Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
andy.p spune:
Buna dimineata!!Multumim de cafea,fff buna.Corrina
Alexia e tot maraita noaptea,doarme mai bine da atata se foieste
Andreutace www. mykids. ro,fara spatii,stii tuCe ti-a placut??
Giulianna deci mor de ciuda,ce bine doarme Edi si ce bine mananca..ce i-ai facut??Hai spune-ne si noua..ca esti prietena noastra virtuala nuuu??
Alexa visul meu cu libraria..ce vremuri!Felicitari
Roxana nora ta e k,am auzit-o tusind in dim asta ,sper sa nu fie ceva serios.Voi??Vad ca tot asa cu mancarica,offf..da e bine ca incearca sa se ridica,vine spre Alexia incet,incet
Nikolicio frumoasa.
BAbymomnu mai e mult acum
Andy_g ia uite inca un copilash cuminte
OAnacum sunteti??sper ca mai bine
Nerantula
laura, andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anca81 spune:
Buna dimineata!
Ufff, la noi nu e primavara defel, dimpotriva, e urat, frig si mai si ploua.
Andreuta, site-ul e www . mykids . ro
Babymom, va urez o viata fericita in noua casa
Marinush, Nicoleta, bine ati venit
Dyanira
Noutatile noastra - nu prea sunt...Carla e tot mucioasa, ma dispera batista bebelusului, de minim 2 ori pe zi trebuie sa-i curat nasul, dimineata si seara. Deja suntem in a 9-a zi . Nu-i mai dau nici un medicament, doar Humex pentru desfundat nasucul. E extraordinar da maraita, intr-una caraie, vrea numai in brate, nu stiu ce e cu ea. Oriunde o pun sta maxim 5 minute si plange. Sper ca-i iese dintisorul si revine fetita vesela de dinainte.
De papat, acceptabil, 180 ml lapte dimineata, 190 g para & branza calcica. Spun acceptabil pentru ca dupa primele lingurite se plictiseste si trebuie sa scot arsenalul de dopuri, lingurite, cutii, sticle de plastic, capace, strecuratoare etc. La televizor n-as vrea sa o invat, acum scaunul de masa e in bucatarie.
Sambata i-am facut conopida la steamer si am adaugat si o mana de urzici (mama mea e fan ). Am pus iaurt si a papat piti cam 160 g, nu foarte incantata, dar tot a papat. Dupa o ora i-am dat Eurespal si a varsat tot saracuta, absolut tot. Asa ca m-am lecuit de administrat medicamente dupa masa
Pupici tuturor si enjoy spring , noi aici in "capul" tarii mai avem putin de asteptat.
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
luminita2008 spune:
Neatza!
Sar'na de cafea fetele, am mare nevoie, ne-am trezit din juma' in juma' de ora azi noapte, si eu si sotul... suntem zombie... nush ce au avut astia mici, nici fomica nu le era, dintisori n-avem si nu prea dam semne.... poate inca efectele vaccinului, altfel nu-mi imaginez ce ar putea fi.... nici nu am introdus vreun aliment nou in ultimile 4 zile, so....
Oana, sper din suflet ca sunteti mai bine, asteptam vesti!!
Alexa, merci de raspuns, am mai gasit un suport asemanator care-mi place de le T ig ex. Nu voi lua doua, ca nu pot sa ii spal in acelasi timp inca... de fapt, de spalat ii spal, dar nu pot sa ii masez apoi in acelasi timp, am doar o masa de infasat si mi-e ca raceste unul pana ma ocup de celalalt....
Feli, unde esti? Sunteti bine?
Ada
Luminita de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
gaia.nevia spune:
neatza, si pentru ca io beau cu cana, am mai facut o portie.... calda, proaspata! (no sugar added)
way to go, Maia!!!, multumeste-i mamei tale ca nu e o crispata (ca mine, etc
intotdeauna am pierdut o gramada de timp cu imbracatul copiilor, si mi-au iesit prea "grosi" anyway...)
July (ce-mi place nikul asta, si in parc cand ne vedem tot asa ti-as zice ) daca o mai lasi cu altcineva, cred ca trebuie sa explici mai ceva decat clar si pe etape ce vrei...
Eu patesc cu socrul meu asa, si ma scoate din minti. Daca ii spun prea pe scurt, nu iese nimic din ce ma asteptam... si se supara daca il intreb de sanatate. Daca ii explic de parca i-as desena, si-i mai si scriu pe caiet, iese cat de cat, da se supara si-mi zice "sa stii ca inteleg"
Totusi, varianta cu explicatii multe e mult mai safe pentru copil... desi nu-i garantat
Andreutac, gand la gand cu Nerantula... tot 2 slinguri fixe vroiam sa zic si eu
Eu nu am intrat inca in posesea slingului meu, deja fierb de nerabdare. Geee!!!
Pup bobocimea si doresc sanatate tuturor!
Babymom, da, nostalgie-nostalgie, dar nu-mi vine sa plang... si sunt sigura ca nu as putea sa mai stau asa inca o data, no way!
Macar internet si toate utilajele de bucatarie, frigider, masina de spalat, si uite asa pui de-o furgoneta...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
alexa si mami spune:
neata! Corina, Andreea multumim de cafea. Giuliana, bravo pt somnoros! Nu mai papa noaptea? Fii'miu a trecut la ora de vara numai la culcare, dimineata e pe ora veche:)
alexa, cipri si mami
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolici/nikolici.jpg)
nikolici spune:
neatzu,
Poate sa-mi aduca cineva cafeaua la pat???Caci sunt suzeta si i-mea nu are chef sa-mi dea drumul.
Mai girls mai, nu prea avem spor la mar pulpitza diluat...hmmm nu ma asteptam sa nu-i placa avand in vedere ca sucul ii e ok.
As incerca morcov simplu, oare o fi mai tasty???
Si kk uite e, uite nu-i de 2 zile...AGAIN!Nu as vrea sa-i obisnuiesc intestinul puturos folosind mereu termometrul sau supozitoare.Credeam ca marul crud ajuta la constipare, dar se pare ca nu e asa.O sa incerc para si o sa iau si cereale cu tapioca poate poate.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
babymom75 spune:
Buna diminetata! Ce-as bea si io o cafea cu voi!
Uite ca am noroc ca s-a schimbat ora - Dragos al meu n-a dat azi desteptarea la ora 6; s-a trezit si el ca omu' normal la 8. No ashe, da!
Si pruncu' meu are inca muci; cand or trece, oare, ca deja avem 2 saptamani de tratament??
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia Babymom, da, nostalgie-nostalgie, dar nu-mi vine sa plang... si sunt sigura ca nu as putea sa mai stau asa inca o data, no way! Macar internet si toate utilajele de bucatarie, frigider, masina de spalat, si uite asa pui de-o furgoneta... |
Fug iar la casa sa mai deretic cate ceva.
Pupici tuturor!
Mama lui
![](copilas.gif)
![](bici.gif)
andreutac spune:
Laura, Anca, multumesc pt. site. Ochisem de data trecuta un scaun de masa Sunny Love. Diseara ma sfatuiesc si cu al meu sa vedem ce zice si el. Anca, tu pe care l-ai luat? Cred ca ai mai spus de nu stiu cate ori, insa am uitat
July, Ada, multumesc pt. sfaturi, asa o sa fac. Comanda cam in cat timp vine? Eu deja sunt nerabdatoare sa primesc slingul, desi nu l-am comandat inca.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
CD27 spune:
July nu ma supar ma si mustra constinta ca ii dau cremoso, nu a fost cu intentie, am zis sa ma vada mancand ceva si erxact aia a vrut si el
acum ar trebui sa mananc ce-i dau lui, dar nu pot sincer
o fi bun pentru copii (fructe, branzica de casa, cereale etc) dar pentru mine
. Si nu pot sa ma prefac ca pap, chiar trebuie
Anca tu ce iaurt ii dai mofturoasei (de fapt nu mai e mofturoasa, vad ca papa, deja vorbiti de sute de grame, noi tot cu zeci de grame am ramas
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH