Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 14
musettepink spune:
Buna dimineata si de la noi!
Noi astazi am domrit ca puturosii pana la 10.
Marinush,Nicole bine ati venit!
In weekand am fost si noi la plimbare si ieri l-am vazut pe frumosul de Alex de Boo pe care cu greu l-am convins sa-mi arate dintisorul
Babytza imi pare rau ca sunteti muciosi
La multi ani cu intarziere pt Dya si pt Baby boy!
de Luca
Paula-Laura spune:
Neata aproape de pranz si de la noi
Cafea nu beau, dar am mancat fursecuri cu ciocolata neagra Cine doreste, cine pofteste...
Noi am fost sambata la padure si duminica la zoo. La padure am gasit cu greu un loc mai linistit si a fost frumos. Din pacate o gramada de gunoaie ramase probabil din sezonul trecut. Nu vreau sa ma gandesc ce ramane si dupa vara asta
La ZOO cred ca a mers tot bucurestiul odata cu noi, o aglomeratie incredibila! Intrarea este 13 ron/persoana si animale de vazut nu prea mai au Macar copii pana in 2 ani nu platesc intrarea, tot e bine.
Am si eu 2 intrebari:
Copii vostri mai sughita? Al meu sughita de cateva zile rau de tot. Problema e ca daca il apuca dupa-masa termina prin a vomita Ce remedii pt sughit mai folositi9daca e cazul)?
Cupilu meu se taraste cu spatele cu mare viteza. Evident el vrea sa mearga in fata si se enerveaza rau de tot cand se indeparteaza de obiectul atentiei Eu incerc sa ii arat cum trebuie sa impinga cu picioarele , dar el n pare sa se prinda . Aveti vreo metoda eficienta? Poate nu fac eu cum trebuie
Sarumana de raspunsuri
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
gaia.nevia spune:
stie cineva ceva de Tnuva, ca producator? unde are ferme, etc...
de Danone am auzit chestii nasoale, de la oameni care au fost acolo (practica veterinara). E adevarat ca se pasteurizeaza si sterilizeaza... deci n-ar mai fi niciun pericol, dar asa ca idee...
in plus, cunosc personal copii care au facut toxiinfectie alimentara urmata de spitalizare dupa Danonino... asa ca better safe than sorry, ca si asa ti se poate intampla din tot felul de surse... mai tai si eu ce pot.
Si uite asa nu mai cumparam Danone. Tnuva nu mi-a placut ca aspect, arata ca o crema artificiala, nu ca iaurtul... in fine.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
_giulianna_ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca81
Made by Tnuva Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008) Piti mic se face mare |
Dap!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
musettepink spune:
Gaia eu tnuva nu am cumparat niciodata pt ca am vazut ca pe unele din produsele lor scrie ca au in compozitie lapte praf si asta nu mi-a convenit.Danone sunt cam artificiale dar mie imi plac la gust asa ca le consum insa lui Luca nu ii voi da,am inteles ca pt copii e bun iaurtul Campina dar nu l-am incercat inca.
de Luca
baby_boy spune:
musettepink
Paula Laura ,si Raducu sughita insa rar de tot acum..la inceput sughita foarte frecvent..eu ii dau putin ceiuc
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
lala77 spune:
Andy, falicitari pentru somnic!Eu cred ca n-as putea sa mai dorm o noapte intreaga acum; m-as trezi singura din trei in trei ore.
CD, nu poti sa pui ceva yammy pt tine intr-o cutiuta cu mancare de-a lui? Zic si eu; e f nasol cu copiii care nu papa. O prietena are o fetita care nu papa cu zilele decat te miri ce si mai nimic. Si de disperare au ajuns sa se prefaca tati ca suge la tzitzi ca sa vrea si copilul. Ma rog, suna aiurea, eu m-am stricat de ras insa ei sunt de-a dreptul disperati si satui de stat cu bb in perfuzii pe motiv ca nu vrea sa manance.
Despre noi: toata lumea a fost de acord ca Anna nu mananca, ci devoreaza de-a dreptul. Iti ia mancarea din mana. Daca vede ca mananci ceva sau mesteci, scuipa suzeta de urgenta chiar daca abia a papat. Cred ca o sa ma manance si pe mine. Asa era si sora-sa : manca atat cat ii dadeai (de obicei mult) si nu facea mofturi, manca orice (in afara de mar).
Asa ca papam la 10 fructe date pe razatoare normala, de inox ca sa aiba putina consistenta ca ii place sa mestece, la 13 papam legume (deocamdata Hipp ca nu mi-au placut morcovii din piata-sunt batrani si au gust nasol) si la 17 bem suculet (1/2 mar mic+1/2 portocala-cam 50 ml); seara ne delectam cu 1/2 portie de cereale cu laptic. Daca ar fi dupa ea, ar manca mult mai mult; insa primeste niste portii mici deocamdata ca suntem la inceput. Mai crestem sapt viitoare.
Am reusit sa ne constipamOmarati-o pe ma-sa denaturata pt asta : i-am pus in cereale 2 masuri de lapte praf in plus si am uitat sa pun si apa aferenta. De oboseala. I-am bagat 1/2 supozitor cu glicerina si s-a rezolvat.
In rest, e bine; sta in fundulet binisor; doar ca ne incurca labutele ca vrea mereu sa le pape si se rastoarna.
JulyMorning spune:
Ada poti sa ma strigi cum vrei tu
Cat despre soacra... nu mai vreau sa zic nimic, am gasit odata in ibricul in care pusese apa sa incalzesc pt bubulina, niste chestii negre... scame & co, nu vreau sa stiu ce erau (la ea acasa fiind). In fine, asta avem, cu asta defilam.
Anca am tot vrut sa-ti spun. Maia a fost racita prin decembrie, luat de la ta'su, tot asa, fara febra, doar nas infundat, a avut vre2 nopti in care am dormit cu ea in brate ca nu prea se putea odihni pe spate. Batista bebelusului nu prea ajuta pt ca secretiile erau undeva posterior, nu in nas. Nu i-am dat decat apa de mare, vreo 5 zile ophtamesone si oscillococcinum. A trecut destul de greu, cam in 2 sapt, dar fara paracetamol, nu i-am dat nimic (la indicatia medicului). Probabil ca nu mai dureaza mult nici la voi, nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Mukta sanatate.
Ada vrei sa-ti dau pozele din parc? nu le-am pus pe alea pe picasa, am zis sa ti le dau, le pui tu daca si unde vrei.
Sa-mi zici unde, cum sa ti le trimit.
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
Corrina spune:
Trebuie sa intind rufele si nu am niciun chef......Nu mai zic ca mai am si de calcat cateva rufe de adulti si la fel...beah!
Mihnea doarme, legumele si carnita - la fiert, a papat dimineata 2 mere medii razuite - cool!!! - si...cam atat!
mea e inca la spital, mai trebuie puncte sa o pot scoate, asa ca...cine vrea sa o voteze, please do!! Ar fi recunoscatoare - la semnatura jos.
Despre iaurt: am luat prima oara Milli si mi s-a parut un pic cam acrisor, asa ca am luat alb cremicios si a fost bun si tnuva, mie mi s-au parut amandoua bune, acuma nu stiu...care o fi si nesintetic, habar nu am. Cert este ca lui Mihnea ii place masa cu iaurtel cel mai mult din cate am vazut.
Azi votam Razvanel de Claudinna, mai e concursul, nu?
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos
babytza spune:
Paula si David sughita si ii dau cateva picaturi de lamaie. Ii trece instant. Apa bea foarte rar , inca nu ao accepta asa cum ar trebui. Bine ca mai bea lapte ca altfel ar fi cam nasol cu lichidele/zi....
Legat de tarat, cred ca toti o iau intai cu spatele, asa ca nu ai ce sa ii faci , o sa se prinda singur care e directia buna cat de curand
Apropos , de cateva zile il pun si eu in premergator si ghici cum merge ????Se impinge in calcaie si o ia cu spatele
Cat despre tarat , a inceput si el sa isi ridice funduletul si nu mai are mult pana se deplaseaza musteriul....oricum deja se intoarce si se suceste pe toate partile pana ajunge in pat la ce doreste e asa haios cata munca depune...
Lala ma bucur ca ai o papacioasa
Giuliana pup micutul dormicios Si papacios
Am vrut sa mai spun ceva...
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit