Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui marinush

ah, Alexa, te invidiez...visul meu e sa-mi deschid o cafenea-librarie...nush cum sa-i zic...ceva in genul Carturestilor la voi, parca asa-i spune...scuze daca gresesc...libraria ta are si site pe net? se poate comanda on-line? uneori va invidiez pe cele care stati in Bucuresti, aveti acces la atatea lucruri...

Asa am inceput...cu librarie - cafenea...dar nu a mers. Am fost nevoita sa diversific oferta si am adus si muuuulte tipuri de cadouri, mai deosebite, nu lucruri ce se gasesc peste tot.
Avem site, dar nu e updatat ..acum lucrez la asta...inca nu se poate comanda on-line...
Daca vrei sa continuam discutia pe subiect...cu cea mai mare placere, dar pe privat ca e cam off-topic..

Avem noi acces l amulte in Bucuresti, dar voi aveti suuuuuuper parc. Parca e cel mai mare din tara? Sau ma insel?

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Foarte faine poze Nikolici! Karina frumoasa foc!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babymom multu ..as vrea sa i vad si eu pe baietii tai mai des.

Cine ma ajuta sa pun si eu un filmuletz de pe youtube?Azi K a papat prima data merisor....bearc.Ne-am distrat tare, vream sa va aratam!!!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

intrucat stiti deja povestea garsonierelor mele (unde ca sa fie acasa am platit de 3 ori si am scos scorosenia in strada ) cel mai cu drag ma gandesc, de fapt, la episodul mutarii mele...singura.

am stat 10 luni singura intr-un apartament de 2 camere, inchiriat.
Aveam o saltea, in fata televizorului, in living;
doua scaune pliante tip "regizor" cumparate de la targ de la azuga (cu cadru de lemn si sezutul de doc, foooarte comode) asezate fata in fata pe balconul-logie, foarte mare, cu o cutie mare de carton pe post de masuta de cafea; o masa "pre-existenta" si doua scaune la fel, in bucatarie (nu, nu erau la fel scaunele, si doar pre-existau mutarii mele acolo); si in dormitor, masa de calcat, fierul, si pe un cearceaf intins pe jos toate hainele mele, plus vreo 2-3 cutii cu carti, CD-uri, acte si altele.
Dupa o vreme (era oricum urat afara) am bagat cutia de carton de e balcon in casa, am pus-o pe hol in dreptul baii si am pus pe ea televizorul.
Imi umpleam cada in fiecare seara si in timp ce faceam baie vedeam si un film, si beam un pahar de vin rosu (sec). La culcare citeam, sau ascultam muzica. Ce viata boema...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Ada, de ce dezgropi mortii?? Ma faci sa plang dupa tineretile mele...
Acelasi mobilier-stil aveam si noi la inceputurile vietii noastre de cuplu legalizat. Doar ca televizorul era asezat pe jos in "living", iar in dormitor, pe langa salteaua uriasa aveam un dulap incropit din cutii de la McD, puse una peste alta si lipite cu banda adeziva sa nu se rastoarne, deschis cu gura inspre camera. In bucatarie aveam aragazul, chiuveta si o masa incropita dintr-o bucata de placaj ( abandonata de fostii locatari ) pusa pe doua scaune pliante. Oalele si toata vasaraia - pe jos.
Da' ce vremuri... ma apuca nostalgia...

Lasa ca acum cu mutarea la casa va fi un bun prilej sa retraim acele vremuri... sau nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

babymom multu ..as vrea sa i vad si eu pe baietii tai mai des.

Gand la gand... uite chiar acum am reusit - IN SFARSIT! - sa descarc pozele din aparatul foto in calculator, poze de cand s-a nascut Dragos, pana la 4 luni. Din pacate n-am poze mai recente ca v-am spus ca Victor a reusit sa arda incarcatorul camerei foto, dar am filmulete. Daca imi spui, tu sau altcineva care se pricepe care sunt pasii de urmat in continuare, cu cea mai mare placere vi le arat si voua. Chiar abia astept sa ma laud cu nazdravanii mei!

LE: daca se ofera cineva sa ma invete, please, pas cu pas... ca io-s mai grea de cap la tehnice.

Mergi la inceput

babymom tre sa le ridici undeva pe net.ca sa le dai view din vreun site.Sau poti pune pe mailul comun dar e mult mai greu de accesat.
Deci intrebare sunt uploadate pe vreun site???
Asta e pasul 1.

Mergi la inceput

Nu sunt, ca mai intai as vrea sa le fac o selectie - nu toate sunt de aratat . Deci cum le selectez? - asta e primul pas. Creez un fisier nou cu cele selectate? Cum? Ti-am spus ca-s

Mergi la inceput

babymom Eu tre sa ies , ca ma bate soatza la cap sa vedem un film .Daca nu ai puse pozele pe net, lasa-le pt maine, te voi ajuta pas cu pas.

Mergi la inceput

babymom selecteaza ce vrei intai...si pe urma trebuie deschis un cont pe vreun site photo suport.(gen /www.webshots.com/)
Iti faci contul si pui pozele acolo.Nu e greu, asta e cea mai usoara parte!Restul maine...i promissed!Step by step!Sau pooate e cineva treaz sa te ajute ca eu tre sa fugggg

Mergi la inceput