Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

gata masa!
m-ati lovit rau cu minunea asta de stire.....apai, daca pana acum aveam de gand in anul al 2lea sa vin 4 ore/zi.... mai vine ...acu' cred ca o sa le iau si pe astea 6 luni de zile sa inteleg si eu ceva din ele.....sa fiu alaturi de copilu' meu 1 an jumate..
iar ma apuca toate alea cu nemernicii astia de guvernanti...

laura, vorba ta..la ce conditii ofera cresele din Ro.....si daca nu ai suficienti bani sa-ti dai copilu' la una particulara...sau la bona (daca iti vine cineva la un copil de 1 an jumate si daca ai curaj sa il lasi cu cineva strain)...sau iti mobilizezi mama (in caz ca se poate si nu lucreaza si ea, la randul ei) sa aiba grija de copil....
in curand o sa ne intoarcem pe vremea alor nostri, cand mamele noastre isi lasau copii de la 3 luni in grija bunicilor si se intorceau la munca....of...ca nu ar face si astia ceva bun pentru noi, femeile...

happymum, Doamne ajuta sa se prinda samburelul in aprilie...si sa ramai aici la noi

andrutza, sa stii ca si eu fac shu-shu des ..dar asta cred se intampla pt ca beau f multa apa...de al setea pe care o am de ceva timp incoace

krelia 7+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Sunt chiar neseriosi. Sa speram ca societatea se va impotrivi acestei propuneri si ministerul muncii sa nu o mai dezbata in guvern. Dar .... cand au fost ei in stare sa asculte de „plebe"?

Ieri am fost la ecograf si nu a vazut nimic. Mi-a spus sa revin peste 10 zile. M-am speriat, ma gandesc ca poate nu mai este sarcina sau, si mai rau, este extrauterina. Imediat ce am iesit din cabinet am cumparat inca un test pe care mi l-am facut in aceasta dimineata si era pozitiv. Pana pe 10 cred ca o sa innebunesc asteptand sa vad ca este bine micutul.

Viitoare mamica in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

La noi se dau doar 3 luni fara plata! Asa ca mai mult ca sigur o sa-mi las serviciul sa stau cu bebe acasa un an, asta in cazul in care isi gaseste sotul meu un serviciu cat de cat pana atunci, pentru ca din noiembrie a fost pus pe liber din cauza restructurarilor din GM (si nu numai). Asa ca ne rugam sa-si gaseasca el si sa pot sta eu cu bebe macar un an.

Si eu merg mult la baie noaptea... Adica de 2 sau chiar 3 ori.

Pupici!

Laura 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia12 spune:

Laura te cred, e foarte greu cu un singur salariu, si cu un copil, si ca de obicei trebuie sa ne sacrificam femeile... Si la noi exista posibilitatea sa-ti iei o excedenta, dupa cele 16 saptamini, de 6 luni - 1 an tot fara plata, dar nu cred ca o sa pot.Sper sa aveti noroc sa gaseasca sotul munca asa sa poti si tu sa stai acasa. Eu nu cred ca o sa stau mai mult de cele 16 saptamini pe care ni le dau. Nici nu ma gindesc... Vara asta o sa-mi iau mai putin concediu ca sa pot sa imi las niste zile pt mai la sfiirsit daca cumva ma vad f obosita sa pot sa le iau.

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

raluca
felcicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!
sarcina usoara in continuare...

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

gia, laura va doresc sa vi se intample totul asa cum doriti

5+
http://www.popasmusic.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia12 spune:

Mersi mult Raluci, vad ca esti ca mine de 5 saptamini. Ai facut deja eco?

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

pentru vot!
am stat si am calculat cu aproximatie si urmatoarea ovulatie ar fi chiar in saptamana mare...
cred ca tot in mai o sa vina bebita...
dar nu conteaza, daca e pe aproape... vin la voi...

VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Alex, hai la mama!
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

pentru vot!
am stat si am calculat cu aproximatie si urmatoarea ovulatie ar fi chiar in saptamana mare...
cred ca tot in mai o sa vina bebita...
dar nu conteaza, daca e pe aproape... vin la voi...

_
Alex, hai la mama!
Au nevoie de ajutor ACUM

Poze noi cu maruta mea

hai mai happy, iti dai seama ce copil minunat iese daca este conceput in saptamana mare, eu zic ca DD nu poate decat sa zambeasca

5+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gia12

Mersi mult Raluci, vad ca esti ca mine de 5 saptamini. Ai facut deja eco?

5

maine ma duc, va povestesc pe seara ce si cum
tu ai facut ?

5+

Mergi la inceput