Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nu am facut betahcg ca trebie sa il trimita la cluj si acolo.........dureaza 10 zile pana mi-l face..............

Poze
Visam si noi la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Merci mult Laura. Eu chiar am intrat in panica pt ca la serviciu nu pot sa zic ca ma omoara munca(lucrez la stat si am un program f mormal 8-16, munca de birou, f rar fac ore suplimentare asa ca... ar fi absurd sa ma plang in comparatie cu fetele care lucreaza la patron(am lucrat si acolo si stiu cum e)). Eu insa aveam o constitutie mai fragila(1.60 si 45 de Kg) si banuiesc ca si uterul meu e mai micut. Acu dc mi se pare ceva ciudat o sa merg la medic desi l-am cam vizitat de cand am ramas.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Mai beatrice imi pare asa rau. Eu dc eram intr-un oras mic inebuneam. Eu faceam HCG-ul dimineata si la 16 aveam rezultatul. Oricum eu te urmaresc si la aspirante si te astept cu vesti bune. De medic nus ce sa zic ca eu abia l-am schimbat pt ca aveam dr mea de mult timp si eram multumita de ea pana cand am ramas insarcinata. Eu eram sub supravegherea unui endocrinolog(o super femeie) care dupa 6 luni de dostinex si 2 RMN-uri(pt suspiciune de adenom hipofizar) mi-a oprit dostinexul, mi-a dat sa iau utrogestan din ziua 16 si mi-a urat spor la BB. Si cand am ramas cu 3 teste pozitive si un HCG ce e drept micut m-am prezentat la ginecologa mea. Eu nu oprisem utrogestanul pt ca aveam deja teste pozitive si imi iera frica. si dr mea mi-a zis ca sunt nebuna ca nu sant insarcinata ci nu-mi vine pt ca iau utrogestan si ca nu tb sa opresc dostinexul(desi nu se da in sarcina) si mi-a zis sa repet HCG-ul si sa o sun. Pt toata chestia asta mi-a luat 50 de ron consultatie si am plecat plangand de la ea din cabinet. Acum merg la dr unei f bune prietene si sunt relativ multumita de el dar inca nu pot am indraznit sa il sun pt chestii minore. Hai ca v-am plictisit suficient.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

dap ce sa ma fac dymomo?????????

doamne ajuta la sarcinaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

mai eu mai astept si vedem ce a da domnul............
doamne ajuta!

Poze
Visam si noi la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bonsoir fetele!

sunt un pachet de draci....e a 3a oara cand incerc sa va scriu...daca imi mai da exploreru' eroare...cred ca o iau razna

DECI...incercarea nr.3:

Pirelia, nu te speria, nu mai stiu daca ai spus undeva in cate sapt. esti, insa, uite, de ex, la mine, la 4s6z abia se vedea un pct. care masura 1,6mm..asa ca, eu zic sa ai rabdarik pana trec cele 10 zile!

Laura, Gia - incredibil ce putin timp acorda aia (adek - americanii si spaniolii) mamei, pt cresterea copilului....o sa ajungem sa credem ca la noi e "parfum"...

happymum, haide, la mai mare cu ovu' si sa vii cat mai curand aici, sa fie pe aproape! ...daca e cu ochi, stiu eu sigur ca DD o sa-ti dea dezlegare la "fufu"(termenu' sa stii ca e imprumutat de la fete )

li_am, sa stii ca te inteleg perfect...eu, azi, am chiar si de la o simpla gura de apa....

camy, eu subscriu intru-totul "urarilor" tale la adresa stimatilor...dar, eu zic ca ne agitam degeaba si ne enervam ca niste proaste...mai bine canalizeaza-ti energia pozitiva catre bebe si catre.....limo' de maine (nu de alta, dar asta de azi a fost asa de buna si reconfortanta, dupa de dupa-amiaza ..

Beattrice, habar n-am de medicamentul ala...dar, vreau sa te intreb..ai idee cam cum arata pata aia?..e ca o pata neagra pe langa o zona mai albicioasa?..ca asa se vedea si la mine hematomul, cand m-am dus prima oara. Despre opso...cum ii zice...ai dat si tu un search sa vezi ce gasesti? Hai, fruntea sus ca iese bebe, acush acush

dymomo, pe mine m-a durut burtica sambata, dupa sangerare...dar in rest, slava Dlui, nu sunt dureri mari...ci doar asa...niste crampe, niste gherutze prin interior...si eu zic ca nu ar tb sa-ti fie rusine sa il suni, mai ales daca ti-a facut impresia ca este un dr. bun, intelegator si sfatuitor (eu asa o vad pe dr. mea si, slava Dlui, asa s-a dovedit a fi pana acum, si de asta poate par putin subiectiva....sincer, mi-as dori ca toti dr. sa fie asa si sa nu mai existe tot felul de cazuri de nepasare din partea dr...asa cum mai citesc pe ici, pe colo). Stai linistita, ca bebe este ok acolo, in burtica, da?

Noi maine mergem la eco, sincer, mi-e putina teama...dar trebuie sa ma imbarbatez, ca tzutzupida e bine sanatoasa acolo, si cu inimioara batand...daca Doamne fereste ar fi ceva grav...nu as mai si nici tzitzi nu s-ar mai transforma, nu m-ar mai durea, nu? Si daca... ...simptomele ar disparea asa, cu una, cu doua...sau ar mai dura?
of...abia astept sa vina ora 11, maine...

o sa ziceti ca-s iar paranoia....da' je chiar incep sa cred ca astia "pun ceva in mancare" ....ba sotiorii nostri au pb...ba noi nu ramanem...ba incercam de enshpe mii de ori...ba avem pb cu sangerari si cu alte necazuri.....si cand ma gandesc ca "altii"...ii fac ca pe banda rulanta..ba se mai si "descotorosesc" de ei, ca de niste obiecte.......nu voi intelege lucrul asta niciodata!

...iar m-am placintzit...
va pupix pe burtici si sa ma iertati daca am batut campii....da' deh...stiti cum e, seara esti cu capul mai limpede si parca incepi sa te gandesti ba la una...ba la alta..
am eu asa o senzatie ca o sa cam batem campii pe rand, in astea 9 luni...de mai multe ori, si ne vom imbarbata reciproc, ca, vorba aia...de aia ne numim Odisee, si mai mult decat atat, ultima din an, una speciala...care incepe cu Mos Nicolae...si se termina cu Mos Craciun, nu?

krelia 7+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

ma primiti si pe mine? vin de la aspirante.
tocmai ce am facut un al doilea test la care au iesit doua liniute clare, asa ca nu mai incape indoiala ca e bebe.

UM a fost pe 3 martie.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

felicitari Ramonika si bine ai venit printre noi. Clar este sarcina

Betty78 8+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

ramonika ai vazut ca-i bebe? sa dea DD sa fie sanatos si sa te simti bine toata sarcina...
dar spune-mi, ambele liniute au iesit clare clare, mov mov? :d
intreb pt ca eu am facut si duminica unu si ieri si a doua liniuta tot palida e la mine...
si eu UM am avut-o pe 1 martie, deci suntem cam pe acolo
cam azi ar trebui sa vina rusii, dar nici urma de ei, sa nu mai vina 9 luni
burtica ma doare de joi, ziua pic sub birou de somn, noaptea meditez si cam atat la mine.
la burtici

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

la mine nu a fost f clara liniuta, dar ca sa fiu sigura m-am dus sa imi fac bhcg-ul. Oricum poti sa mai repeti testul

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Buna seara fetelor!mai dar nu intra omul pe forum cateva ore si imediat schimbam capitolulharnicute santeti cu scrisul.pe burtici.dureri ca la cm mai am si eu,seara ma ia si nu dureaza mult.i`am spus dr.`ului si mi`a zis ca e mareste uterul...de aceea.sper sa fie bine.saptamana viitoare ma prezint din nou la eco.sper ca de data asta sa se vada samburelul nu numai saculva pup

delia 5+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Neata fetele!

Eu sunt zombi, dupa o noapte dormita in reprize, din cauza arsurilor la stomac, combinate cu dureri de burtica ca la CM, si cu greturi!! Si azi dim trebuia sa ma duc sa fac analizele la sange, urina, cele necesare..dar daca eu rosesem 2 pastile de Rennie, si o canita cu lapte cald la 3 noaptea..ce analize sa imi fac ..ce stomac gol?? E rau daca o duc asa in continuare, si doctorita de familie a zis ca e ceva normal in sarcina..si sa iau ceva maalox, malucol, ceai de sunatoare..sa nu mananc acid, citrice, prajeli, dulciuri..Atat!! Si eu simt ca mor incet incet.. Da hai sa nu ma mai plang..

Referitor la cosuri..si mie mi-au aparut pe piept si gat..da eu inainte de a tine tratament cu AC aveam foarte multe..si nu ma mir ca incep sa imi apara..

Mie nu mi-a dat nici un carnetel de graviduta de la medicu de familie..Toti medicii dau carnetele?sau..depinde daca te pui bine cu ei? Si pentru adeverinta de serviciu m-am rugat sa imi dea..ca altfel.. Off..nu prea isi dau doctorii astia nici un interes..

Va citeam ca va laudati sotii..si al meu viitor sot e o bomboana de cand cu sarcina..face de toate.. Tre sa profitam din plin, nu??

Azi anunt si eu la munca..si ii dau adeverinta sefei..parca vad ca face o mutra

Va urez o zi buna si fara dureri!

Laura, 7+
poze

din cate stiu eu medicul de familie iti da carnetelul de gravi si in principiu daca nu o face din proprie initiativa poti sa il ceri tu...dar acum mai depinde si de medicul ginecolog care ar trebui sa il completeze, iar la mine la sarcina trecuta nu mi-a completat nimic...si uite asa am ramas cu el aproape gol

Apropo de ceaiul de sunatoare se bea in sarcina cu oarecare precautii. Eu am scos produsele lacttae, de fapt mai exact laptele din alimentatie si am scapat de dureri de durta, gaze si arsuri si in plus cand ma constip bag repede 2 herbolax.

In leg cu cosurile, dsau punctele negre la mine mi s-a curatat tenul. pana sa raman insarcinata aveam un ten destul de incarcat, iar acum e curat, frumos, cu pori inchisi...arata super belea....de asa placeri am ami avut parte si in sarcina precedenta

Iar sotii e absolut normal sa ne rasfete, ba chiar ar trebui invatati sa faca lucrul asta si cand nu suntem insarcinate si ami ales dupa ce se naste bebe ar trebuis a ajute f mult si sa se implice in cresterea si educatia copilului

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Bettyeu te invidiez pe tine rau de tot cu fufu al tau...pai vreau si eu...dar eu nu am voie deloc...nu stiu ce o sa ma fac.. Va dati seama pana pe la Craciun asa nu o sa am voie...mi-a zis Pustache sa ma pregatesc bine pt atunci

....eu am simt tot rau

O zi buna tuturor!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

7+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Pai de ce nu ai voie? Eu am avut restrictie sau mai bine spus m-am simtit rau de cznd am inceput tratamentul de fiv si am facut pauza de la inceputul lunii ianuarie....oricum poate ar trebui sa mai ceri si o alta parere a alutui medic...adica atata timp cat colul este inchis si sus de ce sa nu ai voie?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput