Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gia12 spune:

Fetele, mie doctora mi-a zis sa fac viata normala, cum n-am avut toxoplasmoza sa am grija cu mani****rea de carne cruda si verdeturi, si de mincat totul bine spalat, bine prajit sau congelat 48 de ore. Altceva nimic. Cum m-a vazut ca am suvite, inclusiv mi-a zis ca pt sa-mi fac suvite cit vreau ca vopselurile de acum nu sint rele... Ca pt sa fac sport, innot cel mai recomandat, singurul lucru ca sa nu fie de impact sau de contact. Mi-a mai zis ca daca am vre-o pata, singerare sau dureri sa merg la urgenta.

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele deci vopsitul nu-i nici o problema

Vopsitul in timpul sarcinii

"Multe viitoare mamici vor sa stie daca isi pot vopsi parul cand sunt gravide. Exista medici care interzic vopsirea parului in primul trimestru de sarcina. Organizatiile internationale de sanatate nu contraindica folosirea vopselei pentru par, atat timp cat aceasta nu se foloseste mai mult de o data pe luna. O mica cantitate de substante este absorbita in organism, insa nu este periculoasa pentru fat. Pentru evitarea iritatiilor locale sau a alergiilor, se recomanda folosirea produselor cosmetice naturale, obtinute din plante, cum este cea de tip Henna. In schimb, trebuie limitata utilizarea spray-urilor fixative, lacurilor, a acetonei care duce la acumularea substantelor potential periculoase, daca sunt folosite zilnic."

5+
http://www.popasmusic.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, sunt pe aceeasi lungime de unda cu voi
si eu am temeri in leg. cu sarcina. imi era frica daca n-o sa pot ramane, iar acum ca am ramas ma incearca tot felul de sentimente contradictorii. parca nu mai am identitatea de sine asa bine definita. parca de-acum traiesc pt. altcineva

si eu ma intrebam daca am voie sa ma vopsesc. vad ca zice numai de Henna ca ar fi buna, insa eu folosesc Garnier. oare e voie sa ma vopsesc?

si fac si aerobic. acum am eliminat sariturile si exercitiile mai grele din program, dar nu vreau sa renunt de tot...
sper ca e bine ca imi continui aerobicul.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

am mai gasit ceva interesant http://www.reclama.ro/sarcina/In-timpul-sarcinii-67/

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Fetelor ce vreau eu sa va intreb voi v-ati facut programari pt morfologica de prim trimestru aceea de 11 sapt???

A mai facut cineva la Clinica Academica din Bucuresti la doamna Dr Zvanca?
La prima sarcina am fost la Sanador la cea de 22 sapt acum a iesit si asta cu 11 sapt? Voi stiti ceva?

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

fetelor ceva si despre mancare...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia12 spune:

Ramonika, din cite vad ai pisici, ai facut analiza de toxoplasmoza? E destul de periculos in timpul sarcinii si cunosc lume cu pisica de mai mult de 10 ani, si nu a avutó asa ca tre sa ai f mare grija...

5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

fetelor ceva si despre mancare...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=136

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Andrutza vb cu sotul, nu lasa asa lucrurile, poate e nervos de la altceva

eu as manca non-stop..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

8+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Camy, si eu as manca nonstop..faza e ca atunci cand imi bag nasu in frigider ma ia brusc cu greataaa
Doar de aiurea mananc: covrigi uscati non stop, banane, pere, lapte-ca vad ca mai astampara arsurile, si in rest, doar daca poftesc expres la altceva ce nu am in casa..Ca in rest zac maldaru de fructe
:portocale, kiwi, mere, grefe, pomelo-care le mancam ca disperata inainte-acu nu mai pot din cauza arsurilor la stomac, plus ca nu le mai poftesc.
Concluzia-al meu viitor sot baloteaza la greu fructele-de zici ca el e gravidu din noi doi!!

Laura, 7+
poze

Mergi la inceput