Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

laura, si eu vreau sa te laud ...ca tare mumosi sunt cercelusii facuti de manuta ta, sa stii!
auzi...acu'..."gigi becali" din mine te intreaba:..."te-ai gandit deja sa faci bani cu ei?"

krelia 7+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia12 spune:

Laurairina, Adriana, eu sint mai mult sa alint decit sa ma alinte... si daca intru in pofte... s-a terminat... ma fac cit china!
Inca n-am nici un fel de simptome, doar sinii si sint f obosita si mi-e somn, dar dorm f prost, ma culc pe la 12 ca de obicei si la 6 si ceva ma trezesc si fug la baie ca altfel fac pe mine si dupa aia nu adorm mereu, asa ca de vre-o citeva zile, cit dureaza starea asta am acumulat o gramada de oboseala .

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

laurairina sunt frumosi cerceii, felicitari , ai talent ...

Manu 7+

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Krelia, si eu tot la asta ma gandesc!!
De facut am facut ceva banuti, ca le-am vandut la colege, de fapt vreo 15 perechi! Nu cu multi banuti, vreo 5 ron/perechea..da e un inceput!
Ma vedeti la vara la tarabe(-ditamai inginera-)vanzand cercelusi in statiuni pe litoral!hihi

A..si referitor la reactia sefilor..putina consternare! Si zambete false pe fata..si s-au asigurat si insistat ca o sa vin pana in prenatal- pan la 7 luni. Adica ..numa nu imi ziceau''fara concediu de risc''-ca nu cumva sa ramana ei in aer..
Si am cumparat si eu o sampanie si niste bomboane sa nu treaca vestea..neindulcita! Ca si aasa nu le-a picat bine delok!

Laura, 7+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

Gia12, exact aceleasi stari le am si eu ca si tine, in rest greturi crunte, dureri, pofta de nestapanit inca nu....sper sa nici nu fie....
eu doar imi doresc sa pot merge la servici, sa nu fie chiar asa de groaznica sarcina, ca doar in oct.am 1 an lucrat

laurairina13, multumesc de PM

tocmai aud la radio ca vor sa scurteze concediul de maternitate de la 2 ani la 1 an jumate.........tocmai acuma cand sunt si eu , nu-mi vine sa cred..
daca auziti ceva, de cand sa fie asa, va rog sa scrieti...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

doamne fereste...eu nu am auzit nimic de perioada asta de 2 ani redusa la 1 an si jumate...ii impusc pe toti...

nu se poate asa ceva...speram sa nu mai umble si la primele alea acordate la mamici care te duci cu sacul sa le iei....ca imi iau un carton si scriu....vad eu ce si il postez...ei vad eu unde???

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia12 spune:

Vai fetelor ce noroc aveti! La noi concediul de maternitate sint doar 16 saptamini, si daca il iei inainte sa nasti... stai mai putin cu bb in casa... Asa ca eu sper sa pot muncii pina in ultima zii, si daca nu, macar sa imi dea medicul concediu medical ca altfel nu se poate.

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

chiar in urma cu 15 minute spunea la radio, mai exact la info pro, si eu fac urat daca reduce cei 2 ani la 1 an jumate (dar de fapt si daca se intampla asa, ce putem face? NIMIC)
speram sa nu fie asa....sau macar de anul viitor , si in decmbrie nastem toate
offff doamne, numai asta ar mai lipsi, sa reduca concediul, si poate li se pare si cei 800 lei prea multi, si reduc si din aia

laurairina13, la fel de ,,dragut si fericit'' va reactiona si seful meu, poate chiar mai ,,dragut''

de fapt, da-i naibii pe sefi, daca ar fi dupa ei ar trebui sa nu facem niciodata copii sa nu le facem lor ,,gaura'' in firma, bebeii nostri sa fie sanatosi si cuminti, apoi ei sa se tot strambe, daca nu le convine...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

http://www.capital.ro/articol/concediul-maternal-va-fi-redus-cu-sase-luni-118139.html

Uitati-va aici. E incredibil. Nu stiu ce sa mai inventeze... Nu stiu daca sunt prima care a aflat chestia asta, scuze daca s-a discutat deja.

Andrutza 7+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

sunt ingrozitori, sper totusi sa nu se lege iar si de venitul de 85%

6
http://www.popasmusic.com

Mergi la inceput