Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(57)
Raspunsuri - Pagina 13
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa fetelor pe ce parte tbuie sa stai in pat cand te sufoci? Dreapta sau stanga? ![]() 31 + minune de ![]() Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El just "us" *** burticutza www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09 |
Esti comica mamico!
Eu una prefer pe dreapta, cica indicat e pe stanga!Imi pare rau pentru amicul tau! Semnele de bine eu zic ca sunt o minune de Sus! Si eu stiu pe cineva care din coma 3 azi e pe picioarele lui, fara sechele! Cu Dd inainte!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 33+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alymav28 spune:
Dragele mele burticutze,
va multumesc ca existati! Chiar daca nu am mai scris de f multa vreme sa stiti ca va citesc cu interes si intensitate.
Sunt alaturi de voi, de toate, cu povesti mai mult sau mai putin frumoase dar de viata.
In listuta va rog sa ma treceti si pe mine cu un carucior albastru.
Am ajuns si noi la 28saptamani.
Cum trece timpul!
Felicitari fetelor care scriu, mai ales mariei- care are o vorba buna si linsititoare pentru fiecare.
M a emotionat f tare cand am citit ca a pus mana pe telefon sa o sune pe Carla sa vada cum se simte Sabinutza.. Apropos Carla sper ca se simte bine, ca ati reusit sa treceti cu brio peste.
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strunfita Zicea cineva de un siropel de colici bun care se gaseste in Ungaria. Mai ziecti o data numele, please? Ca saptamana viitoare poate trag o fuga pana la Szeged. Se elibereaza fara reteta? 31+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005) |
INFACOL- in mod normal fara reteta!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 33+] cu
MateiBurtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Salutare!
Carla imi pare rau pentru Saby! Multa sanatate!
Tzutzu imi pare rau ca aveti probleme! E cam greu pentru el ca lucreaza in "mediul" ala! Cred ca iti trebuie mult calm si multa blandete pentru a-l aborda!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 33+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
otiliap spune:
philip, multa sanatate si sa-ti treaca gatul cat mai repede!!
ela2001, referitor la intrebarea ta cu concediul medical platit 100%, iti spun eu: se plateste asa doar pt urgente medico-chirurgicale. si eu am avut astfel de concediu, iar pe hartie era scris iminenta de avort, plus restul explicatiilor. acest tip de concediu ti-l poate da ginecologul (cate zile considera el ca e necesar) sau medicul de familie din cate stiu eu, maximum 5 zile platit 100%). 
30+
si arina (22.04.1998)
otiliap spune:
baby_first, si pe mine a inceput dr. sa ma cheme la control din 2 in 2 saptamani. e normal. la fel a fost si la prima sarcina, iar de pe la 8 luni si jumatate am mers saptamanal la control. si a fost bine. referitor la cotizatie... asta e. sa fie sanatosi bebeii, chiar daca nu ne dau banii afara din casa. 
oana_du, felicitari pt bebe sanatos. cat despre hidrocel, nu-ti fa problema, ca se rezolva pana la nastere.
zarara, bine ai venit printre noi! o sarcina usoara si in continuare, si un bebe sanatos si la termen! 
30+
si arina (22.04.1998)
dicirstea spune:
OOof, Doamne, cica intru si eu pe forum sa ma mai uit de ale mele si sa ma mai destind putin, si cand colo numai de probleme dau...
Mi s-a facut pielea de gaina cand am citit de Saby, inca am proaspat in memorie chinul meu cu Matei. CArla, stiu ca sunt groaznice spitalele noastre, dar macar ii facea o analiza rapida sa se vada despre ce e vorba si care-i antibioticul la care raspunde. In afara de temperatura ce alte manifestari mai are? Cum respira? Inceara la Emilia Irza (IOMC) poate il gasesti pe dr. Alexis Cochino, e un super atent si dragut cu copii, mai stiam o dr. orl-ista la policinica Globului (e mai apropae de tine, dar nu mai stiu cum o cheama, CRistea Mihaela, parca-nu bag mana in foc).
Tzutzu, activeaza-ti PM-ul, si in orice caz ...fii foarte ferma. Apucaturile astea au tendinta de agravare in timp, daca nu sunt taiate de la radacina. Daca e de acord, dar spune ca "nu se poate lasa" exista tratamente medicamentoase (si naturiste) si cu acupunctura, dar se pot face si slujbe la biserica. Daca iti baga scuza cu "anturajul" zi-i ca acasa are alt anturaj, mai important, si cu care isi va trai tot restul vietii...daca va dori, bineinteles.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad
28
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
roxi2000_ro spune:
va multumesc mult ca v-ati gandit la noi.Sebi a avut prima noapte fara febra, asa ca am dormit cu totii f.f.bine.
Multa sanatate la toate bolnavioarele!
Infacol se gaseste in Ungaria si se elibereaza fara reteta.
Parca a intrebat cineva de tampoane seni lady.Se fol nu pentru incontinenta de urina ci pentru ca in primele 24-48 ore dupa nastere sangerarea vaginala e atat de abundenta incat vata invelita in tifon sau absorbantele obisnuite nu fac fata.
Va pupicesc.

Roxi,
30 s,
Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)
dicirstea spune:
Am vazut ca s-a mai discutat de tampoane, acum si de pampersi, cred ca depinde mult de spitalul la care mergeti si acolo tb sa intrebti. Eu am avut la mine niste Seni Lady, pentru ca mi se rupsesera membranele si nu aveam voie sa ma dau jos din pat nici macar la toaleta, so... asteptam asistenta sa-mi puna plosca si sa ma spele. Mi s-a parut cumplit, eu fiind extrem de pudica. Nu m-au lasat sa-i folosesc pentru ca spuneau ca nu sunt sterili, la fel, nici dupa ce am nascut nu m-au lasat cu nici un fel de absorbante din acelasi motiv, vata nici atat. Primeam de la spital niste chestii din vata infasurata in tifon si care fusesera sterilizate. Foloseau clesti ca sa le scoata din recipiente, si ti se schimbau de cate ori aveai nevoie.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad
28
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
laurraa spune:
Buna fetelor!
Dani3lla si strunfita, parca voi ati avut pbleme cu o tuse urata....Ce ati luat? Tusesc si ma innebuneste acest lucru; bine macar ca nu e seaca
Clody, tu ce sirop iei?
Maria, uitasem sa-ti zic ca este exact fotografia care o alesesem![]()
Inca ma lup cu repiratia grea, cum mananc un pic cum nu am aer, uof daca ma tine asa ma omoara; nu mi-e teama de mine, dar stiti cumva ce riscuri exista la insuficienta respiratorie? Oricum maine merg la dr si abia astept sa-l intreb.
Alin, minune mare, a trecut de la coma gr 4 la coma gr2!!!!!!!!Dumnezeu e mare
strunfita, asa e, nu tbuia sa aiba o masina asa sau cum l-a vazut cum conduce sa o ia, dar stii cum sunt parintii:"ce e mai bun pt copilul lor"....
iubita_tiana, ce faci?Da un semn
31 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Bogdan (04.02.2005)