Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Babymom, ti-am trimis un PM, dc ai un pic de timp si imi poti raspunde...

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andreuta, pe cel SunnyLove l-am luat. Vezi ca acum au in stoc si Primii Pasi, cel la 260 ron, pare super.

CD27, i-am dat si eu Cremosso ieri prima data, in general Tnuva sau Napolact. Sau Muller, care e chiar yammy . Incearca cu Tnuva, parca Iaurt Alb Cremicios ii zice (denumirea e cam funky). Dar e cam acru. Ii pun mai mult in mancare, daca nu mananca la pranz deloc sau dupa masa daca cerealele s-au topit mai repede (daca papa cerealele pana in 18 ii mai dau si iaurt pe la 19, dar rar se intampla).

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Andreuta, pe cel SunnyLove l-am luat. Vezi ca acum au in stoc si Primii Pasi, cel la 260 ron, pare super.

Piti mic se face mare

Da, l-am vazut si pe cel de la Primii Pasi, insa am vazut modele asemanatoare prin magazine si mi se par cam nefinisate, iar cel de la sunny Love pare destul de ochios. Tu esti multumita de el?

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Andreuta, sunt multumita asa per total calitate/pret. Dar nici SunnyLove nu e foarte finisat, adica plasticul e mai dur, pernita nu chiar foarte moale. Nu e premium, dar merge, Carla sta bine in el, se lasa pe spate, are inaltimea reglabila, tavita la fel. M-am obisnuit cu el, si Carla la fel. Repet, e 235 ron nu 550 ca si Chicco Polly sau Prima Pappa, care intr-adevar sunt super.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Fetelor, multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat un copil exemplar. Va multumesc si voua penru aprecieri.

Ieri ma prinsese raceala, imi curgea nasul, imi simteam capul greu si ochii abia mi-i puteam tine deschisi. Am bagat fresh-uri la greu (portocala, gref, lamaie si kiwi in diferite combinatii), vitamina C si Humex raceala si gripa. Astazi vad ca nu mai am simptomele alea doar ca imi mai curge putin nasul. Lui Edi i-am dat preventiv oscilococcinum, la recomandarea pediatrei insa nu sunt 100% sigura de ceea ce-mi recomanda. M-am lecuit de cand cu vigantolul si decalotarea
Babymom sper ca n-am facut vreo prostie. I-am dat jumatate de doza dimineata. Sa continui sau ii dau altceva?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Iaurtul alb cremicios este de la Yoplait si este bestial. Eu numai d-asta ii dau lui Edi si il mananca in 2 timp si 3 miscari (combinat cu 2 masuri cereale Nestle orez cu 3 fructe).

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

fetelor, cand am intrat si eu la voi in gasca se vorbea intens despre "la redoute", si ca nu s-a mai livrat in Ro.
Acum vad laredoutepunctro...
am aruncat un ochi... mi se pare scump...rau. Ma insel? V-ati uitat? Merita ceva pe-acolo?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

neata

Ada eu am comandat pe laredute.fr
foarte faine hainutele..am prins perioada de reduceri cand livrau in romania....super
acum laredute.ro..mi-se par cam scumpe hainutele...am comandat si acolo ca mi-au placut mult unele..dureaza cam 21 de zile sa vina..si ei le comanda in franta

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata si multumim de cafea Corrina

Marinush bine ai venit , aproape ai scapat de moderare

Alexa daca nu ma insel si aveti si in Feeria un magazin, de acolo i-am luat Valentinei ghiozdanul pe care il iubeste si un penar asortat Super misto
Aaaaa si eu vreau litere DAVID si TINA Cand am luat ghiozdanul nu erau toate de care aveam nevoie ....

Noi suntem toti muciosi , ne-a luat si pe noi ....sper sa nu il ia si pe David. Aseara Tina iar avea 37,8 , acum e ok. Cred ca abea acum pot spune ca ea a trecut de febra. In schimb o doare gatul de abea poate sa manance. Ii dau si ei piure cum ii dau lui bebe

Se vede ca a trecut we , avem deja pagini mai multe cu vesti de la mamici

Chiar asa , Felicia unde esti ? Esti bine , totul e ok cu voi ?

Lumi pup hunii si mamica

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Iaurtul alb cremicios este de la Yoplait si este bestial. Eu numai d-asta ii dau lui Edi si il mananca in 2 timp si 3 miscari (combinat cu 2 masuri cereale Nestle orez cu 3 fructe).

Ticker Edi

Made by Tnuva

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Multumim de cafea fetelor

Nikolici eu as venii sa-ti aduc cafeaua dar esti cam departe

Bine ati venit Nicoleta si Marinush

Marinush ce ma bucur..inca o fata din craiova...iar fetita ta e nascuta in aceeasi zi cu Raducul meu. La ce spital ai nascut?

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput