ca stati linistite ca e normal

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Gata, am pus poze la semnatura.

Incerc sa citesc din urma macar acest capitol si revin.

PS. Acum asteptam doctorita.

Poze

Bebe Ian

camera bebe

foarte ''titi'' bebele,camera si nu in ultimul rand mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

vad ca au mai aparut ghiocei. felicitari: Cris-tianus, Gigelica, Danonique si Ionica .

eu ies din butoi. dupa zile de cosmar, ca dr ma chemase maine la spital, l-am sunat azi si i-am spus ca pe mine ma avantajeaza sa nasc in aprilie, nu in martie. in concluzie, merg vineri dimineata la spital sa nasc. asa, in principiu, scap de piticul de pe creier cu nascut pe 1 aprilie. sper ca si fata mea sa fie de acord si sa nu-mi faca vreo figura.

38+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput