Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(105)
Raspunsuri - Pagina 12
ionica spune:
Buna dimineata fetelor ,
Sarah a venit pe lume la ora 8:40am joi 26 Martie cu scor apgar 9-10-10,masoara 54cm si 3740gr.
Cezariana s-a desfasurat foarte bine iar anestezia spinala este o amintire placuta in comparatie cu PDA.
Asta noapte din nefericire ,mi-a venit furia laptelui si m-a lovit in moalele capului o depresie post-natala de habar nu am ce-i cu mine.
am cerut externarea de urgenta desi doctorul meu nu era in serviciu.Asa ca dupa doar 3 nopti in spital ,am semnat petitia ca-mi asum pe pielea mea orisice risc.
Ma dor sanii de mor,ieri am dormit cu varza pe ei ,azi dimineata miroseam ca o sarmaluta.
De cand am ajuns acasa,nu mai plang asa ca nebuna,se pare ca sunt prea invatata in confortul meu,in orice caz urasc spitalele .
Post operatoriu sunt ok dar ma doare in continuare cand fac efort,fetele cu cezariana dati-mi sfaturi ,cum a decurs inceputul lactatiei la voi si cu ce va alinati durerile,ca la minne nu-si mai face efect doar paracetamol,asta seara am luat un prontalgin si un ibuprofen fara recomandearea mediculuisper sa nu fac grseli prea mairi,oricum trebuie sa merg sa-mi scoata firele miercuri .
Sarah, este o minunatie de copilas,adorabila,dulce,suava imi vine sa o mananc de fiiecare data cand o privesc ,dar sa si plang in acelasi timp ,deci se pare ca deprtesia post-natala se instaleaza.
Laptele il mulg cu mana si il pun in biberon,sper sa nu refuze mai tarziu,
Va pupic,nu am citit nimic din urma,maine daca ma simt in stare sa stu mai mult va citesc.
Pupici la toate fetele si mmult curaj celor care inca nu au nascut
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
Dodo-pui spune:
Gigelica
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
simina_kin spune:
S-a nascut printesa ANA bb de CRIS_TINAUS, 2900gr, cezariana. Mamica se reface bine
Am plecat la munca.Adaug ghiocica cand vin.Va
7+
Mariana
Raaluca spune:
FELICITARI CRISTINA!
Bine ai venit ANA!
IONICA,chiar ma intrebam ce mai faci.
Lasa ca trece ea despresia ...Oricum e mai bine acasa ...
Nu stiu cum e cu ibuprofenul dar e bine sa intrebi medicul ininte sa iei orice medicament. Acum e chiar mai nasol decat in sarcina ca imediat trece in lapte. Apoi trebuie sa astepti cateva ore pana sa alaptezi sau sa te mulgi (ca sa se elimine)
OLISHKA, iti tin pumnii sa se rezolve mai repede cu formularul ala
GIGELICA
[b]m_monique[b] iti tin si tie pumnii maine!
Daca raman astazi, poate reusesc sa ne vedem
+40Lena
Ayla21 spune:
Gigelica
Acum m-am trezit, am sunat-o, nu a intrat inca in cezariana. Va dau de stire cum aflu si eu. Papam si mai bagam un somn. Alex azi e decis sa plece la birou. Ieri si-a testat abilitatile de conducere. Macar s-a insanatosit bona lui Clau si vine de dimineata. Nu am citit din urma ca scriu de pe mobil si ma enerveaza cum merge, dar intru mai taziu de la laptop. Pup
Monica sotie si mama fericita
Luana, I love You so much my tiny Princess
Claudiu, You grew in my heart
Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin S-a nascut printesa ANA bb de CRIS_TINAUS, 2900gr, cezariana. Mamica se reface bine Am plecat la munca.Adaug ghiocica cand vin.Va 7+ Mariana |
Felicitari, Cristina!
Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon
Ayla21 spune:
Ionica, ia pompa si goleste sanul, altfel e mai grav, nu stiu tratament, suna dr tau, mai ales ca alaptezi. Stiu ca ibuprofen nu e bun in alaptare, paracetamol da. Dar trebuie golit sanul si doar manual, daca si dor, e mai dificil. Nu ai pompa?
Ayla21 spune:
mai am o singura problema si dispar. Azi sunt 2 luni decand puiul meu mic, Alma, a plecat la cer. Februarie nici nu a avut aceasta data pt comemorare, eram intre 2 spitale.
1. Imi permit rugamintea daca doriti, sa lasati un cuvand de aducere aminte la pagina ei. Lumea nu vrea sa vorbeasca despre ea, iar aici, de fiecare data cand aduc vorba de ea, ma simt ignorata. Nu ma doare sa imi amintesc de ea, ma doare daca nu as face-o. Nu vreau sa fie uitata!
Si 2. Nu suntem ortodoxi si nu tinem pomeni, minuni. oricum tot ce era pt Alma, inclusiv patut, cosulet, au fost date dupa inmormanatare. Dar am sa cumpar azi special sa dau pt ea celor care stiu ca au copilasi.
Dodo pui, ce anume ai nevoie sa iti trimit tie? Si daca accepti, fiind data pt numele Almei. Lasa-mi aici sau pe mess, te rog, sa pot lua si trimite azi. Sa nu trimit la intamplare. Paturica, prosopel, daca nu aleg eu ceva, pt ca azi am sa le dau. Astept raspuns.
Multumesc!
PetraTudor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica Buna dimineata fetelor , Sarah a venit pe lume la ora 8:40am joi 26 Martie cu scor apgar 9-10-10,masoara 54cm si 3740gr. Cezariana s-a desfasurat foarte bine iar anestezia spinala este o amintire placuta in comparatie cu PDA. Asta noapte din nefericire ,mi-a venit furia laptelui si m-a lovit in moalele capului o depresie post-natala de habar nu am ce-i cu mine. am cerut externarea de urgenta desi doctorul meu nu era in serviciu.Asa ca dupa doar 3 nopti in spital ,am semnat petitia ca-mi asum pe pielea mea orisice risc. Ma dor sanii de mor,ieri am dormit cu varza pe ei ,azi dimineata miroseam ca o sarmaluta. De cand am ajuns acasa,nu mai plang asa ca nebuna,se pare ca sunt prea invatata in confortul meu,in orice caz urasc spitalele . Post operatoriu sunt ok dar ma doare in continuare cand fac efort,fetele cu cezariana dati-mi sfaturi ,cum a decurs inceputul lactatiei la voi si cu ce va alinati durerile,ca la minne nu-si mai face efect doar paracetamol,asta seara am luat un prontalgin si un ibuprofen fara recomandearea mediculuisper sa nu fac grseli prea mairi,oricum trebuie sa merg sa-mi scoata firele miercuri . Sarah, este o minunatie de copilas,adorabila,dulce,suava imi vine sa o mananc de fiiecare data cand o privesc ,dar sa si plang in acelasi timp ,deci se pare ca deprtesia post-natala se instaleaza. Laptele il mulg cu mana si il pun in biberon,sper sa nu refuze mai tarziu, Va pupic,nu am citit nimic din urma,maine daca ma simt in stare sa stu mai mult va citesc. Pupici la toate fetele si mmult curaj celor care inca nu au nascut Sophia 2ani 06.09.06 26.03.09 Sarah http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy |
Ionica, felicitari pentru Sarah, si eu am facut cezariana si am facut o criza de nervi in spital, si eu am cerut externarea pentru ca aveam impresia ca cedez!!!!
Te inteleg perfect.
Cat despre furtia laptelui si la mine a venit, a fost rau dar bine in acelasi timp pentru ca bebe e papacios si a fost pe faza si a profitat din plin! Deci bucura-te ca ai lapte, eu insa zic ca mai bine o tii pe Sarah la san decat sa te mulgi, ca sa se regleze oferta dupa cerere
Cat despre dureri eu nu am luat calmante, dar asta din principiu, eu sunt anti-pastile. Prefer sa sufar
Nu te demoraliza, plangi cand simti nevoia sa te descarci si va fi totul OK. Si eu mai am momente proaste dar gandeste-te ce minune a venit in viata ta. Vor trece nici nu stii cand.
Multi pupici
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
lysbeth spune:
anamariame, la mine numa primele 2-3 picaturi sunt transparente, dupa curge laptic alb. Presimt a o sa scrie iar Fulga pe fruntea mea dupa ce nasc
Gigelica
Raaluca, bafta azi
Cristina
Si nu in ultimul rand o pt ingerasul nostru Alma
38+ Damian Codrut Andrei
AMR 9 zile