Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(105)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
S-a nascut printesa ANA bb de CRIS_TINAUS, 2900gr, cezariana. Mamica se reface bineup]

Refacere rapida Cris,Anabine ai venit!

Citat:
mai am o singura problema si dispar. Azi sunt 2 luni decand puiul meu mic, Alma, a plecat la cer. Februarie nici nu a avut aceasta data pt comemorare, eram intre 2 spitale.
1. Imi permit rugamintea daca doriti, sa lasati un cuvand de aducere aminte la pagina ei. Lumea nu vrea sa vorbeasca despre ea, iar aici, de fiecare data cand aduc vorba de ea, ma simt ignorata. Nu ma doare sa imi amintesc de ea, ma doare daca nu as face-o. Nu vreau sa fie uitata!
Si 2. Nu suntem ortodoxi si nu tinem pomeni, minuni. oricum tot ce era pt Alma, inclusiv patut, cosulet, au fost date dupa inmormanatare. Dar am sa cumpar azi special sa dau pt ea celor care stiu ca au copilasi.
Dodo pui, ce anume ai nevoie sa iti trimit tie? Si daca accepti, fiind data pt numele Almei. Lasa-mi aici sau pe mess, te rog, sa pot lua si trimite azi. Sa nu trimit la intamplare. Paturica, prosopel, daca nu aleg eu ceva, pt ca azi am sa le dau. Astept raspuns.

Multumesc!

Dumnezeu sa aiba grija de ingerasul Alma,iar ea de acolo din ceruri siguri isi protejeaza fratii si parintii.
Da accept sa fie primit,imi lipsesc prosopel si biberoane

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

IONICA, nu te speria trec, si eu am facut depresie la spital, am plans....eram coplesita cu bebe nonstop dupa cezariana (durerile aferente).
Cand m-am externat m-am simtit ca dupa exil....parca am fost pe alta lume.
Acasa am facut furia laptelui, mastita,picioarele nu se desumflau,oboseala ma rupsese, m-a intors viroza, medicul mi-a interzis sa mai stau in preajma copilului, sa nu dorm cu el in camera. Sotul si mama au fost langa mine si am trecut usor, usor(nu fara o galeata de lacrimi). Pastile am luat de raceala si pt mastita; dar atat neonatologul cat si ginecologul mi-a recomandat, fier,elevit, vitamine care ajuta la recuperare...pt dureri stiu ca la spital ne facea diclofenac injectabil (dar daca mai ai de luat fiole pt. contractarea uterului mai doare nitel 2-3 zile).

Acum incep sa intru in ritm......Doamne ajuta!

Petra te pup!, ce face Bogdanel?...cum te descurci? Eu am pb. cu bebe la regurgitat, il tin pe umar in brate ridicat...dar gresesc undeva..ca aseara a dat mult afara pe gurita

Mami de Victor Cristian

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui
Citat:
mai am o singura problema si dispar. Azi sunt 2 luni decand puiul meu mic, Alma, a plecat la cer. Februarie nici nu a avut aceasta data pt comemorare, eram intre 2 spitale.
1. Imi permit rugamintea daca doriti, sa lasati un cuvand de aducere aminte la pagina ei. Lumea nu vrea sa vorbeasca despre ea, iar aici, de fiecare data cand aduc vorba de ea, ma simt ignorata. Nu ma doare sa imi amintesc de ea, ma doare daca nu as face-o. Nu vreau sa fie uitata!
Si 2. Nu suntem ortodoxi si nu tinem pomeni, minuni. oricum tot ce era pt Alma, inclusiv patut, cosulet, au fost date dupa inmormanatare. Dar am sa cumpar azi special sa dau pt ea celor care stiu ca au copilasi.
Dodo pui, ce anume ai nevoie sa iti trimit tie? Si daca accepti, fiind data pt numele Almei. Lasa-mi aici sau pe mess, te rog, sa pot lua si trimite azi. Sa nu trimit la intamplare. Paturica, prosopel, daca nu aleg eu ceva, pt ca azi am sa le dau. Astept raspuns.

Multumesc!

Dumnezeu sa aiba grija de ingerasul Alma,iar ea de acolo din ceruri siguri isi protejeaza fratii si parintii.
Da accept sa fie primit,imi lipsesc prosopel si biberoane

Ok, multumesc!

2 luni fara Alma Dormi in pace, inger mic!

Monica sotie si mama fericita

Luana, I love You so much my tiny Princess
Claudiu, You grew in my heart
Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

***********HAI GIGELICA!***********

_

_

_
_

Sunt cu gandul alaturi de tine!

Somnic usor, fetele!

Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon

ma alatur morcovului pentru gigelica
Raaluca, iti tinem pumnii si tie!!!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
b]S-a nascut printesa ANA bb de CRIS_TINAUS, 2900gr, cezariana. Mamica se reface bine[/b]

7+

Mariana

Felicitari Cristina! Sa fie papacioasa si iubicioasa ghiocica ta!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Multumesc!

Monica, sambata am iesit putin in parc. Eric si-a dorit mult un balon umplut cu heliu. S-a jucat cu el cateva minute, si-apoi i-a scapat de pe mana, si... a zburat la cer! Eric a fost foarte suparat un minut, ca si-a pierdut jucaria, apoi singur s-a potolit si mi-a zis ca balonul lui a plecat la un alt copil. M-am gandit la Alma, si la voi. Un balon, o lacrima, o floare pentru tine, prietena draga, si pentru sufletelul plecat atat de devreme...

Simona 38+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Hai GIGELICA!!!

As vrea sa ma pricep la morcovii tai agitati, dar... asta-i tot ce pot!

_

_

Simona 38+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

IONICA, nu te speria trec, si eu am facut depresie la spital, am plans....eram coplesita cu bebe nonstop dupa cezariana (durerile aferente).
Cand m-am externat m-am simtit ca dupa exil....parca am fost pe alta lume.
Acasa am facut furia laptelui, mastita,picioarele nu se desumflau,oboseala ma rupsese, m-a intors viroza, medicul mi-a interzis sa mai stau in preajma copilului, sa nu dorm cu el in camera. Sotul si mama au fost langa mine si am trecut usor, usor(nu fara o galeata de lacrimi). Pastile am luat de raceala si pt mastita; dar atat neonatologul cat si ginecologul mi-a recomandat, fier,elevit, vitamine care ajuta la recuperare...pt dureri stiu ca la spital ne facea diclofenac injectabil (dar daca mai ai de luat fiole pt. contractarea uterului mai doare nitel 2-3 zile).

Acum incep sa intru in ritm......Doamne ajuta!

Petra te pup!, ce face Bogdanel?...cum te descurci? Eu am pb. cu bebe la regurgitat, il tin pe umar in brate ridicat...dar gresesc undeva..ca aseara a dat mult afara pe gurita

Mami de Victor Cristian

Florinela

Buna Florinela!!!!!

Ai fost mai rapida decat mine, iata-te pe forum intr-un timp foarte scurt!

Ma bucur sa simt un ton optimist in mesajul teu, daca si cu viroza si cu mastita ai putere sa intri pe forum, esti de admirat!!!!

Si eu am fost coplesita cu bebe in primele zile, dar a fost bine pentru ca dupa ce in maternitate l-am vazut regurgitand - si m-am speriat, l-am vazut dand afara si pe nasuc - si m-am speriat, l-am vazut plangand neconsololat, l-am vazut sughitand, l-am schimbat, l-am alaptat - atat cat am putut cu sanii umflati ca niste pepeni, mai mult m-am muls si i-am dat cu mana mea cu seringuta, acum ma descurc bine singura, sotul este de azi inapoi la serviciu si desi am emotii, sper sa fac afat!

Sper ca are logica ce am scris!

Te pup si ma gandesc cu drag la tine!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Florinela, sa ai grija sa il tii intr-o pozitie OK cand papa, adica putin inclinat (cica 45 grade - de fiecare data ma gandesc daca nimeresc unghiul )

Eu de exemplu in maternitate la un moment dat am fost atat de obosita incat am atipit cu puiul la piept si lm-am lasat mai pe spate, asa ca a dat afara tot ce a mancat - am facut o pata de toata frumusetea pe pat. Asistenta mi-a spus ca e OK, inseamna ca este mult lapte dar sa fiu atenta la pozitie.

Daca nu plange cand regurgiteaza inseamna ca nu are aciditate pe esofag - care ar fi o problema. Ei regurgiteaza pt ca nu au sistemul digestiv complet dezvoltat - asta ar fi explicatia. Nu este motiv de ingrijorare, la fel cum nu este cand sughit.

Chatonel, bine ai revenit! Adica poate ai revenit mai curand, dar nu am fost eu pe faza! Pupici

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Neata fetele am aparut si eu va servesc cu un laptic

Felicitari Cristina pentru bebe,refacere rapida!!

Citesc din urma si revin

37+ cu Maria Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput