Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(6)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

uta, multumim pt tot ce-ai facut la odiseea noastra. Imi pare rau ca nu ai ramas cu noi. Sper sa fii prima care deschide odiseea de Ian-Febr

krelia, ma bucur ca esti bine si totul e ok cu bebe.

camy, sa stii ca m-ai molipsit si pe mine cu limonada ta A luat sotul ieri un kg de lamai. Miere avem...cat nu putem manca...asa ca am inceput sa beau limonada intr-o veselie. Oare nu ingrasa, avand in vedere ca este facuta cu miere? Pt ca si asa...am cam pus ceva kg pe mine...mai mult decat trebuia...de fapt, aveam eu dinainte ceva surplusuri, care acum si-au modificat forma

Eu azi sunt mai bine la capitolul greturi...comparativ cu ieri, cand mi-am petrecut ziua mai mult prin baie

Sunt tare happy ca mi-am downloadat cartea "Mama si copilul" a lui Fenwick si a lui Capraru. Daca vreti, le puteti downloada si voi: intrati pe yahoomail.com, ID: desprecarti, parola 000000 (6 de 0 ), si gasiti acolo multe carti faine, printre care si astea.

Ma duc sa-mi fac o salata de fructe, ca am o foame nebuna

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gia12

Raluci cum ai reusit sa te lasi de fumat?? NU fumai mult? Mie imi este f greu... am redus f mult dar nu stiu cum sa fac sa ma las de tot

5

gia pur si simplu, desi recunosc ca poftesc, mai sug cate o bobo si-mi trece. recunosc ca mai pufai un fum doua de la sot dar atat, oricum marea motivatie este bebe clar, ma gandesc cu groaza ca as putea sa-l pierd din cauza unei tigari nenorocite

5+
http://www.popasmusic.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui uta_ciun

fete dragi, e oficial....m-au napadit rusii

din pacate nu o sa fiu cu voi in decembrie, dar am sa mai bag un ochi pe aici, poate ma molipsesc

rog fetele care au parola conturilor sa se ocupe de capitole si de voturi

daca verificati adresa comuna de email, in documents, am facut un table excel cu nick-urile fetelor care au votat si cu alegerile lor

pina acum:

stelute -5 voturi
minuni = craciunei/craciunite = 3 voturi
printisori - 1 vot

va pup si va doresc sarcini usoare in continuare, bebei frumosi si sanatosi si mancaciosi

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

uta, multumim pt tot, te asteptam cu drag inapoi

5+
http://www.popasmusic.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia12 spune:

Raluci, deci ca mine, si eu mai trag un fum... intregi 3 tigari pe zi, si acum reduc inclusiv astea.
Ai fost la eco??

5

Mergi la inceput