Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(6)
Raspunsuri - Pagina 18
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gia12 Buna ziua, Sint noua pe aici si cred ca pot intra direct la categoria gravide |
bun venit...sa ai o sarcina usoara si un pui sanatos
Betty78
8+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Ramonika spune:
eu mi-am facut 5 teste de ovulatie si toate au iesit negative, insa totusi am ramas

Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
A_driana spune:
neata fetelor, mai dar aveti o viteza la scris...
si eu am dureri de burtica, mai ales seara, asa ca la ciclu...
se pare ca eu sunt cea mai tinerica ,,burtica'', eu am numai vreo 4 sapt de sarcina, si vreo 2 de bebe, cand o sa-mi vad si eu ,,punctuletul pe harta''??? ![]()
pe burtici
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
Ramonika spune:
A_driana - cred ca suntem cam la fel, si la mine ovulatia a fost in jur de 15-16 martie.
si pe mine uneori ma mai doare burta ca la ciclu 
alte simptome nu prea am inca, doar lipsa poftei de mancare, dar poate e si de la emotii, cine stie?
parca inca nu realizez ce mi se intampla ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
A_driana spune:
ramonika, noi doua vom naste impreuna, putina distanta intre noi dar nu-i bai....eu sincer habar n-am cand am ovulat...dar ce mai conteaza? ![]()
nici eu nu realizez inca nimic, parca as fi pe alta lume, dar cred ca dupa prima eco o sa simtim noi ca toata lumea ii a noastra...
fetelor nu ati simtit niciodata, dupa ce ati aflat de sarcina, o frica, si gandul ca oare is pregatita pt bebe?
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
Pirelia spune:
Neata tuturor burticilor si.
Conform calculatorului de sarcina am 5 sapt si 5 zile, iar micutul are 3+. Multumesc tuturor de incurajari. Mi-am impus ca pana pe 10 aprilie sa fiu optimista si sa vad ce se intampla atunci. Deci micutul se va arata el cand va dori.
Pana acum nu am greturi. Dimineata, la trezire am niste senzatii prin stomac, dar foarte vag si imi trec la fel de repede cum se instaleaza.
Viitoare mamica in culmea fericirii
myrella_21 spune:
buna dimineata fetelor...
eu am o curiozitate...am nasul cam infundat si nu prea pot sa respir pe nas dar daca ma chinui...ma ustura nasul cand inspir si am impresia ca aerul are un miros asa inecacios...ca si atunci cand esti racit
voi aveti astfel de simptome...???eu maine fac 6 sapt si ma gandesc ca poate cu cat inaintam in varsta(eu+micutul)...simptomele se schimba poate nu??
5+
laurairina13 spune:
A-driana, eu am patit asa..imediat ce am aflat..nu stiam ce sa fac, sa ma bucur, ca doar planificasem bb-le ca la carte, si il dorisem, sau sa incep sa imi fac griji?
Si acu..ma gandesc, o sa fiu eu in stare sa il fac?sa nasc?sa il ingrijesc?sa ma scol noaptea sa il hranesc, daca nu stiu ce sa ii fac cand plange, cand e bolnav..
Si la cat mi-e de rau de cand sunt
deja vad cate sacrificii trebuie facute..Ma simt uneori prinsa in cursa..
Da sper sa imi vina si instinctele materne, cand o incepe sa mai creasca, si sa miste..ca momentan infara de rau..sunt tare nesimtita cu celelalte sentimente, mai degraba sunt egoista..ca de ce mi-e rau, ca era mai bine inainte..
Da sunt constienta ca sunt o maree nesimtitaaaa, si ca ar trebui sa multumesc minut de minut ca Doamne Doamne a lasat sa se intample minunea asta cu mine-fara sa ma chinui ani de zile sa raman, fara sa fi avut probleme inainte![]()
Sunt eu rea si haina? Sunt singura care se simte asa????
Laura,
7+
poze
myrella_21 spune:
nu cred ca esti singura care simte asa...eu am asa un sentiment....ca ma enervez mai in fiecare dimineata si ma gandesc ca...domnule daca as fi putut sa stau acasa, poate ar fi fost mai usor de trecut peste toate simptomele, durerile si asa mai departe dar cand ma gandesc ca tre sa ma duc la servici si mii rau, imi vine sa ma strang de gat...
si atunci intervine acel sentiment ...nu se poate sa ma simt bine???si eventual daca tre sa ma simt rau sa ma simt domnule de prin luna a 7 cand pot sa stau acasa...
5+
Pirelia spune:
Laura, Adriana, cred ca toate trecem prin acesta stare. Desi este ceea ce ne-am dorit, am planificat, am asteptat cu nerabdare, cand constatam ca suntem insarcinate incep intrebarile, temerile, gandurile ca poate nu ne vom descurca. Eu am o nepotica de 1 an si 8 luni si am fost alaturi de sora mea din prima zi cand a adus-o acasa. Practic am crescut-o impreuna si tot ma intreb daca ma voi descurca cu micutul meu. Tot ma intreb daca sunt in stare sa duc cu bine sarcina pana la capat, daca voi putea naste fara prea multe problm, etc.
Viitoare mamica in culmea fericirii