Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(6)
Raspunsuri - Pagina 5
krelia spune:
neatza fetele!
sa ma iertati ca nu am intrat in week-end..insa m-am trezit sambata cu o sangerare de toata frumusetea ...si toata s + d am stat in pat de frica sa nu mai curga...si vad ca a fost cuminte...insa mi-am facvut programare pt miercuri...sper din tot sufletul sa nu primesc vreo veste negativa
nu-mi explic de ce s-a intamplat asa..ca am fost cuminte ...nu am facut efort...nu m-am suparat.....
betty - mersic ca m-ai lamurit in leg cu dublu si triplu test...o sa vb cu dr. la vremea respectiva, daca Doamne fer. s-o descoperi ceva...sa ma indrume catre "amnio..." cum ii zice
camy, sa stii ca nici mie nu-mi face bine apa minerala..imi provoaca niste arsuri....si eu tb sa ma duc zilele astea sa-mi ridic toate analizele pe care le-am facut acu' 2 saptamani, vinerea...
apropos de "daac iese baietel"..eu il visez blondut, cu parul ondualt ca taica-su...si am zis ca nu=o sa-l tund..o sa-l las pletos pana la scoala ..si poate si dupa..asa, cu perisorul pana la umeri
auzi, ia hai, fruntea sus si alunga gandurile astea rele, da? [:pup]
maddy, bine ai venit!...la mine, bebe e cu 4 zile mai mic decat varsta sarcinii.
AdinaMia, eu iau utrogestan si centrum materna.
Jay, noua ne plac micii de la Cocoshatu' ..de la Branesti inca nu am incercat ..ced ca macar 1 si tot voi incerca, sa stii
eu la clatite si VARZA si ma oftic de mor...nu stiu de ce nu-mi reusesc...reteta o respect intocmai, insa nu le pot intoarce..neam....si noua ne plac mult..mama le face nemaipomenite...socra-miu ins chimb...face din alea mici si groase..hm..nu prea-s pe gustul meu..
andrutza, sa-mi vinzi si mie pontu' cu hainutze , ca eu chait nu cunosc astfel de magazine....
myrella, doamne ajuta ca este totul ok!
laura, al meu hazband face tratament pt helicobacter...insa din pacate ia antobiotic (augmentin) plus un inhibitor pt mucoasa stoamcului (sau ceva de genul asta..n-am inteles prea bine - nexium...pentru burticute, chiar nu stiu ce ar putea sa-ti dea..sa speram ca ceva naturist ti-o recomanda...
stiu sigur insa, ca ar trebui sa urmezi un regim alimentar sanatos...fara prajeli, fara grasimi....uscaturi...covrigei (care cica sunt pansament gastric)...chestii din astea...
bb_wanted, danina, A_driana, bine ati venit si voi printre noi!
A_driana - la mine s-a vazut de la 4s6z - sacul embrionar si un punctuletz mic de 1,6 mm
va mai intreb ceva...legat de adeverintele astea de la medic...care este pana la urma procedura: medicul ginecolog iti da adeverinta ca esti ..cu adeverinta te duci la medicul de familie care te ia in evidenta...si iti eliebreaza si el o alta adeverinta pe care o przinti angajatorului? Si dupa aia...ce urmeaza??
va pup, ma intorc la munci...sa-mi tineti pumnii pentru miercuri, m-am programat la ora 11 dim.....Doamne ajuta sa fie totul ok!
krelia 7+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
raluci_b spune:
mda, ce sa zic cu medicii astia , mi-e mi-a dat clar sa fac analizele, i-am zis ca am medic gine, acum cred ca dau o fuga pana la medlife sa fac bhcg-ul sa vad exact.
http://www.popasmusic.com
vias spune:
..ma cam crucesc de medicii vostrii din Constanta
..legat de lene...sa stiti ca si al meu sot vrea sa ma ajute...dar mi-e atat de lene ca nu suport nici macar sa vad ca FACE CINEVA CEVA pe-asta nu cred ca ati mai auzit-o!
Dar azi m-am apucat asa...incet-incet de facut acte ceva prin casa...
acum e cald in Brasov, bag ceva la masina de spalat...si asa o sa intind si eu rufele pe balcon..la aer proaspat...
parca ma simt ceva mai binisor...tot cu biscuiteii dupa mine...dar parca e mai binisor!
O zi buna fetele!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
7+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
vias spune:
aaa..Laurairina ...legat de concediu de risc maternal...poti sa-l iei numai din luna a patra, sa intri direct in prenatal si la concediu de risc trebuie sa nu ai mai mult de 90 zile de concediu medical.
Vezi ca la concediul medical cat si la prenatal se ia in calcul si zilele de sambata si duminica...
ingerasul Darius-Andrei
POZE
vias spune:
ma intorc la
ingerasul Darius-Andrei
POZE
Cristinna spune:
neata fetele
Se pare ca nu prea pot tine pasul cu voi, aveti o viteza.... Am citit in urma sa ma pun la curent cu noutatile, dar sincer nu tin minte "problemele" sau fericirile fiecareia in parte (o fi hormonii), asa ca nu va voi lua punctual, decat la cele la care sunt foarte sigura . DECI:
Camy data fiind situatia ta, daca pot sa-i spun asa, iti inteleg perfect nelinistile, asa ca nu iti voi spune fi calma, ca dejeaba o voi face oricum, dar pot sa te strang in brate si sa iti soptesc sa ai incredere ca de data asta totul va fi PERFECT.
Cat despre starile de rau...cred ca sunt campioana...mi-e rau 24 de 24 de ore, am un gust oribil 24 din 24 de ore si mai dau si la rate de vreo2-3 ori pe zi...+ mersul la pisu de ..n ori din cauza bautului de apa....deci...beton. Astept cu nerabdare saptamana 12 cand ar trebui sa treaca toate starile astea..cel putin asa sper eu.
Eladea foarte buna valoarea BHCG-ului...ma gandeam eu ca Diculescu nu a avut chef de serviciu in ziua aceea..eu cred ca e ok cu sarcina.
Cineva..nu mai stiu cine intreba de "elevit". Eu cu David am luat din saptamana 12 pana in 42 cand am nascut...m-am ingrasat cu 11,5kg doar si mi-e tare bine mi-a facut. Si acum tot elevit voi lua.
La polemicile cu indemnizatia nu ma bag din lipsa de timp si pentru ca si cand scriu pe forum nu apuc sa detailiez foarte multe din cauza pitivului care e calare pe mine cand ma vede cu laptopul.
Sarcini suoare si la termen noilor gravidutza.
Ce sa va mai zic...in 6 aprilie ma duc iar la eco sa vedem ce e cu hematomul ala si cu sarcina...sper sa nu o fi afectat intr-un fel...
nu am pofta de absolut nimic si nu simt gustul la nici un fel de mancare din cauza gustului din gura...moooorrrrrrrrrr.
Va
Cristinna mami de
puiut David Cristian 25.01.2007 si 7+
Cristinna spune:
aaaaa...uitasem sa va zic de titlul topicului..."stelute" a fost folosit in ian-febr 2007 cand l-am nascut pe David. Nu a-ti gasit in arhiva din cauza ca fetele s-au certat destul de urat si nu au fost decat cateva capitole din cate tin eu minte.
Eu sunt de acord cu tot ce hotarati voi, stiu ca sunt pe maini bune
Cristinna mami de
puiut David Cristian 25.01.2007 si 7+
menics spune:
camy, ce sa-ti spun, astia sunt medicii, eu oricum am mare incredere in medicul meu de familie iar eu aveam analize facute in decembrie , cat despre ginecolog, ii dau dreptate, mi-a explicat ca asta este perioada cea mai dificila cand sarcinile cu risc au probleme, adica se opresc din evolutie ... si ca pana cand nu aude inimioara batand, nu-mi da adeverinta.
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png
elilov3 spune:
ziua buna
camy e de intels reactia ta..e normal si pe langa asta se adauga si hormonii sarcinii, temerile si toate cele...dar lupta ai pt cine in burtik creste o adevarata minune care va va alina suferinta vei vedea
cat priveste greata eu la primul bb crred ca vomitam de 10 ori pana seara a fost crunt si tot am mers inainte..la bb 2 am avut numai o perioada de greata vomitam cu treceam de orele 16 vomitam si radeam..sotul inglbenea pe langa mine, tremura numai eu radeam..si am decis indiferent de cine ce mi-ar spune eu voi duce aceasta sarcina la capat si voi naste un copil sanatos atat fizic cat si psihic...asta mi-a fost deziva sia functionat..conteaza si optimismul..stiu e ceva ce nu putem visa e cumplit..dar trebuie si insist trebuie luptat si mers mai departe
cum vrea Dumnezeu si apoi vb aia Dumnezeu iti da , dar nu iti baga si in sac
eu sper sa reusiti cu toate sa finalizati minunata odisee si sa va bucurati de minunile voastre cu Dumnezeu inainte
simina te imbratisez draga mea bv la mai multe saptamani si luni inainte
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare
laurairina13 spune:
Menics, chiar daca am mers la doctorita asta gineco no-name de aici..vad ca mi-a zis fix aceleasi lucruri care ti le-a zis Stanca!!!
Exact asa mi-a zis si mie, ca sa asteptam sa vedem cum evolueaza sarcina, ca acum e perioada critica daca se fixeaza sau nu si pe urma analizele!Si acu analizele..mi le-a dat abia dupa 2 saptamani cand am refacut eco si a vazut ca bb evolueaza si ca e totul ok, abia atunci am primit reteta pt analize si trimitearea la medicu de familie in care scrie''luarea in evidenta''.
Deci in seara asta ma duc si la medicu de familie sa ma cantareasca..toate cele ca sa ma ia in evidenta sa fiu si eu gravida cu acte..
Laura, 7+
poze