Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(6)
Raspunsuri - Pagina 16
li_am spune:
Salutare fetelor,
mult ati mai scris, acu' abia am observat ca de cand n-am mai intrat ati si dat pagina... Noi am fost la eco (la 5 sapt), dar mare lucru nu s-a vazut. Asa ca astept pana pe 4 mai cand am urmatorul eco, daca totul e ok, ca daca doamne fere o fi ceva in neregula (vreo sangerare sau mai stiu eu ce) m-oi duce mai devreme! Intre timp greata intermitenta (lucky me!) - astept momentul potrivit ca acum imi vine sa vomit si daca ma gandesc la apa, de mancare nici nu-ncape discutie)...
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
5+
unombun spune:
pirelia,eu sunt de la odiseea de oct,dar treag cu ochiul la voi..Nu te necaji,asa am patit si eu,nu s-a vazut bebe,nici sac gestational,nimic,nimic,doctorul a zis ca el nu vede si la eco cu sonda asta,eu m-am intors acasa varza,ca sunt mai mare si ma speriase cu menopauza,la 38,mi-am vazut de viata mea,am repetat testul la vreo sapt dupa ce desteptul de doctor nu vazu nimic,a iesit pozitiv,evident,nici ca am mai dat pe la el pina ieri,la 10 sapt,unde am cerut eco abdominal,nu consult sa-mi incurce ceva sau cu sonda si s-a vazut un copil mare,mare.Tu relaxeaza-te,maninca bine si daca ai testul pozitiv,ce iti mai trebuie.Si lasa si extrauterina si eu aveam din cind in cind un fix prin cap,da uite ca a fost ok
vias spune:
daca ce am auzit e adevarat...eu ma duc in fata guvernului...si o sa-i rog pe ei sa ma ajute la niste calcule...ca eu nu pot....prostia din mine nu mai gaseste calea....
Sa-i ia "DRA_U" pe toti parlamentarii...de-ar da bunul dumnezeu sa fie un nebun care sa le puna o bomba acolo...sa dispara toti de pe lumea asta! Nenorocitii dra....ului!
mama ce m-am enervat!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
7+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pirelia Sunt chiar neseriosi. Sa speram ca societatea se va impotrivi acestei propuneri si ministerul muncii sa nu o mai dezbata in guvern. Dar .... cand au fost ei in stare sa asculte de „plebe"? Ieri am fost la ecograf si nu a vazut nimic. Mi-a spus sa revin peste 10 zile. M-am speriat, ma gandesc ca poate nu mai este sarcina sau, si mai rau, este extrauterina. Imediat ce am iesit din cabinet am cumparat inca un test pe care mi l-am facut in aceasta dimineata si era pozitiv. Pana pe 10 cred ca o sa innebunesc asteptand sa vad ca este bine micutul. Viitoare mamica in culmea fericirii |
a cata zi esti?
din cat?
si eu am ovulat de 10 zile...cica............da am fost la echo si este ecran si la mine si am vazut o pata.ce o fi?
test negativ.......................
mi-a dat orgametril?
sa iua oare?
ce ma sfatuiti?
Poze
Visam si noi la un
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui li_am Salutare fetelor, mult ati mai scris, acu' abia am observat ca de cand n-am mai intrat ati si dat pagina... Noi am fost la eco (la 5 sapt), dar mare lucru nu s-a vazut. Asa ca astept pana pe 4 mai cand am urmatorul eco, daca totul e ok, ca daca doamne fere o fi ceva in neregula (vreo sangerare sau mai stiu eu ce) m-oi duce mai devreme! Intre timp greata intermitenta (lucky me!) - astept momentul potrivit ca acum imi vine sa vomit si daca ma gandesc la apa, de mancare nici nu-ncape discutie)... ![]() _ FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!) FIV 3 - martie 2009 - Austria - 5+ |
eu sunt obsedata acum....ai vazut si tu un ecran sau pe ecran sau numai el.........................??????????
pls raspundeeee.............................
Poze
Visam si noi la un
Beatrice1982 spune:
va dati seama in ce ceata sunt.................
ciclu nu din 18 februarie....
ovulatie.test.pozitiv in ziua 30....
graficul imi arata ca am ovulat in ziua 32.....
in ziua 30..seara............
love love love...........
ok............
in ziua 42 test cu a n-a urina dupa masa la dr..dupa ce fusesem la baie inainte sa intru.......test evident negativ.....de asta banda............
ok la echo, dupa cum spuneam............am deasupra capului ecran si am vazut...(fiind a n-a oara la dr ca de 3 ani imediat vrem bebe.........)nu am vazut niciodata ce am vazut acum...............
se tot holba si se uita dr si iar se uita.................si nu zicea nik nik nik
era...........acolo unde de obicei tre fa fie endometrul.....o pata...........care era o forma destul de neregulata functie de cum misca sonda vaginala.......adik nu era kiar rotunda....................
ce sa cred????????????
ce sa fac???????????
sa iau dufaston?
mi-a scris pe foaie ceea ce niciodata nu am auzit......OPSOMENOREE-ce e asta fratilor?
si tratament orgamertil 2x1/zi
5 zile
Poze
Visam si noi la un
dymomo77 spune:
Beatrece sincer nu ma pricep si-mi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva.
de incurajare . Fetelor mai doare pe cineva burtica? Pe mine m-a apucat de ieri dupa ce am fost la medic
si nu l-as stresa din nou. Sunt dureri ca la ciclu dar pana acum eu nu am mai avut. O fi normal?
8+
laurairina13 spune:
Dymomo..daca te bucura cu ceva..si eu la fel, ieri inainte de a merge la doctor a inceput sa ma doara burta ca la CM-nu prea tare, si o tot tine..Si la fel si eu, pana acu nu aveam dureri de burtica. Eu cred ca creste bebe in uter si se mareste uterul, de aia..
Am luat 2 no-spa la 12 ore interval ca cica nu e bine sa lasi durrea sa isi faca de cap, am citit tot de pe aici de pe la fete.
Laura,
7+
poze
BoboMom spune:
Dymomo si eu am fost ieri la control si azi ma cam doare - nu ma doare tare, dar simt ceva. Cred ca e normal, atata timp cat nu sunt dureri puternice si/sau sangerare. Se mareste uterul. Te pot durea si ovarele de la control. Pe mine m-a durut clar ovarul dupa controlul de ieri. Oricum daca ti se pare ca e ceva in neregula suna doctorul. Nu trebuie sa-ti fie jena sa-i suni. Si eu tot asa fac. :D
Laura
7+