Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Alinutza..stai linistita ca nu esti singura care nu mai stie masuratorile lui bebe de la morfofetala...nici eu nu am mai facut eco de atunci,doar ce il vad putin pe bebe la controlul de la ginecolog..si atunci ne spune,ca si tie de altfel,cum e asezat bebe,ascultam bataile inimioarei si cam atat..Daca merge si sotul cu mine ,el il vede bine pe bebe..mie nu imi intoarce monitorul mereu sa il vad..asa ca..nu te ingrijora din cauza asta..Urmatoarea eco o am la 34 de sapt fara o zi..si e ultima!!Offf..imi pare rau de prietena voastra..e tare greu sa vezi o tanara in stare vegetativa!!Poate va face DD o minune si in cazul ei,niciodata nu e prea tarziu!

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

alinutza: D-zeu sa aiba grija de prietena ta,sa o readuca la normal cat mai repede,nu sh cum e sa ai pe cineva in situatia asta,dar nici nu vreau sa-mi imaginez.Cat despre masuratori stai linistita sigur e bn dezvoltat si grasunel.te
maria: ms,si la u

adineauri vb cu nepotelul meu la tel(are 4 ani)si ma intreaba ,,dar cand vine Stefania,sa o vad si eu,sa ma joc cu ea?''el nu intelege nimic,tot ne aude ca Stefania in sus, Stefania in jos..si nu mai are rabdare sa o vada.Mama imi zicea ca e tare preocupat de venirea ei pe lume..,isi face planuri ca v-a merge in parc,iar dak v-a plange o va sterge la ochi cu servetel,o v-a siii-ii,in sf e f entuziasmat.ce draguti sant copii...

Yioanna 29+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multa sanatate, sabina mica!

philip
30weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

multumesc, sa dea Dumnezeu
eu am fugit la serviciul nr. 2, poate mai reusesc sa intru pe forum de acolo

29+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

yioanna_s sa ai o bebelina sanatoasa si sa ajungi cu pasi marunti si repezi la 40 de saptamani

31 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

eheeeeee
mi-am colorat nik-ul si mi-am pus titulatura; uof dom'le.Se vede mumos

31 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

Saby sanatae multa!!! iar tie, Carla putere!!!!!!!!!!!!!!!!!

30+ Bebitza Karina Elena
http://community.webshots.com/user/annkkaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

am uitat sa schimb semnatura si m-a certat bebe mic...
azi a avut zi de dansuri sud americane....

Laura mi se pare mie sau noi avem DPN pe aproape ? ne incurajam una pe alta?... mumoasa titulatura!

31+ Bebitza Karina Elena
http://community.webshots.com/user/annkkaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alberta72 spune:

Dragele mele albinute,
Harnicute ca intotdeauna.Mi-e greu luni dimineata sa citesc 20 de pagini...ca sunt la munca..si ma simt prost ca trag chiulul, dar acum noi suntem mai importante. Carla, ma bucur ca copilita ta e mai bine..e cumplit sa fie copilul tau bolnav. O sa vezi ca dupa 4 ani e mai bine, nu o sa se imbolnaveasca asa des. Pentru mine esti ca un subiect de telenovela asa multe ti se intampla...si ma bucur cand apuci sa te odihnesti, ma intristez cand ai greutati etc...Sper sa fiti bine, va doresc din tot sufletul.
Acum mi-e greu sa va enumar pe toate dar ma bucur ca sunteti bine, baiatul Alin in coma sper sa isi revina cat mai curand iar de sotul barman...hmmm mi-e greu sa dau sfaturi, imi pare tare rau, caci sotul meu e iubitor si de casa si bautura e ultimul lucru la care s-ar gandi.
Revin, seful e aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Laurraa..frumoasa titulatura..Trebuie sa intru pe Explorer ca sa iti vad si culoarea..
Ankkaa..felicitari pt noua semnatura..sa fie bine pana la capat!!
Yioanna..ai noroc cu asa nepotel..al meu are momente cand abia il asteapta si zice ca daca plange ii da suzeta si momente cand nu vrea sa auda de bebe..zice ca este el bebe meu,nu imi ajunge?

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput