Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(6)
Raspunsuri - Pagina 12
krelia spune:
gata, am mai invatat un cuvant nou ![]()

am gresit..scuze...da' nu-i nimic..o sa vezi ca testul urmator nu va mai iesi rozaliu....ci rosu intens
..numai ca ar trebui sa maia stepti putin..macat 1 saptamana, cum ziceam...ca asa, de al 1 zi la alta..nu cred ca se observa mare lucru ![]()
rabdarika!
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana krelia esti draguta...comalita de la coma, coma de somn, si eu sunt comalita de somnic dar nu mie mi-a iesit a doua liniuta 90% intensitate ca si prima, ci la ramonika...eu am facut duminica si ieri un test, si a doua liniuta tot palida ![]() pe burticitoate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . |
krelia
7+tzutzupida noastra creste si pozeaza
vias spune:
krelia hai ca-ti dau eu limonada de la mine...ce zici?
...eu cred ca am pofta de o sana....sau de ceva...nu stiu ce..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
7+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
vias spune:
in rest azi am papat muraturi cu minunata paine la cuptor....numai ca acum...n-mi mai trebuie nici asta..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
7+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
menics spune:
eu am papat niste cartofi taranesti, comandati ca eu nu fac... si am si un desert clatite brasovene, dar alea raman pt deseara ca altceva gata nu mai mananc azi... ei seara am o cana de lapte cald.
Manu
7+
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png
Gia12 spune:
Vad ca cele de 7 saptamini sinteti deja en pofte... Eu sint pofticioasa mereu asa ca mi-e si friga sa ma gindesc ca e posibil sa incep cu pofte ![]()
5
A_driana spune:
si eu sunt o pofticioasa de mama focului, tot ce vad vreau, si deja mananc cat un urs, o sa fiu cat casa poporului 
p.s. laurairina13, m-am uitat la pozele tale, rochia frumoasa, dar cerceiiiiiiiii
, spune-mi cum ii faci, din ce? tu ii pictezi? si de unde cumperi agatatorile care intra in ureche, sunt o mare fana a brizbrizurilor
, si eu imi fac, dar ale tale sunt ffffff faine
pe burtici pe toate
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
laurairina13 spune:
MM..Gia sa stii ca asa e cu poftele..da eu una ma mai si alint..
Ca doar is 
![]()
![]()
Problema e ca acu sunt cu arsuri la stomac si nu prea pot manca mare lucru, ca aseara..am facut-o de oaie! Am mancat salata de vinete cu maioneze, si de la 12-4 dim am avut dureri groaznice de stomac, imbalonata, greata..etc! Groaznic rau..
Bine e de cele care nu au greturi/dureri si doar pofte![]()
Si eu la inceput acu vreo 3 saptamani nu aveam NIMIC!!
Laura,
7+
poze
laurairina13 spune:
A-driana..
MA bucur ca i-ai remarcat,sunt mandra de ei, dar putina lume apreciaza..stii cum e, fiecare cu stilul lui! E noua mea pasiune!
Da de cand cu vestea cu bb, am cam lasat-o mai moale cu cercelitu!
Cerceii's facuti din pasta de modelat Kera Plast, pictati cu vopsele acrilice, si lacuiti cu o lac de finisare de la Maimeri! Asta ca sa fiu completa..
Cat priveste agatatorile si toate accesoriile din metal, sunt site-uri specializate, dai comanda si iti ajung in 5-10 zile si nici nu costa muult, vreo 100tortite de cercei parca..costau 3 ron de unde le-am luat eu!
Daca vrei mai multe detalii , dau PM, ca nu stiu daca iti pot da site-urile aici, sa nu fie cumva reclama considerata..
Laura,
7+
poze
krelia spune:
apai, de la tine si vroiam ![]()
nu de alta..dar, de fiecare data cand pomeneai de ea...
edit: de bine ce mi-era si mie mai ok...am baut o gura de apa si...
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus krelia hai ca-ti dau eu limonada de la mine...ce zici? ![]() |
krelia
7+tzutzupida noastra creste si pozeaza
A_driana spune:
laurairina13, ti-am scris un PM, doar sa vad daca stiu ![]()
cerceii sunt superbi, pot sa-ti fur ideile? si eu d'astea faceam non stop, dar de cand casnicie, sot, si acum bebe in burtica cred ca voi lasa mesteritul asta, si il iau pe cel pt decorarea camerei lui bebe
heiii dar nu ne-ai spus cum a reactionat sefa? ce fata a facut?
in ce stil ,,ocolitor'' i-ai spus?
sa stiu cum sa-mi pregatesc si eu seful 
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .