Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

al meu sot trebuie sa slabeasca vreo 10 kg, mi-a promis ca daca eu raman el slabeste, mai fumeaza cate o tigara asa, il las sa mai fumeze, eu nu am nimic, mai am balonari si gaze dar atat nimik altceva. de mancat as manca si eu dar cred ca din cauza ca nu mai fumez

5+
http://www.popasmusic.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia12 spune:

Raluci cum ai reusit sa te lasi de fumat?? NU fumai mult? Mie imi este f greu... am redus f mult dar nu stiu cum sa fac sa ma las de tot

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

va pe burtici,
eu am avut o zi groaznica la munca dupa ce azi noapte m-am trezit la 4.30, ca sforaia al meu de numa' numa... asa ca s-a cam dus somnul... iar acum sunt rupta, abia ma mai tin in scaum.

despre vopseaua de par, eu ma fac blond, iar coafeza mea mi-a spus ca nu e nimic nociv, ca ele nu folosesc vopsea pe baza de amoniac...
eu de bine de rau am scapat de balonarile care ma mai chinuiau, acum sunt bine.

azinoapte daca nu am mai putut dormi aveam o problema: unde pun patutul... in camera cu noi, dormim toti trei, si cum eram nervoasa ca el sforaie hotarasem sa-l mut pe el in alta camerasau sa ma mut eu cu bebe in alta camera, dar asta inseamna la etaj iar dar daca voi naste prin cezariana ma va tine operatia deci trebuie sa am totul la indemana... deci am avut tare multa treaba..

Manu 7+

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegra spune:

[font=Comic Sans MS][/font=CoBuna mamicilor de noiembrie.
mic Sans MS]
Ma alatur si eu voua. Daca totul iese asa cum ar trebui voi naste pe 10 noiembrie. Multa sanatate viitoarelor mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

plec acasa sa ca nu mai pot

Manu 7+

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

fete dragi, e oficial....m-au napadit rusii

din pacate nu o sa fiu cu voi in decembrie, dar am sa mai bag un ochi pe aici, poate ma molipsesc

rog fetele care au parola conturilor sa se ocupe de capitole si de voturi

daca verificati adresa comuna de email, in documents, am facut un table excel cu nick-urile fetelor care au votat si cu alegerile lor

pina acum:

stelute -5 voturi
minuni = craciunei/craciunite = 3 voturi
printisori - 1 vot

va pup si va doresc sarcini usoare in continuare, bebei frumosi si sanatosi si mancaciosi

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna fetele!

Am vesti bune ..tzutzupida creste mare (are deja 1,33 cm), bataile inimioarei se intetesc (158bpm) si sta cuminte acolo, in casuta ei!
Hematomul...s-a mai retras si el, s-a mai micsorat, insa nu in totalitate...dar, luam utrogestan in continuare si trebuie sa-l dovedim!

pe mine m-a pocnit un miros ciudat de...cozonac...imi miroase a cozonac...de mi-a facut o pofta...de nu mai pot..i-am zis lu' al meu sa imi cumpere...

Andrutza, eu zic sa dai militaria jos din pod cu hazbandu'..pai cum sa nu te ajute, cum sa nu fie incantat

Camy, si inca ce mi-a mai placut..holiooo..

ref. la problema vopsitului, nu va pot spune nimic, ca eu am renuntat la el de-acum vreo 3 ani...da' la creme, ma bag si eu interesata, daca aflati ceva

uta, imi pare rau ca venira rusii ...dar, haide, poate poate mai e o speranta pt data viitoare..si chiar daca nimeresti in ianuarie, noi tot aici te vom primi

eu m-as ocupa de toate cele...dar, din pacate nu stiu nici parola dp DC si nici user&pass de pe mailul comun...ca as vrea sa vad si eu tabelashul

va pupicesc pe toate, fara "esceptie" , in mod egal..ma duc acasa sa vad daca mi-a luat sotu' cozonac

sunt asa de bucu'....desi m-am certat si cu un coleg, ce m-a enervat pampalau' naibii ....

Doamne ajuta sa ne fie bine tuturor pana la capat!

krelia 7+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Buna fetelor!eu azi am lenevit de numa....de somn ce mi`a fost nu m`am simtit in stare sa merg nici la cursuriam dormit toata ziua.....azi dimineata m`am trezit cu o stare de greata...a trecut dupa aia...dar cred ca incep binisorsa simt intradevar ca`s
camy cred ca o sa`mi fac si eu limonada,am vazut pozele tale....FFFFF FRUMOASE SI VOI FRUMOSI TOTI!i rochia ta imi placede data asta o sa fie bine ,ai sa vezi(cu toate ca si eu i`am marturisit dr. meu ca mi`e teama inca..dar ma linistit)

delia 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Uta, imi pare rau! Sa dea Domnul sa fie bine cat de curand!

Krelia, felicitari! Ma bucur ca te-ai linistit!

Fetelor, legat de vopsitul parului si altele de genul asta - desi unii doctori spun ca e ok, pentru mine tot chimicale sunt, asa ca prefer sa nu le folosesc acum. Nu folosesc vopsea de par, oja, parfum... Ba chiar am inceput sa ma spal cu sapun si sampon de bebe. Oi fi eu exagerata, dar ma simt mai in siguranta asa.

Iar in ceea ce priveste lasatul de fumat... Si eu eram fumatoare inraita pana acum 4 ani si ceva cand am vazut o emisiune la tv in care se vorbea de faptul ca fumatul afecteaza fertilitatea si desi stiam asta (ca sa nu vorbim de cat pot fi afectati bebeii nostri din cauza fumatului!) parca mi-a deschis cineva ochii in seara respectiva. La momentul ala fumam cam doua pachete pe zi!!! De a doua zi nu am mai fumat! M-am lasat dintr-o data. Incercasem in trecut sa le reduc, dar mereu ajungeam sa fumez mai mult!

Pupici!

Laura 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Capitol Nou

Simina va

Mergi la inceput