Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna fetelor,

Carla,imi pare rau pentru Saby,sper sa fie deja mai bine.

Oana_du,ai grija de tine,poate reusesti sa intri mai devreme in prenatal

Laurra,ma rog si eu pentru prietenul tau,ma ingrozesc ca se vor face si ai nostri mari si nu vor asculta...Multa sanatate si tie

Clody,Ely,sa treaca raceala!

Tzutzu,eu zic sa incerci sa stai linistita pentru tine si bebe,sotul tau va constientiza abia cand va veni bebe.Si ma gandesc ca poate si el e ingrozit de diagnostic,de aceea a facut ce a facut...sau face asa zilnic?

elena,29 cu XXX Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Buna dimineata si de la noi!

Greu cu schimbarea asta de ora, inca mi-e somn.

Carla, doamne, ce-ati patit! Cum e Saby acum? Ati schimbat antibioticul? multi si multa sanatate la toti, ca vad ca nici voi nu sunteti prea bine.

Roxi, multa sanatate lui Sebisor? E mai bine?

Laurraa, sper ca intre timp prietenul vostru e mai bine. Sper sa se faca bine si asta sa-i fi fost doar invatatura de minte. Doamne, ce poate face viteza si teribilismul asta! Cu parere de rau spun ca in astfel de cazuri e si vina parintilor. E musai ca la 18 ani copilul sa aiba masina? Si mai ales o masina care merge pana 180 km/h?

Yoanna, Andreea, vizionat poze foarte frumoase

Tzutzu, nasol prin ce treci tu acum. Parerea mea e ca trebuie sa ai o discutie serioasa si calma cu el, sa vezi care e "viziunea" lui despre viitorul vostru. Apoi trebuie analizat la rece si urmarit comportamentul. si sper sa isi revina, pentru tine si pentru copilul vostru.

Picky, ma bucur ca ai dat un semn de viata.

Deea, uau, 2 saptamani! Odihneste-te cat mai mult acum.

Yoanna, uite un link despre exercitiile Kegel. Sunt foarte indicate si in sarcina si dupa:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1707
Si eu am patit la fel, nu e nici o rusine, si inca prin luna a treia, cand am tras o raceala foarte urata si tuseam mult de tot.

Am vazut ca mai sunt fete racite, multa, multa sanatate!

Ramonaiani, multumesc!

Revin daca imi dau seama ca am uitat pe cineva, ca acum am recuperat tot week-end-ul.

Eu sunt cam suparata ca i-au aparut lui Bogdan niste bubite mici si rosii la ambele coate, si il mai si mananca. Maine ma duc cu el la dermatolog, pana acum l-am dat cu crema de galbenele. Ma gandesc ca s-ar putea sa fi luat ceva de la inot.
In rest, avem jumatate de casa zugravita, ma bucur ca sigur terminam saptamana asta. Si surprinzator, Bogdan se comporta exemplar la bunici

31+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

Mergi la inceput

Zicea cineva de un siropel de colici bun care se gaseste in Ungaria. Mai ziecti o data numele, please? Ca saptamana viitoare poate trag o fuga pana la Szeged. Se elibereaza fara reteta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Strumfita Bogdan a facut o ciuperca de la clorul din piscina, Marc mi a facut la fel chestia e ca le el s a intins pe tot corpul
Mi a dat docul o solutie cu care i am dat dupa dus de 2 ori si a stat asa inmuiat vreo 15 minute de fiecare data.

Ia trecut in vreo 2 saptamani.
Au pus desteptii prea mult cl in piscina.

NOI
Cristina 31 + 2 Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)
AMR 9

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue77

Strumfita Bogdan a facut o ciuperca de la clorul din piscina, Marc mi a facut la fel chestia e ca le el s a intins pe tot corpul
Mi a dat docul o solutie cu care i am dat dupa dus de 2 ori si a stat asa inmuiat vreo 15 minute de fiecare data.

Ia trecut in vreo 2 saptamani.
Au pus desteptii prea mult cl in piscina.

NOI
Cristina 31 + 2 Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)
AMR 9

Da, Blue, cred ca ai dreptate. Probabil ca pun prea mult clor, ca ii miroase parul de fiecare data dupa ce merge la bazin. Si ei nu fac dus acolo dupa bazin, sunt dusi de la gradinita si sunt 6-7 copii pe grupa, asa ca ii fac dus doar seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Zicea cineva de un siropel de colici bun care se gaseste in Ungaria. Mai ziecti o data numele, please? Ca saptamana viitoare poate trag o fuga pana la Szeged. Se elibereaza fara reteta?

Cred ca Infacol,nu stiu daca se da fara reteta.

elena,29 cu XXX Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginette spune:

Va pup fetelor

Nu am mai scris de mult timp dar va citesc in fiecare zi si nu imi vine sa cred ca mai avem atat de putin pana ne intalnim albinutzele. Intre timp am aflat ca in burtica este o fetita. La eco de 27 s avea 1100 g.

30+

Mergi la inceput

Carla iti doresc sa ai multa putere in continuare si multa sanatate pentru Saby
Tzutzu iti transmit numai ganduri bune si sa dea DD sa se rezolve situatia ca sa poti fi si tu linistita

30+

Mergi la inceput

Nici la mine situatia nu e prea roz - de cand sunt gravi stam cu soacra si sotul a dat faliment... Asta a dus la multe discutii si conflicte intre noi, asa ca nu prea pot sa ma "laud"...

Oricum, incerc sa imi adun toata energia pozitiva pentru bebelina mea draga si sa merg mai departe.

Pupici

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna tuturor burticilor!

oana_mvt, mi-am facut toate analizale chiar acum 2 saptamani si erau in grafic. deci, nu e vorba de diabet gestational. cred totusi ca bursucelul meu seamana cu tati, care a avut la nastere 4kg.

damami, si eu sunt micuta de statura. am 1,64 m. fetita mea s-a nascut cu 49 cm si acum are, la 11 ani, 1,4 m. inca un pic si ma ajunge. asa ca, nu-ti fa probleme cu lungimea lui bb tau. are tot timpul sa cresca, iar in plus o poti da sa faca un sport si astfel se va inalta. multa sanatate si un bb sanatos

30+ si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput