Sa fim "VICTORIOASE"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

No hai c-am intarziat cu informatii. Am vorbit cu d-na directoare si am stabilit ca merg la ei dupa Paste. Pana atunci se gandeste si ce anume vrea sa le ducem copiilor. Acum de Paste plec in Adeal, as fi avut drum spre ei, dar mai fac unul dupa Paste, special pentru ei. Va tin la curent.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Tzuni, multumim !
Un Paste plin de lumina, dragoste si bucurie !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Paste fericit tuturor "Victorioaselor"
Un mareTzuni

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Fie ca acest Paste sa fie un moment de bucurie, liniste sufleteasca si armonie universala. Farmecul lui sa ne aduca aminte ca intotdeauna mai exista o sansa de mantuire. Sa ne bucuram de frumoasele noastre traditii: oul pictat, iepurasul, masa cu mancaruri traditionale cozonac, pasca, miel, slujba de sambata seara cu luarea luminii. Hristos a inviat!

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Paste Fericit! cu sanatate si liniste sufleteasca!
Tzuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Paste fericit si multe bucurii sa va aduca iepurasul!
Victorioasele!

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni Acum de Paste plec in Adeal, _Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA si....www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
deci asa!!!daca stiam te stresam sa punem de o intilniremamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

fetelor, am descoperit subiectul mult prea tarziu, dar pot sa trimit si eu prin paypal ceva sau nu se mai aduna bani? Daca e prea tarziu pot sa trimit ceva acum pt o viitoare actiune?

Eu nu intru prea des pe aici de aia nu prea stiu cum merg treburile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

primim, primim prin paypal in continuare

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

ok gagi, trimit tonight

Mergi la inceput