Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(105)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Luana

Monica sotie si mama fericita

Luana, I love You so much my tiny Princess
Claudiu, You grew in my heart
Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

valeu, tufete! nu mai ziceti la dragoana ca-i frumoasa ca i se urca la kap

io citeam capitolele din urma si vad ca fetele se pling de kilograme... stati linistite, se duc cum au venit, cel putin la nastere pleaca vreo 8 din prima... apoi mai pleaca cind iese apa din tesuturi (la mine inca nu s-a dus si am o sapt de la nastere ) si apoi pleaca din cauza de nopti nedormite .

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

MONICAsa te mai aud eu ca nu iti plangee fata....... hi hi hi ce glascior are. Si ce merge la crescendo......Mai intai asa subtirel si pe urma ce voce prinde

CHATONEL asa am patit si eu dupa nastere...nici nu stiu unde sau cand au disparut kg......

FlorinTeodorBB3 - Petru - 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20
scuze fetelor de cat am scris,dar tinand cont k bebe s-a schimbat de kk si a papacit si o titica intre timp...mi-au tot venit idei.
florinele,stiu ce simti,stiu cum e...dar...FRUNTEA SUS...bebe merita tot efortul nostru...unde mai pui k eu mai sunt si putin racita,adica trasa de curent...ma dor ochii,gatul,oasele,coloana,iar creierul mi se misca in reluare......in ideea ca ma ridic acum din pat..iar in 20 de secunte ma ia o durere si o ameteala...e oribil...dar...bebe nu stie ca si eu am dureri,si eu ma gandesc ca este posibil ca si el sa aibe...asa k respect indicatorul "cedeaza trecerea",iar bb ca de obicei are prioritate....
incearcA sa nu te gandesti prea mult la ceea ce te supara,ia-l pe bebe in brate,gaseste-i o pozitie in care sa nu planga si doar uita-te la el,jucati-va asa cum puteti,caci momentan nu prea avem multe alternative,dar evita gandurile ce te supara,te pot aduce in depresie si in plus il agita si pe bebe.

daca as mai sta sa ma gandesc acum ca mario a avut o infectie(doctora spunea secretie) las ochisor de care a scapat abia acum,la o lunita,si care ii umplea mereu ochisorul de lacrimi si urdori,ca sotul a ramas fara loc de munca de o saptamana...si mai ales ca...va spun acum...i s-a facut dosar penal pt k m-a dus pe mine la maternitate in noaptea de dinainte sa nasc...si nu avea permis,mai ales ca mergea asa de aproape 7 ani,adica de la 18 ani...dar vedeti...daca ma gandesc...ma stresez,asa k ma duc la patutul lui strumf,il privesc cateva minute si vad k pt el merita sa ma abtin,sa ma fortez...

iar am intins pomana mare...asa sunt eu,i9ar voi ma stiti de ceva timp

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
Site BB http://mario-andrei.go.ro/

vai, niko, rau imi pare cind aud asa vesti proaste!!!
Sper sa se aranjeze lucrurile pentru voi, ca prea o luara razna!! N-am inteles cine si cum si de ce s-a prins ca al tau sot nu avea permis cind te-a dus la maternitate??!!

Ma distrasi in schimb cu ginecologu tau care ne shpioneaza pe-aci pe forum Nenea, ne iei o inghetata?

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am auzit-o si eu pe Luana mica, care nu mai are un sonor chiar atat de mic

Fetelor, in leg cu kg, sper sa fie asa cum ziceti voi

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

***********HAI GIGELICA!***********

_

_

_
_

Sunt cu gandul alaturi de tine!

Somnic usor, fetele!

Monica sotie si mama fericita

Luana, I love You so much my tiny Princess
Claudiu, You grew in my heart
Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon

Mergi la inceput

Chatonel te-ai pus pe recuperat ?

Olga 36+ David

Mergi la inceput

OLISHKA dar tu vad ca ai cam inceput sa intarzii noaptea pe forum....iti schimbi tura?Te bagi de noapte

Mergi la inceput

Gata a pup, eu ma retrag. Noapte buna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

OLISHKA dar tu vad ca ai cam inceput sa intarzii noaptea pe forum....iti schimbi tura?Te bagi de noapte

Pai de cand ma stiu ma culc f tarziu, doar ca nu stau mereu pe forum...Iar astazi am si exagerat cu dormitul, iar acum chiar nu mi-e somn, desi maine dimineata ar trebui sa ma prezint la doctor sa dau analize.

Olga 36+ David

Mergi la inceput