Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 11
babymom75 spune:
Fuuugi Nikoici, fuuugi! Si vizionare placuta!
Mie tocmai mi s-a ars uscatorul de par care-i "canta" de somn lui Dragos de cand s-a nascut. A scos un zgomot infiorator, ca un harait, urmat de urletul ingrozit a lui Dragos - sarcu' ce s-a mai speriat!
ma duc si io la somnic, ca vaz ca-m ramas singura pe plantatie.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
andreutac spune:
Neata,
Azi va servesc eu o calda in timp ce citesc ce-ati mai 'crosetat' aseara.
Tzitziri, sper ca micutul David sa fie bine, iar tu, mamico, fii tare, puitul tau are nevoie de o mami optimista
Alexa, tare imi place ideea de a avea o librarie....mi se pare asa un loc aparte. Felicitari!
Fetelor, va rog sa nu ma uitati si pe mine...ce sa iau sling simplu sau ring sling pe considerentul ca il poate purta si tati in week-end?
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
Corrina spune:
hellooooo,
dam noi in dimineata aceasta, fierbinte, aromata, poftiti!!!
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos
andy_galro spune:
Neatza! Multu' de cafea andreuta si corrina...chiar daca azi nu am nevoie tot am sa beau asa una mica
A dormit Andrei de aseara de 9 pana azi dim la 8 ....in sfarsit am dormit si eu o noapte intreaga!...mi-am mai revenit...cu toate ca m-a prins raceala...dar pe bobocelul meu se pare ca l-a ocolit...sper sa nu ia de la mine
dyanira cu intarziere iti spun si eu La Multi Ani!!!!! sa fii fericita si sa ai parte de tot ce-ti doresti!!!! si mai intra sa ne spui despre tine si bebe!!!! mi-e dor de voi sa va vad!!!
cam liniste azi pe aici....
va pup si va doresc o saptamana excelenta!!!!
de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
Nerantula spune:
Buna dimineata si de la mine si multumesc de cafea!
A venit primavara!!
Andreuta, eu v-as sugera sa va luati doua slinguri, unul pentru tine, unul pentru sot, asa fiecaruia ii va fi confortabil slingul lui, cu imprimeul potrivit fiecaruia, decat sa va luati un ringsling mai incomod pentru amandoi, pe care sa va tot chinuiti sa-l reglati de fiecare data, plus ca nu veti putea profita de oferta de culori.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
CD27 spune:
Neata, multumim de cafea andreutac
in sfarsit a dormit puiul pana la 7, noroc cu schimbarea orei(el tot mai crede ca se trezeste la 6
bun venit fetelor noi
nikolici am vazut pozele cu papusica
laura ce face nora mea??
Robert face o schema haioasa, lipeste fata pe pat/tarc/canapea si ridica fundul in sus, cred ca e incercarea lui timida de a sta in 4 labe
Cu mancarica suntem la fel papa asa cate putin, cat vrea el si gata, il las, altfel iese cu scandal, nici preferatul lui, cremoso, nu il papa daca il pun pe masa doar pentru el (trebuie sa fie al meu, sa mananc eu din el si el doar sa ia asa cate o lingura,fara sa inssit, mai mult ma prefac ca nu vreau sa-i dau) Cel mai mult ma enerveaza ca nu are un program de masa si ma tot gandesc daca iesim afara si i se face foame...o vrea lapte, o vrea supa.... Dar e bine, e vesel, activ, eu zic ca e sanatos
babymom spor la treaba cu mutarea
ada un pic nostalgica?
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
andreutac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Buna dimineata si de la mine si multumesc de cafea! A venit primavara!! Andreuta, eu v-as sugera sa va luati doua slinguri, unul pentru tine, unul pentru sot, asa fiecaruia ii va fi confortabil slingul lui, cu imprimeul potrivit fiecaruia, decat sa va luati un ringsling mai incomod pentru amandoi, pe care sa va tot chinuiti sa-l reglati de fiecare data, plus ca nu veti putea profita de oferta de culori. www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 Hypnotic Parade |
Andy_g
Nerantula, , cred ca asa o sa fac...intai iau unul pt mine, deja am ochit culoarea, apoi dc si tati e incantat ii iau si lui unul
Ce liniste pe-aici in dimineata asta...haideti fetelor la cafea si la vorba, nu mai leneviti!!
_giulianna_ spune:
Buna dimineata!
N-am glumit cand va spuneam ca Edi doarme de rupe....aseara am plecat de la mama pe la 20:30 (ai mei stau foarte aproape de noi, pe barbata-miu l-am lasat sa se duca cu masina, eu am luat-o pe jos cu Edi in carucior). Aproape de casa, a adormit. Ne-am mai plimbat cca 5 min dupa care am intrat in casa. L-am dezbracat (nu s-a trezit!) si l-am pus in patut. Se facuse 11 si el nu se mai trezea. I-am facut frumusel un biberon cu lapte, m-am dus la el, l-am schimbat (nu s-a trezit!) si i-am dat laptele. A papat, s-a intors pe partea cealalta si dus a fost pana acum la 8.
Acum e bataie intre noi care sa apese pe taste.
Alexa vreau si eu litere de la tine de la librarie. Pe E D U A R D
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
andreutac spune:
Anca, Laura, ati dat voi mai demult un site al unui magazin pt. copii din Oradea. Mi-au placut niste chestii de acolo, dar nu mai retin denumirea magazinului. Ma puteti ajuta?
JulyMorning spune:
Neatza, gagics!
Multumim frumos pentru urarile de sambata, facuram si noi 7 luni! Pe cuvant ca nu stiu unde, cand a zburat timpul asta. Deja cand ma gandesc ca stau acasa cu buburuza 2 ani, mi se pare cam putin Ma magaresc, nu?
Oricum, sambata am fost plecati cu niste treburi vreo 5 ore si am lasat-o la soacra-mea. Cand m=am intors, imi explica cum ca Maia n-a mancat fructele dupa amiaza, dar le-a pastrat daca vreau sa i le dau eu mai tarziu. Ma rog, ea n-a auzit de oxidare si alte asemenea procese. Am luat borcanelul sa-l bag in geanta, faceam bagajul sa mergem acasa. Mi s-a facut rau... fructele in loc sa fie o pasta, erau bucati.. Pai normal ca n-a vrut copilul sa manance! Am intepenit cand am vazut, ma gandeam doar ce s-ar fi putut intampla daca se ineca, va spun, erau bucatele de mar si de 2 cm. Asta cu blenderul meu, i l-am dus pachet ca sa fiu sigura ca le face ca lumea. Ma rog, de altele nu mai zic nimic. Cand am ajuns acasa i-am spus lu' al meu ca de acu nu o mai las pe soacra nesupravegheata cu copilul si o sa caram pe mandra peste tot, daca nu poate sta mama mea cu ea. In fine, bine ca n-a fost mai rau.
Andreutac sa stii ca acelasi lucru voiam sa iti sugerez si eu, ca si Nerantula, pentru ca barbatii pot fi mai reticenti la a purta "niste carpe" dupa cum zic ei dar odata convinsi cred ca vor fi la fel de incantati. Cel putin cu al meu asa a fost in cazul wrap-ului... bine, ca nici pana la ora asta nu stie sa si-l infasoare singur..
CD sa nu te superi pe mine, stiu ca sunteti in "greva foamei" de ceva vreme, dar poate incerci un altfel de iaurt, personal nu prea am incredere deloc in Danone.. Multi nervi de otel, iti doresc.
Ah, da... si noi am fost ieri in parc si am scandalizat audienta cu tinuta lejera: body, bluzita subtire si jacheta, un dres subtire si pantaloni. Caciula ... am avut mai mult de fason, un fel de tichie, care nu acoperea sub nici o forma urechile, era asa, pe varful capului Si colac peste asta, la un moment dat s-a gandit domnisoara sa umple cu ceva mirositor pampersul, asa ca am schimbat-o in carut, avand in vedere ca eram cam in mijlocul parcului si pe ea o deranja simtitor. Asa ca a ramas in fundul gol si a mai tras si un pishu in timp ce era cu "pasa" goala in carut
Pupam onorata adunare si revin.
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze