Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Acum am revenit si eu din pauza de masa si vroiam sa va dau vesti despre Carla si saby, dar vad ca mi-a luat-o buni' inainte. Draguta de Saby se auzea cantand si sporovaind pe legea ei, eu cred ca maine isi va reveni.

Ptr gat si eu am luat Homeovox si Stodal si tot fara efect , miere cu lamaie la desert..

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad 28

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yioanna_s

roxi2000_ro: eu intrebam de seni lady.si atunci se adauga la bagajul de spital?multa sanatate lui sebi
dici: eu nu suport vata..prefer sa fac scandal decat sa ma pomenesc cu vata pe piele

Pai cum am spus, vata e infasurata in tifon tocmai sa nu lase fire, nu o simti si nu scoate scame. DAr mai bine intreaba la spital, poate nu sunt asa scrofulosi si nu isi pun atatea probleme.

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

am mai crescut cu o saptamana,schimbam semnatura

Yioanna 28+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Dici..sa iti fie de bine mancarica...Si eu am auzit-o pe Saby vorbind cu mami..poate isi va reveni cat mai repede!!
Yioanna..felicitari pt noua semnatura..si sa fie totul bine pana la capat!!

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Buni' pupi' (cum ar spune Mateiutul meu)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Saracutele Carla si Saby...!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 33+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

ce ma bucur sa Saby e mai bine, sunt impresionanti copii astia, cat de repede isi revin, cum nu mai au febra cum sunt spirt
Asta e in clipele astea numia mama sa nu fii, o sa fie ca noua Sabinuta in 2, 3 zile

NOI
Cristina 31 + 2 Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)
AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Bine ma burtici, intru si eu sa citesc si va gasesc cu asa vesti?
Noi am fost dimineata la controlul lunar, i-a ascultat inimioara si ne-a spus ca s-a intors, asa ca ne-am linistit deocamdata. Mie nu mi-l masoara pe bebe, ultimele masuratori au fost cele de la eco morfo, asa ca nu ne putem lauda cu dimensiuni, pt. ca nu le stim, insa eu am reusit sa ma mentin si sa nu iau nici macar un kg in ultima luna (dupa ce luasem 5 kg in februarie )
Carla multa sanatate Sabinei si insanatosire grabnica si din partea noastra, daca aveti nevoie de ceva, puteti apela si la noi.
Laurraa multa sanatate prietenului tau, sa dea Dumnezeu sa se faca bine si sa ramana fara sechele, are toate sansele. Conteaza enorm suportul si grija familiei si celor apropiati. Noi suntem satui de cum au plecat dintre noi prieteni mult prea tineri, iar acum ne zbatem pt. o prietena care este in stare vegetativa de aproape 8 luni.... Toti sub 30 de ani...

29+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui strunfita
Eu sunt cam suparata ca i-au aparut lui Bogdan niste bubite mici si rosii la ambele coate, si il mai si mananca. Maine ma duc cu el la dermatolog, pana acum l-am dat cu crema de galbenele. Ma gandesc ca s-ar putea sa fi luat ceva de la inot.

Dupa apa din piscina se face dus si neaparat se hidrateaza piele copilului cu o crema / un ulei.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Vroiam sa va mai spun ceva si sa felicit niste burtici pt. poze de vis, dar asa impresionata am fost incat nici nu mai stiu ce aveam in minte.
Oricum va pup pe toate (pe rand, nu toate o data ), ca imi sunteti tare dragi si va doresc din suflet sa va fie atat de bine incat sa nu mai veniti decat cu vesti bune si emotii de bucurie.
Maria in mod special.

29+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput