Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(6)
Raspunsuri - Pagina 6
edelyia spune:
Buna fetelor.eu acum am venit de la dr.,mi`a facut o eco si mia confirmat sarcina de 5-6 sapt,a vazut acul embrionar(se vede i un punctulet mic inauntrul lui),dar mi`a zis sa merg din nou peste 10 zile(nush cum ma inarmez cu atata rabdare..dar poate reusesc),vitamine prenatale si analize mi` a spus ca doar cand vede si embrionul.sper sa fie bine...pana atunci acid folic doar.eu nu ma confrunt inca cu stari de rau,doar cu somnolenta,constipatie,foame...cam atat.a si am mai aflat ceva.....mai nou nu le ajunge adeverinta mea de studenta(sa nu mai zicem de faptul ca ar trebui sa beneficiez de gratuitate din start ca`s gravida ...da asta e),ba mai trebuie si o adeverinta de la CAS...off atata hartogaraie de mi lehamite deja.va poup si sarcini usoare
delia 5+
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui edelyia Buna fetelor.eu acum am venit de la dr.,mi`a facut o eco si mia confirmat sarcina de 5-6 sapt,a vazut acul embrionar(se vede i un punctulet mic inauntrul lui),dar mi`a zis sa merg din nou peste 10 zile(nush cum ma inarmez cu atata rabdare..dar poate reusesc),vitamine prenatale si analize mi` a spus ca doar cand vede si embrionul.sper sa fie bine...pana atunci acid folic doar.eu nu ma confrunt inca cu stari de rau,doar cu somnolenta,constipatie,foame...cam atat.a si am mai aflat ceva.....mai nou nu le ajunge adeverinta mea de studenta(sa nu mai zicem de faptul ca ar trebui sa beneficiez de gratuitate din start ca`s gravida ...da asta e),ba mai trebuie si o adeverinta de la CAS...off atata hartogaraie de mi lehamite deja.va poup si sarcini usoare delia 5+ |
pe burtica, sa fiti sanatosi, da birocratia ne omoara dar asta este ce sa-i facem. trebuie sa ai rabdare pt puiu mic orice.
6
http://www.popasmusic.com
smaranditza spune:
Dupa masa mergem si noi la medicul de familie, sa ne ia in evidenta, si sa imi dea trimitere pt analize de sange si urina. Sper sa fie totul "curat" pe la rinchii mei, ca ma cam dor in ultima vreme...
Azi mi-e foarte rau. De dimineata fac plimbari intre birou si baie, opintindu-ma sa vomit. Abia ma tin pe picioare. L-am sunat pe sot sa-mi cumpere un bax intreg de sticksuri si covrigei uscati, ca altceva nu cred ca mai mananc pana in saptamana a-12-a...cand am inteles ca trece starea asta nasoala.
6+
A_driana spune:
fetelor mie mi-a iesit azi ceva in gura....in partea stanga intre gingie si obraz, chiar acolo jos, asa 2 balonase, asa se simt ca doua balonase, sunt micute, dar le simt....
ati mai patit vreuna asa ceva?
sa fie de la sarcina ceva? mancare? sau nu are importanta?
pe burtici
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
myrella_21 spune:
buna dimineata fetelor....eu nu vin cu vesti foarte bune din pacate
ieri, adica duminica am fost la UPU(unitatea primiri urgente) pentru ca imi era un rau de m-au bagat in perfuzii....am avut de duminica trecuta si pana ieri niste migrene de pana la urma m-au bagat in perfuzii....eu am mai citit pe aici de ceva migrene si am zis ca mai am o sapt pana maerg la echograf si am zis ca nu crep....dar ieri plangeam de durere si cred ca daca nu ma ducea sotul meu la urgente luam un pumn de quarelin de dureri de cap pentru ca nu mai puteam....aveam o senzatie de sangerare prin tampla si urechea dreapta chiar si cand statea pe perna....
la UPU mi-au zis ca sa ma duc ....si acuma plec de la servici ca ma duc la spital iara....sa ma duc la oftalmolog pentru ca cica unele femei, sunt cazuri rare dar se intampla...sa faca un atac de glaucom sau ceva de genul asta...este un fel de infarct ca si la inima numai ca asta e la ochi si din cauza asta ai dureri foarte mari de cap si tensiunea fantastic de mica....
va pup si am sa va spun ce am facut cand am sa ma intorc
5+
myrella_21 spune:
gata......am scapat nu e nici un atac de glaucom....
e doar o alta simptoma pe care o poti avea la sarcina, adica sa te doara infernal capul, si sa ai ochii inrositi ca si cum ai avea o panza de paianjen in ochi...daca aveti asa ceva si va simtiti rau va spun eu....am mers la upu si mi-a pus o perfuzie cu ioni, nu stiu de care vitamina b si clorura de magneziu...si ceva de genu asta ca sa iti treaca...la mine a functionat
o sa merg si eu vineri pentru prima data la ginecolog...abia astept sa vada daca am sa aud inimioara, teoretic ar trebui sa o aud ca sunt aparate moderne la clinica asta unde merg eu...dar om vedea
pana una alta sarcina usoara....si merci de incurajari
5+
myrella_21 spune:
ce faceti fetelor???
toate aveti treaba sau va simtiti rau??
am ramas singura pe aici?
5+
myrella_21 spune:
va invit la o eugenia...si un pahar cu apa plata(de la fantane)
se lipeste bine tare de stomac....:))
5+
smaranditza spune:
wow, ce pofta mi-ai facut cu Eugenia
N-am mancat de nu stiu cati ani
Fetelor, voi aveti probleme cu acneea de cand ati ramas insarcinate? Eu sarcina trecuta nu am avut deloc. Dar...sambata mi-au aparut doua cosuri in barba. Ieri dimineata unul pe obraz. Azi cand m-am trezit...inca 2!
Mi-am pus acum o masca pe fata si sper sa ajute la ceva, ca arat oribil. Oricat fond de ten as pune, tot se vad Sper sa nu-l sperii imediat pe nenea doctoru
6+
krelia spune:
mirelushu', eu, pe aici...cu trebusoara....si cu morcovu'...sa fie totul bine pana miercuri, cand ma duc la eco de urgenta.....dupa sangerarea de sambata
bravo, bine ca a iesit totul in regula!
buna rau, madam eugenia asta
krelia 7+
tzutzupida noastra creste si pozeaza