Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata, ramonik , adria bine ati venit, ma bucur ca ne-am mutat mai multe de la aspirante

dimineata am fost sa-mi fac bhcg, acum astept rezultatul

din fericire eu nu am greturi, la mine sunt tot doar titi durerosi si atat

6
http://www.popasmusic.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Bine ati venit, fetelor!
Sarcina usoara si bebelusi sanatosi la toata lumea!!!

Dienutze 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

fetelor va invit la o salata de fructe, desi imi sta gandul la sawarma, myrella, mi-ai dat de lucru, dar mi-e cam teama sa mananc, nu stiu cat de proaspata este, mai bine nu, revin la salatica, yami ce buna si sanatoase este

Manu 7+

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Chiar asa, dragutelor, voi ce mai papati?
Eu salivez la strudele cu mere
Si am la kg in pluuuuuss, of!
Acum am la cuptor un pestic cu legumite. Este crap romanesc, caci nu e voie peste oceanic.
Niciodata nu m-am omorat cu fructele si legumele, eu sunt cu fainoase, cat mai multe si cat mai zaharoase. Fac eforturi sa le uit.
Ieri am devorat o salata imenssa de ridichi cu salata verde si ceapa noua, buun.
Haideti, veniti cu idei proaspete!

Dienutze 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neatza fetelor!
de vreo 2 ore tot ma tin sa intru..sa intru...si tot apare cate ceva pe la skarbici...dar, gata...merit si eu o pauza ...doar sunt gravida

betty, multumesc frumos. La fel!..si, sa dea DD sa fie fetitz

Ramonika, primim, primim, cum sa nu...cu tot cu pise (am bagat si eu un oki la poze, sa stii ...tb sa recunosc ca Miki mi s-a aprut cea mai mumoasa pisa ..ea mi-a placut mie

A_driana, nu are cum sa nu-ti iasa...daca acum ti-a iesit 90% intensitate..urmatorul sigur se va vedea clar!. Insa, eu zic sa mai astepti inca putin, sa nu-l facia sa imediat, a 2a zi...eu l-am repetat pe al meu la 1 saptamana distanta...primul iesise asa, rozaliu...dupa vreo 3 min...iar al 2lea..dupa cateva secunde era rosu clar
auzi, zii si mie, ce-i aia "comalita"...sa nu mor proasta

menics, cred ca pasii astai ii voi urma si eu...o sa ma duc intai la med. de fam..sa ma scoata din nebuloasa..poate ea o stii mai multe
mersic!
sa stii ca si eu sunt un mic zombi de cand cu ora asta....azi iar orbecaiam pe la 5 dim cu ochii pe tavan..si la 8 nu puteam sa ma ridic din pat de somn...dar, lasa, ca ne revenim noi
auzi, pe langa salata aia de fructe, nu merge si o fripturica cu carfofi "prejiti" ?

laura, sa vii cu reactii de la cald...sa ne spui cum a reactionat madam sefa, da?
si ai grija de tine..incearca diseara reteta lu' camy...cu painica si parmezan, poate mai trec din greturi

caaaaaamyyyyy...mi-ai facut si mie o limo'?..ti-am lasat sarcina de aseara..da' vaz ca te fofilashi ...hai ca aduc je lamaissele...numa' sa iei tu miere, ca tz'am zis ca n-am
si nu mai fi trista..ca nici noi n-avem voie fufu ....ata ete...stam si privim cu jind

myrella, asa sunt si eu cu shao' ....bune rau mai sunt, dar si pline de...diverse...of...

suzyca, din contra, eu am inteles ca e bine sa dormi pe parti..oricum...cand om avea burticile mari...sunt convinsa ca nu vom mai putea dormi nici pe parti..daramite pe spate (iar pe spate nici nu cred ca va fi bine, ca ne va apasa pe organe)...eu profit acum cat pot de dormit pe burtica....ca mai incolo...sufletu'..

raluci_b , hai cu rezultatu' cat mai repede

dienutze...eu de vreo 2 zile pap sana cu paine, taman bine, seara, cand ajung acasa...da' as cam vrea fara paine....sau..macar sa-mi iau din aia cu semi'....desi acu' mi-am adus aminte de spagehtele cu ciuperci, sunca, cascaval si busuioc..pe care mi le facea mama cand eram mai..mica ...de fapt, mint..ma gandesc la ele de vreo saptamana

krelia 7+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia12 spune:

Buna ziua,
Sint noua pe aici si cred ca pot intra direct la categoria gravide 5 saptamini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Bun venit ramonik,adrianasarcina usoara si la termen va doresc!eu imi continui tura de aseara cu bautul de suc de rosii

delia 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

krelia esti draguta...comalita de la coma, coma de somn, si eu sunt comalita de somnic

dar nu mie mi-a iesit a doua liniuta 90% intensitate ca si prima, ci la ramonika...eu am facut duminica si ieri un test, si a doua liniuta tot palida
pe burtici

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

ce pofta mi-ai facut cu sucul de rosii....si cu putin piper si sare si foarte putin zahar...as bea si eu unul asa cu pulpita...

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

multumesc de primire si de urari
ma bucur sa ma aflu printre voi.

cica data nasterii se calculeaza in functie de data ultimei menstruatii. si saptamanile la fel. e cam ciudat, pentru ca se calculeaza de dinainte de a ramane insarcinata.
la mine fiind UM pe 3 martie saptamana asta ar insemna ca e a 5-a, desi conceptia a avut loc undeva in jur de 15 martie, deci sarcina ar avea doar 3 saptamani.

sa vedem ce-o sa-mi zica la medic, ma duc pe 22 aprilie.

din pacate pana joi inclusiv sunt mare parte a timpului numai in sedinte, asadar nu prea o sa pot intra, insa de vineri sper ca ma eliberez si o sa intru mai des.

va pe toate

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput