LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (235)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

poftiti de va infruptati din bunatati si tortulet!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Bubu ,sanatate puiutilor !saracutul Vlad ! Offf!! greu cu puiutul bolnav

Cami ,am vazut poze fain party ! Luca ,un dulce si tortuletul arata nemaipomenit !

Tuchi sanatate puiutilor !

Alice, e o dulce Tea! Mai ,ce deseneaza ea ! Bravo !

la toate randunicile

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria(19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

La multi ani Andra!

Mihutza mi-ai ramas datoare cu un raspuns:unde e dansul de cadana,ai?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, sarumana pt. raspuns! i-am scapat cam 3 picaturi intr-o nara prima data , sper sa fie ok...ca am luat cu pipeta si am dat repede, ca abia il tinem si mi-au scapat toate in nara
Vladut e ok, ziua parca nu ar avea nimic, tuseste f.f rar si zice ca nu-l mai doare in gat si nici cand tuseste. La mancare nu mi-a comentat absolut deloc ca nu e cu sare...
Naty, are ceva daca ii dau biscuti(Leibnitz) sau cereale din comert, nestle pt. copilasi/adulcti, dar pe eticheta scrie si sare? cata sare or avea? are ceva?
Facem tratamentul cu sfintenie si sper sa-i treaca repede.

Miradi, mersi mult! v-am vazut in poze

Olguta, pai o vazusem pe mandra si in tinuta losie

Mihule, multumim pt. tratatie Sa-ti traiasca scumpica mica!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubu, Prednisonul retine avid sarea deci e bine sa manance cat mai putina ca il umfla. Biscuiti sarati nu i-as da, pe cereale uita-te si tu cata contin, ma indoiesc ca prea multa.
Acum nici poze vad ca nu mai pot viziona, nu mi le incarca

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello again...am fost in Carol vreo 4 ore, ne-am intalnit intai cu Pucca, am stat putin de vorba, bebelina dormea, Mufa urca si cobora scarile de la Mausoleu, ba de mana cu ta-su, ba de-a buselea, de am ametit eu privindu-l.. apoi a venit stela&co, Tea in greva foamei(ca tot e la moda), si maraita nitel ca nu-si facuse somnul de frumusete.
am vazut primul desen al Teei de Alice, fataaaa, ce tare eee, talentata!!
si un party reusit la Cami si Luca, frumos tort, sarbatoritul dragalas tare in rosu si tricoul cu carouri mi-a placut tare!
vad ca rosu e culoarea sezonului, si Sofiei ii vine tare bine!multumim de complimente, sa-mi traiasca iubul, asa-i!
yuuuupiii, miradi!! ma bucur ca ai decis sa scrii cate ceva, poate ne mai vedem in parc!
cuscra poate venim in Botanica, doar ca noi nu putem decat dupa 3..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Multa sanatate puilor bolnaviori!

Si eu am avut o noapte aiurea rau. Antonia s-a trezit pe la 23.30 plina de muci si pana la 2.30 nu a mai adormit. Dupa 2 ore de tortura am cedat si am inceput sa plang de nervi, nu mai puteam ,iar ea nu voia sa doarma deloc; in tot timpul asta ii curgeau mucii siroaie , ca la balamuc. Intr-un final, am tipat fara sa vreau la ea sa se culce odata, a inceput sa planga rau de mi s-a rupt sufletul, dar in 2 minute a adormit. Abia respira, n-a avut niciodata atatia muci.

Bucu eu cand i-am facut aerosoli Antoniei ii faceam cu 1 ml de adrenalina si 2 de ser.Multa sanatate la amandoi.

Am vazut toate pozele si filmuletele cu copii care mai de care mai frumosi si mai isteti, nu nominalizez ca ma grabesc sa plec la bloc dupa fete.

O singura nominalizare,sa nu fie cu suparare:Miradi ai 2 fete superbe! Sa-ti traiasca!

Azi am fost si eu la Carfour Baneasa , sa-mi intretin manechiura si m-am umplut de nervi, ca aia habar n-avea sa faca french pe unghie..d-apoi s-o picteze macar nitel...nu stiam cum sa plec mai repede ...abia acum imi explic de ce in Italia m-a costat o manichiura 75 euro(mi s-a parut f. mult) si aici 65 ron intretinerea cu gel. Tre sa-mi gasesc alt salon la care sa ma duc.Luny mai ai cumva linkul de la salonul din Obor(cel cu cosmetica) ca am vazut ca pun si unghii acolo si nu l-am salvat. ...

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

voiam sa va fac o surpriza, da' mai mult m-am chinuit
foarte rau merge netul si astept secunde pana fac o modificare si nici nu ma tare pricep sa aranjamente inca in tema. studiez si mai lucru. poate se pricepe careva dintre randunici s-o faca frumoasa. dar ma gandeam ca ar fi un cuib bun pentru materialul de 1 an
http://puiutiderandunici.blogspot.com/

iata ce-am ispravit, cam putin

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Miha, esti...n-am cuvinte!

Avem de gandit idei de acum...

Fetelor, ai vostri au inceput sa sara in pat?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

voiam sa va fac o surpriza, da' mai mult m-am chinuit
foarte rau merge netul si astept secunde pana fac o modificare si nici nu ma tare pricep sa aranjamente inca in tema. studiez si mai lucru. poate se pricepe careva dintre randunici s-o faca frumoasa. dar ma gandeam ca ar fi un cuib bun pentru materialul de 1 an
http://puiutiderandunici.blogspot.com/

iata ce-am ispravit, cam putin

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

f frumos miha!multzumim frumos!
eu ma retrag, va doresc o sapt frumoasa fara bolesnite!

Mergi la inceput