Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

krelia, nu este aceasta perioada in care trebuia sa-ti vina ciclul? Pentru ca am citit ca pot aparea mici sangerari in acea perioada, chiar daca esti insarcinata.
Ma bucur ca a fost doar ceva temporar si acum esti mai bine
Tinem pumnii sa fie totul ok cu bebe

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

smarandita...naiba mai stie cand trebuia sa-mi vina mie ciclul? ...la ce cm anapoda am eu?..care vine cand vrea el? oricum, ca o medie, ar fi cam la 35 de zile...si dupa socotelile mele...sa zic ca in martie ar fi tb sa-mi vian pe 12...deci...as fi depasit perioada...si sa-mi mai vina iar dupa 12 zile...cred ca ar fi prea de tot...

sper, din suflet, sa fie totul ok..pana miercuri..

sa stii ca si eu am mai avut pb cu cate un cos rebel..ici-colo...bine, eu, zici ca-s ca o carte deschisa...cum nu rpestez ..cum se vede ...asa ca ma mai astept la "aparitii"..pt ca dr. mi-a zis clar...pana nu avem certitudinea ca nu e totul ok...fara nici un pic de

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

krelia, nu este aceasta perioada in care trebuia sa-ti vina ciclul? Pentru ca am citit ca pot aparea mici sangerari in acea perioada, chiar daca esti insarcinata.
Ma bucur ca a fost doar ceva temporar si acum esti mai bine
Tinem pumnii sa fie totul ok cu bebe

6+

krelia 7+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Buna fetelor,

la mine pe langa faptul ca-mi este rau de-mi vine sa ma intind pe jos in birou si somn de-mi p[un capul pe birou, imi este rau de la anumite culori : bleu de exemplu! si mi-e lene si somn si am mult de munca si sotul meu nu ma crede , dar nici ca ma mai intereseaza ; la ora 9 sunt in pat si dorm; ramane el cu ce mica sa o spele ca eu am facut acest lucru 4 ani :)
raul o sa inceteze ,sper, pe la 12 saptamani, iar pana atunci imi planific niste concediu ca nu mai pot!

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

krelia legat de sangerare, ai mare grija sa nu faci efort scumpa. Parca si tu ai hematom daca bine imi aduc aminte..., stiu ca pot fi tare pacatoase hematoamele astea in sarcina ....pe de alta parte parca Betty mi-a spus si mie ca daca dispar pot sa provoace o mica sangerare...(sper ca bine imi aduc aminte). Si eu in fiecare zi folosesc tampoane din alea zilnice ca sa pot observa orice picatura mica de sange daca apare.
Asa ca fi cuminte si tin pumnii pe miercuri cand mergi la control.

Cristinna mami de
puiut David Cristian 25.01.2007 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Fetelor azi am fost la doctorul de familie sa ma ia in evidenta si dupa ce am plecat de acolo si m-am uitat in carnetul de graviduta la data prevazuta pentru nastere era pe 20 decembrie desi mie mi-a venit ultima menstruatie pe 10 februarie si ar trebui sa fie in noiembrie nasterea ca atunci se fac 9 luni pentru ca avem deja 7 saptamani.
Astazi m-am simtit mai bine desi starea de lene inca persista si mi-e un somn de nu mai pot.Noroc ca am putut sa manac ce am vrut eu fara sa am senzatii de voma.Va pupic,si va tinem la curent cu tot.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Cristinelu', sa stii ca mare efort nu am facut pana acum..mai ales ca serv'ul meu presupune stat in popou ..si singurul efort pe care il fac e...luat dosare din vitrina...cate o plimbare la fax/copiator....coborat/urcat pe scari de la papa...cate o vizita pe la sefu' ...chestii din astea..ori...nu cred ca astea sunt eforturi supraomenesti...
iar acasica...chiar am fost cuminte...n-am facut vitejii cu spalat de geamuri...aspiratoare, curatat covoare...frecat cazi/chiuvete..ridicat greutati...sau mai stiu eu ce diverse activitati casnice..iar de sambata, al meu nu ma mai lasa nici oala cu ciorba sa o iau din frigider ....
da, si eu eram cu hematomul...initial unul singur..mai nou..2...desi, zau ca mi-am luat utrogestanul si nu-mi explic de ce s-o fi extins...teoretic, am inteles ca ar trebui sa se resoarba in timp...dar, cine stie, poate sunt cazuri la care se elimina...zic si eu, ma imbarbatez!

krelia 7+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetele...am mai gasit o reteta buna pt rau....
l-am incercaty azi...si JUR ca merge!
Felii de paine normale...unse cu unt...si deasupra am pus parmezan (cred ca merge orice fel de branza)...ideea e sa dea acolo un gust ca sa puteti manca si cu placere...le puneti in tava de la cuptor (nu ungeti tava cu nimic)

Lasati sa se faca bine...cat mai crocante...sunt foarte bune si pt gastrita...in general pt dureri de stomac...si trece si raul...

Garantat!!!!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

7+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Camy, mi-ai facut pofta! :)

Myrela imi pare bine ca e totul ok! Cand am citit primul tau mesaj m-am speriat! Iti multumim ca ai impartasit experienta asta cu noi, sa nu ne speriem prea tare daca mai pateste vreuna din noi asta!

Krelia, stai linistita si ai grija de puiut! Sangerarea s-a oprit, da?

Rony, cum adica ti-e rau de la bleu???

Smaranditza, si mie mi-au iesit niste cosuri si chiar doua in barba! Mai am urmele acum! Am citit ca e normal.

Eu azi am fost la dr asa scurt, pt ca i-am sunat dimineata sa le zic ca vineri seara si sambata seara am avut fffffffff putin sange inauntru doar si ca mi s-a parut ca simt o denivelare pe col, asa ca m-au chemat sa ma vada. E totul ok. Mi-au spus ca daca am doar f putin sange inauntru sa nu ma speri ca e normal.

Va si pe voi si pe bebici!

Laura 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna, harnicutelor!
Scrieti cu spor de abia va pot urmari!
In legatura cu gastrita, am avut asta toamna si eu, depistata in urma unei oribile endoscopii. Am luat nexium si a trecut ca prin minune.
Luam, in crize, maalox, scrie pe prospect ca se poate lua si de catre gravida. Mie mai imi potolea crizele si daca bagam un iaurt.
Acum ma confrunt cu o oboseala cronica, ma scurg, evectiv, la munca , ameteli si o foaaaaaaaaaame de lup.
Miercuri la 14.30 merg pentru prima data sa imi vad vedeta (sper cu codite si fundite), am niste emotii :)
Krelia, nu te inspaimanta cu sangerarile, am o colega care a avut sangerari destul de dese in sarcina, acum are o mandrete de fetita. Bafta miercuri la eco, nu te stresa ca nu face bine lui bebe!
O graviduta se plangea de dureri de cap, cumnata mea a avut primele 3 luni dureri infioratoare de cap, ii trecea cat de cat daca se dadea cu alifie chinezeasca...

Aaa, cineva se plagea de bubite in gura, mi-au aparut niste bubite pe limba, nu sunt afte!! Se mai confrunta cineva cu pb asta? O sa spun si medicului sa vedem...
Cu starea psihica cum stati!? Eu ...cam prost, ba sunt miorlaita, ba foarte agitata, ba mi se pare ca e prea mult zgomot, ba ca miroase foarte rau in jur...
Va pup pe toate!

Dienutze 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Am uitat sa va intreb ceva, daca puteti sa imi ziceti.
Ce ati facut la primul control si cat v-a costat ecografia?

Dienutze 5+

Mergi la inceput