Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(57)
Raspunsuri - Pagina 15
clodyac spune:
offffffff carla imi pare asa de rau
ce pot sa iti spun .... sper ca se simte mai bine saby si iti trimit toate gandurile bune si sa dea dumnezeu sa ii treaca raul cat mai repede
ai grija de tine
29 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
31 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strunfita Multumesc mult pentru raspunsurile cu Infacol, sper sa mi-l dea fara reteta. Roxi, ma bucur ca Sebi a avut prima noapte fara febra. Sunteti pe drumul cel bun ![]() Laurraa, eu am incercat cand am tusit tare Plantusin, Stodal, ceai de ceapa+nuci. Din pacate nu mi-a trecut pana cand homeopata nu mi-a dat Bryonia 30CH. Problema e ca nu merge sa iei ce iti zic eu acum, ci daca vrei ceva homeopat trebuie neaparat sa mergi sa vezi un homeopat. Adica poti incerca Stodal, care e o chestie homeopata facuta din mai multe remedii care merg toate la tuse, dar la mine a fost apa de plaie. Mai poti incerca si ceai de patlagina. Ma bucur ca Alin e mai bine (cred ca bine e mult spus in cazul de fata), poate da Doamne-Doamne si se va recupera. Alymav, bine ai revenit! Fetelor, ce sunt Seni Lady astea? Cred ca am ratat ceva din discutii... 31+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi |
multumesc mult; o zapacesc pe saraca bebelina cu tusea si nu mai zic de diconfortul creat.

31 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
maria_bunica spune:
Clodyac..stai linistita,nu ai facut nici o gafa..nu am scris nici ca am iesit nici ca nu am iesit la plimbare si cum ma stiai plimbareata..probabil de aici si intrebarea!!Ai dreptate..soarele si vremea frumoasa face foarte bine la psihic..
Am uitat..Carla,va multumeste la toate pt gandurile bune si pt ca sunteti alaturi de ele!!
Ma rog din tot sufletul ca Saby sa isi revina cat mai repede...Doamne Ajuta!!
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
Ramona.P spune:
Maria,multumim pt vestile legate de Saby!Sa dea Domnul sa raspunda la tratament si sa treaca cat mai repede!
Ramona
29+ cu
Bianca Maria
http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman
strunfita spune:
Ginette, bine ai revenit!
Of, ce multa lume are probleme cu banii acuma. Oare cand trece criza asta?
Maria, avem un singur mester si il mai ajuta un pic baiatul lui. Dar e cel mai serios mester pe care il stiu eu, cu el am renovat tot apartamentul acum 6 ani si am fost foarte multumiti de rezultat. Acum nu sunt asa multe de facut, ca in apartament e schimbat tot mai putin parchetul de acum 6 ani, trebuie doar sa zugraveasca, sa ne faca o masca sub centrala la bucatarie si inca niste chestii mai marunte de reparat.
Zarara, bine ai venit printre noi!
31+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica Fetele,am vb acum cu Carla la tel..aseara au ajuns la spital si iau pus perfuzie lui Saby,acum sunt acasa,Saby e cat de cat stabila dar are branula,deseara vor merge din nou la spital pt perfuzie,ii administreaza antitermic si antibiotic prin perfuzie pt ca oral nu raspunde la tratament.. Mai multe va povesteste ea,cand va putea sa intre...ca e tare obosita ,nu a dormit de 2 nopti..![]() 31+ Darius NicholasBuburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
Vai saracii prin cate trec; Doamne ajuta sa se faca Saby bine si sa nu fie nevoie de multe drumuri la spital.Insanatosire grabnica

31 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
roxi, sanatate multa lui Sebi; sa nu mai faca temperatura s sa se faca bine
31 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
strunfita spune:
Maria, multumim de vestile legate de Carla si Saby. Carla, sper ca Saby e mai bine acum dupa tratamentul prin branula. Pana la urma, care e diagnosticul?
31+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
maria_bunica spune:
Strunfita..din cate am inteles eu si sper sa nu spun prostii,Carla a zis ca e gripa si a mai luat un virus din aer ceea ce a provocat o suprainfectie..
Chestia e ca Saby a avut parte de niste momente groaznice azi-noapte,a avut convulsii si a lesinat..
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
yioanna_s spune:
buna

clodyac:ms,te poop
.eu am luat stodal pt tusa si mi-a trecut f repede.
roxi2000_ro: eu intrebam de seni lady.si atunci se adauga la bagajul de spital?multa sanatate lui sebi
dici: eu nu suport vata..prefer sa fac scandal decat sa ma pomenesc cu vata pe piele
lauraa: eu iti sugerez sa iei Stodal,e f bn putin e cam dulce dar trece repede tusea.eu in 4 zile m-am insanatosit.cum se simte baiatul?sanatate in continuare pt aman2
strunfita: ms
!sanatate pt Bogdanel,sper sa nu fie ceva grav...
ginette:iti doresc numai bn,las' toate la o parte si aduna doar energie pozitiva pt bbica ta...
xeloxel: o zi buna si tie
carla: off,imi pare rau pt saby,saracuta,sta cu branula in manuta ce incomod si dureros,va doresc numai bine,multa multa sanatate.

Yioanna
28+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna