Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(6)
Raspunsuri - Pagina 14
andrutza spune:
Am reusit si eu sa citesc ce s-a scris in ultima zi, se pare ca sunt prima care ridica problema cu concediul... Si tocmai acum, cand eram hotarata sa stau 2 ani, sunt atat de nervoasa...Ma rog, si un an si jumatate e ok, dar sa speram ca nu se razgandesc si procentul, ca atunci e de foarte rau.
Ma tin de mult sa va intreb: voi nu mergeti la toaleta de 2-3 ori pe noapte? Eu asa merg, deja e super stresant, si dupa ce ies beau o cana cu apa, sa se umple vezica la loc... Mi-e sete toata ziua si ma duc la toaleta foarte des. E normal?
Andrutza
7+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
menics spune:
sunt de groaza, zau, sa le fie rusine, dar asta este...deja ma gandesc cum sa o mut pe mama la constanta...
Manu
7+
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png
laurairina13 spune:
NEMERNICIII!!!!!!!!
Era singuru lucru bun in tara asta! 

Si asa dupa ce ne intoarcem la munca, muklte din noi ne trezim ca nu mai avem loc de munca, tot din grija angajatorului..desi e obligat!
Si tot multe din noi ne trezim, ca ajunse la serviciu, nu ne putem permite sa platim bona din salariul minunat luat de la angajatori!Ca la cresa nu se pune vorba, asa mic sa il lasam..
-la ce conditii ofera cresele din romania..
Asta da incurajari, dlor parlamentari,destepti si luminati, care mai mult dormiti in serviciu!

Laura,
7+
poze
myrella_21 spune:
am ajuns de mult timp...la concluzia ca sunt niste dobitoci dar acuma e prea de tot...sunt chiar cretini...
o sa mai faca lumea copii...cand o zbura porcul si ei se mai si mira ca de ce nu este po****tia in crestere ca sa putem sa avem consumatori...cine sa consume si mai ales cu ce bani, ca nu ai bani nici de mancare...offff mamaliga lor de cretini care nu sunt in stare decat sa dea cu pixul fara sa stie ce inseamna asta
5+
happymum spune:
salutareeeeeee!!!!!!!
ce face gasca de gravidute?
cate un
la fiecare burtica.
ma gandeam eu astazi, asa... si socoteam... ca poate poate in aprilie ori in mai s-o prinde si la mine... si chiar de o sa fie un DPN mai prin ianuarie la anul, eu as vrea tot la odiseea voastra sa ma inscriu, ca va "cunosc" deja pe unele dintre voi... ![]()
da... stiu si eu... socoteala de acasa... cu cea din targ... cam greu se potriveste...
dar nu e imposibil, nu?![]()
Doamne ajuta!
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
A_driana spune:
nu-mi vine sa cred, sunt atat de nervoasaaaaaaaaa
sunt niste IMBECILI
andrutza, ii normal sa mergi des la toaleta, eu noapte nu merg, doar pe la 5-6 atunci direct la baie, ca deja fac pe mine, ziua merg mai mult,f des in comparatie cu cat mergeam inainte
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
happymum spune:
fetelor, ma bag si eu in seama... referitor la prima pagina, primul mesaj...
imi place mult stelute. si ar mai fi si clopotei... nu am vazut asta... daca mi-a scapat sa ma iertati.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
raluci_b spune:
Hapylyca ce ma bucur sa te vad aici, am mai bagat un vot la aia mica 
suna frumos clopoteii 
6
http://www.popasmusic.com