Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(6)
Raspunsuri - Pagina 19
vias spune:
Buna fetele cucuietele ![]()
...mai dar aveti idee pe unde eset Albinuta??? ca eu ii simt lipsa ...si la celelalte fete la fel..
Betty, eu nu am voie din cauza ca sarcina tercuta cand faceam fufu...sangeram...acum din cauza celor intamplate...mi s-a spus NO SEX!!!

Sotul s-a conformat imediat....pt bebe orice...sieu zic la fel, dar hormonii mei care umbla de nebuni...ma omoara

Chiar aseara vb cu sotul si-i spuneam ca eu il intreb data viitoare pe medic daca pot...si i-am zis ca daca pot..o sa facem...si zice sotul "treaba ta, dar daca sangerezi iar...castitate va scrie pe tine restul zilelor" ![]()
sarcina trecuta am avut si contractii foarte des...ajungeam si ma internau in spital...si acum la fel, cum merg mai repede, depun un efort, incep contractiile...din aceasta cauza nu mai am voie la fufu 

Krelia
ce ma bucur ca-ti place limonada mea 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
7+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
vias spune:
uitasem de semnatura..![]()
ingerasul Darius-Andrei
8+
POZE
vias spune:
am vazut ca ati scris de temeri...ca nu stiti daca va veti descurca...dragi viitoare mamici asa gandeam si eu la prima sarcina..la fel ca mine si la fel ca voi toate femeile care raman insarcinate pentru perima data...dar in ziua in care se va naste si va veti tine bebelusul in brate, o sa-i priviti fetisoara aceea mica, ochisorii aceia minunati, manutele, piciorusele...si tot...tot, tot, tot veti vedea cat de pregatite sunteti...pt ca sunt ai nostrii, sunt o parte din noi...veti vedea ce mamici bune veti fi toate! 
ingerasul Darius-Andrei
8+
POZE
A_driana spune:
intr-adevar si eu ma gandesc, da oare o sa ma descurc? cum o sa fie?
si noi ni-l dorim fff mult, dar totusi....
fetelor eu cel mai ingrozita sunt de momentul nasterii, oare voi putea naste, o sa fiu in stare?
inca nu ma confrunt cu dureri, greturi, si din astea, dar probabil si la astea voi gandi asa, mai ales ca trebuie sa merg la servici 
o sa fie bine pt toate
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
raluci_b spune:
neata fetele, mai avem o aspiranta cu doua liniute, florick te asteptam 
fetele ce facem c produsele cosmetice, mai degraba cu cremele de corp, le inlocuim cu produse speciale pt gravide.
5+
http://www.popasmusic.com
laurairina13 spune:
Raluci, la subiectu produse cosmetice ma gandeam si eu..o mai fi buna crema mea de fata, cu vitamina A,E?? O mai fi bun fixativu? hmm..o fi bun doar dusu, fara sa mai fac baie in cada cu spuma muuulta multa cum imi placea?(-si la care am renuntat ca am auzit ca nu e bine sa stau in apa fierbinte prea mult timp..)
Laura,
7+
poze
A_driana spune:
fetelor, eu incep sa fiu obsedata cum sa fac sa fie totul bine pt bebe si pt mine? spuneti-mi va rog ce ii indicat sa mananci in timpul sarcinii si ce trebuie evitat?
pe burtici
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
andrutza spune:
Fetelor, din pacate eu nu pot impartasi bucuria voastra cu privire la soti iubitori, al meu nu pare a fi incantat si e foarte nervos tot timpul, desi al doilea copil l-am decis impreuna. Ma gandesc ca poate o fi din cauza ca s-a intamplat imediat si l-a luat pe nepregatite, dar tot nu il scuza nimic. Face treaba, ma lasa sa dorm seara, dar imi reproseaza apoi si se enerveaza din orice, starea lui generala nu e buna deloc... Ma nelinisteste mai mult efectul supararii mele asupra lui bebe si asupra Simonei, ca despre el, daca nu-si schimba atitudinea foarte curand, il trimit urgent la maica-sa.
Astazi ma duc la doctor, abia astept sa vad bebe din nou, va scriu diseara sa va spun cum a fost. In rest, mie mi-e mai bine de saptamana asta, nu-mi mai e greata tot timpul, a ramas raul de la diverse mirosuri si cand mi-e foame, dar e super suportabil.
Andrutza
7+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andrutza Fetelor, din pacate eu nu pot impartasi bucuria voastra cu privire la soti iubitori, al meu nu pare a fi incantat si e foarte nervos tot timpul, desi al doilea copil l-am decis impreuna. Ma gandesc ca poate o fi din cauza ca s-a intamplat imediat si l-a luat pe nepregatite, dar tot nu il scuza nimic. Face treaba, ma lasa sa dorm seara, dar imi reproseaza apoi si se enerveaza din orice, starea lui generala nu e buna deloc... Ma nelinisteste mai mult efectul supararii mele asupra lui bebe si asupra Simonei, ca despre el, daca nu-si schimba atitudinea foarte curand, il trimit urgent la maica-sa. Astazi ma duc la doctor, abia astept sa vad bebe din nou, va scriu diseara sa va spun cum a fost. In rest, mie mi-e mai bine de saptamana asta, nu-mi mai e greata tot timpul, a ramas raul de la diverse mirosuri si cand mi-e foame, dar e super suportabil. Andrutza 7+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005) |
i-al de-o aripa pune-l pe canapea da-i un ceai si vezi care-i problema lui, ce-i lipseste ce nu-i convine, comunicarea nu trebuie sa uitam de ea.
burtica
5+http://www.popasmusic.com
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Raluci, la subiectu produse cosmetice ma gandeam si eu..o mai fi buna crema mea de fata, cu vitamina A,E?? O mai fi bun fixativu? hmm..o fi bun doar dusu, fara sa mai fac baie in cada cu spuma muuulta multa cum imi placea?(-si la care am renuntat ca am auzit ca nu e bine sa stau in apa fierbinte prea mult timp..) Laura, 7+poze |
aceleasi intrebari le am si eu, deci hai sa cautam sa vedem care-i treaba cu cosmeticele, tot ce gasim punem aici, de asemenea despre alimentatie.
5+http://www.popasmusic.com