Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xeloxel spune:

buna fetelor, am intrat putin sa va salut si sa va urez o zi buna !!
maria te rog sa modifici si la mine dpn-ul, nu mai este 05 iunie ci voi naste prin cezariana pe 27 mai.
merci mult.
Am zis ca daca stau acasa voi avea mai mult timp de stat pe net sdar de unde?Ca parca am mai putin timp de calculator, am de facut o groaza de treburi pe care inainte nu aveam timp sa le fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zarara spune:

Hello dragelor ,merci tare mult pentru cuvintele frumoase de bun venit in gasca albinutelor, va pup pe toate .
@Carla , multa sanatate ,sper ca totul e ok cu Saby ..
@Laurraa eu am luat HOMEOVOX, este homeopat si foarte bun, in 2 zile n-am mai avut nimic . Este recomandat gravidelor asa ca poti incerca, sunt pastilute care se sug , ai indicatiile in prospect .
Imi pare rau ca nu reusesc sa citesc forumul si sa scriu in timp real , inca sunt la work si nu prea am cand ...iar seara cand ajung acasa sunt rupta si dorm pe mine :) Voi incerca ca macar 1 data pe zi sa intru si sa particip la discutii , imi face placere si ma relaxeaza, chiar daca unele subiecte nu sunt tocmai pline de vesti bune...
Va doresc o zi plina de soare in continuare , ne "vedem" maine .

zarara + 27s Igor the kid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xeloxel spune:

laura mi-am activat si PM-urile acum, daca vrei sa-mi trimiti ceva pe privat o poti face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

lauraa iau sirop de patlagina si se pare ca mi-a mai redus din atacurile de tuse sper sa se rareasca de tot

acum am reusit sa gasesc ridiche neagra si am sa iau si asa poate ma lasa de tot ca tare greu mai e

iti doresc multa sanatate pt ca stiu cum e

ps la ridichea neagra cica trebuie sa ii fac o gaura in mijloc sa pun zahar acolo si sa las sa se adune zeama din ridiche pe care apoi sa o beau si imi va trece cat de cat tusea sper

pupici

29 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
31 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Clodyac..nu am iesit la plimbare de doua zile,la noi vremea e mohorata rau,sambata a plouat marunt toata ziua,duminica a fost soare dar batea tare vantul,asa ca am preferat sa stau in casa,decat sa ies si Doamne Fereste sa iau vreo raceala!!In zona unde locuiesc e ceva obisnuit ca primavara sa vina intai cu ploi si apoi sa fie frumos,cu toate ca anul asta am avut deja o luna de caldura..deci,slabe sanse sa mai ies ca inainte daca nu se imbunatateste vremea,mai ales ca acum e perioada nasoala cu raceli,la schimbul de anotimpuri!!Multumesc de complimente..si tie Multa sanatate si mai ai putin si intri in concediu!!
Ginette..bine ai revenit si felicitari pt fetita!!Sa dea DD sa fie totul bine pana la capat!!Problemele cu banii se vor rezolva incet,incet..prin munca si intelegere le vom avea pe toate!!
Strunfita..ma bucur sa aud ca merg bine renovarile acasa..probabil ai niste meseriasi seriosi..Imi pare rau de Bogdan dar poate gasesti solutia buna sa ii treaca iritatia!!Super ca nu ati avut probleme de comportamnet cat ati stat la bunici,cateodata cei mici stiu sa ne surprinda cand ne asteptam mai putin.
Nicuratze..
Laurraa...super vesti despre Alin!!Sa o tina tot asa si sa lupte sa traiasca..eu ma rog in continuare pt el!!Multa sanatate si tie si sa treaca repede tusea!!Poza e cea care ti-a placut tie..toate erau frumoase,dar parca asta e mai semnificativa fiind facuta in picioare!!

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

maria ma gandeam eu ca am sa fac o gafa neuronul e de vina asa ce mai uit stii faza tare e ca ma concentrez cand scriu un mesaj de zici ca numai lasa ca o sa vina si caldurica si ce bine o sa fie parca ai alta energie cand te incalzeste soarele si totul straluceste nu? te pupic

si eu ma rog ca baiatul bolnavior sa se faca bine si sa dea dumnezeu sa isi reia viata dinainte (fara viteza ) sa dea dumnezeu sa faca o minune

ely te-ai intors de la analize ? sau iar am incurcat borcanele ? parca asa am retinut sper sa i fost totul ok te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Multumesc mult pentru raspunsurile cu Infacol, sper sa mi-l dea fara reteta.

Roxi, ma bucur ca Sebi a avut prima noapte fara febra. Sunteti pe drumul cel bun

Laurraa, eu am incercat cand am tusit tare Plantusin, Stodal, ceai de ceapa+nuci. Din pacate nu mi-a trecut pana cand homeopata nu mi-a dat Bryonia 30CH. Problema e ca nu merge sa iei ce iti zic eu acum, ci daca vrei ceva homeopat trebuie neaparat sa mergi sa vezi un homeopat. Adica poti incerca Stodal, care e o chestie homeopata facuta din mai multe remedii care merg toate la tuse, dar la mine a fost apa de plaie. Mai poti incerca si ceai de patlagina.
Ma bucur ca Alin e mai bine (cred ca bine e mult spus in cazul de fata), poate da Doamne-Doamne si se va recupera.

Alymav, bine ai revenit!

Fetelor, ce sunt Seni Lady astea? Cred ca am ratat ceva din discutii...

31+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xeloxel

buna fetelor, am intrat putin sa va salut si sa va urez o zi buna !!
maria te rog sa modifici si la mine dpn-ul, nu mai este 05 iunie ci voi naste prin cezariana pe 27 mai.
merci mult.
Am zis ca daca stau acasa voi avea mai mult timp de stat pe net sdar de unde?Ca parca am mai putin timp de calculator, am de facut o groaza de treburi pe care inainte nu aveam timp sa le fac.

xeloxel , mami de frumusel, s.30+

Imi pare rau ,dar nu te pot ajuta,nu ma ocup eu de listuta!!Dar cand va intra Oana sigur va modifica listuta!!

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

lauraa iau sirop de patlagina si se pare ca mi-a mai redus din atacurile de tuse sper sa se rareasca de tot

acum am reusit sa gasesc ridiche neagra si am sa iau si asa poate ma lasa de tot ca tare greu mai e

iti doresc multa sanatate pt ca stiu cum e

ps la ridichea neagra cica trebuie sa ii fac o gaura in mijloc sa pun zahar acolo si sa las sa se adune zeama din ridiche pe care apoi sa o beau si imi va trece cat de cat tusea sper

pupici

multumesc mult! Sper sa ies azi din casa ca e f cald afara si sa imi cumpar! Starea asta insotita de insuficienta respiratori da o senzatie de iritare, irascibilitate...uof Doamnea juta sa treaca

31 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Fetele,am vb acum cu Carla la tel..aseara au ajuns la spital si iau pus perfuzie lui Saby,acum sunt acasa,Saby e cat de cat stabila dar are branula,deseara vor merge din nou la spital pt perfuzie,ii administreaza antitermic si antibiotic prin perfuzie pt ca oral nu raspunde la tratament..Mai multe va povesteste ea,cand va putea sa intre...ca e tare obosita ,nu a dormit de 2 nopti..

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput