LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (235)
Raspunsuri - Pagina 11
cami33 spune:
PARTY No.1
(ignorati-mi suncile, va rog)
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
bubu05 spune:
Cami, superbe pozele! micul barbatel e un dulce! mi-a placut tortuletul 
Zoze 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
natynic spune:
Salutare!
Bubu, colargol minim o picatura de nara 9da vezi sa intre inauntru) de minim 4 ori pe zi. Cum e Vladut?
Simo, daca e sa schimbi orele de antibiotic de acum, mai bine ii dai mai repede, in nciun caz dupa interval mai mare.
M-am vazut in Moghioros cu Ccris+randunoiul+Andreiutza si cu Mikydooza+Alexia+frate de Mikydooza+prietena de frate de Mikydooza...Fetele au "circulat" nitel pe acolo pe iarba si s-au dat in celebrele gargarite...in care eu eram convinsa ca se dau si mamicile, dar nu, lasai pe bebe singur, legat in scaunel
-mi s-a facut frica da' acuma daca tot lausem biletul si Miky si Ccris avusesera curaj sa lase fetele, am lasat-o si eu pe Iulia
. A fost SUPER incantata, dupa cum veti vedea daca pune Ccris pozele
si s-a tinut f bine in scaunel.Miky e o frumoasa iar Alexia are niste gene in-cre-di-bi-le, daca ii raman asa nu va avea nevoie niciodata de rimel
Ma duc sa hranesc copilu, revin sa vizionez "ieri in parc" si "party no.1", ca pe "artista mea", daca e film, nu am nicio sansa
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
Olgutzika spune:
Poze de azi de afara, ca sa vedeti ca are copilul si alte haine decat mov
http://www.flickr.com/photos/olguselu/
Rox, Naty, ne imbracam deci de la aceleasi case de moda
Eu pentru in casa, cu vreo doua exceptii, NUMAI de la Carrefour i-am cumparat, sunt foarte dragute, calitate foarte buna, pret rezonabil. Iar dupa pantalonii mov cu floricele sunt topita!
Naty, geniala Iulia!!!!
Luny, Muffy ramane sportivul crengutei!!! Si ai un sot..sa iti traiasca! Radu ieri ii multumea cerului ca are fata, cand a vazut in parc un tatic cum juca fotbal cu baietelul lui. Ca el nu ar fi putut face asta niciodata
L-am consolat, spunandu-i ca ar fi facut el altele
Acum serios ma intreb de ce So ii aduce numai lui carticelele sa ii arate pe ele
? Ea nu s-a prins care e intelectualu' in familia asta
?
Bubu, sanatate multa Vladutului si sa il ocoleasa bolesnita pe Stefu'-mic 
Cami, m-a topit Domnu'-cu-A8-u'
Da' io cred ca a dezvoltat o pasiune pentru bricheta, ca de aia nu s-a despartit
Iar Alex...are niste oooochi
!
Mimo, spor la trebi!!!!
Flori, micuta Picasso este Thea!
Zoze??! Iesi de-acolo!!!!
Copilul meu doarme de la 15:30...asa ceva 
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
Olgutzika spune:
Simo, cate zile de antibiotic mai ai?
Naty, Cris, Micky, po-ze po-ze!!!
Mey, si mie mi-a parut randunoiul de Kya mai slab. De dorul fetelor, cu siguranta
!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
amira_roxana spune:
naty scuze, am vazut mesajul tarziu
noi oricum am stat de pe la 12 pana la 14.10 in parc, mai mult nu mai puteam sta ca la 14.00 e ora de masa a Amirei si apoi somn. si era destul de maraita. sorry, ramane pe altadata!
ne-am intalnit cu ccris, randunoiul si Andreeiutza scumpa si cuminte foc
. Amira a alergat prin parc dupa mingii, cand i-am luat si ei normal ca nu a mai interesat-o! apoi s-a dus la niste baieti care stateau pe o banca cu bunica lor si a inceput sa-i mangaie
randunoiul lui ccris a spus ca "promite"
!
apoi am venit acasa si a papat un castron intreg de piure cu peste (pastrav) si un pic de placinta cu mere, biberon cu lapte si a adormit imediat!
noi saptamana viitoare vrem sa mergem la Zoo, so: vine cineva duminica in Gradina Zoologica?(daca e soare si frumos). asta pt ca ieri am fost un pic la tzara si nupot sa va descriu ce fericita era cand a vazut gainile din curte
ma duc sa admir poze cu gineri-miu si cadanele care au fost cu el in parc, si niste poze cu bubu mic!
natynic spune:
Olgu, Miky si cu mine nu avem ce poze pune ca nu am facut poze. Am ajuns amandoua tarziu si terminate dupa obsnuitele lupte duse pentru imbracatul mandrelor, care ne-a luat o groaza de timp...Baza e la randunoiul lui Ccris care ne-a pozat la greu, nici macar nu stiu exact in ce ipostaze, posibil sa ma fi strambat urat, cine stie
Baai, e insuportabil netul meu, cred ca pana maine cand vin aia la reparat nici nu mai intru ca mai mult imi fac nervi...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
miradi spune:
LA MULTI ANI ! ANDRA ,pui dulce sa cresti mare sanatoasa ,fericita si sa-ti bucuri parintii mereu !

http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria
(19.08.2004) si Medeea-Elena
(19.04.2008 )
miradi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
Asaaa, sa comentam ce sa mai zic...cum era el Mufa acolo inconjurat de fetite una si una oleleiee![]() Am vazut zanuca mica frumusica, Kya,mama de zanuca, si ea frumusica (cum ne-am obisnuit deja (gata, ai fost desconspirata , scoate capul si vorbeste si cu noi ceva )Si mai Luny, normal ca a dormit bustean Mufa daca a urcat de cateva ori toboganul ala , valeuuuu ![]() Gata, nimic nu mai zic....am bagat gecile, ghetele, am scos haine de vara si nimic n-am terminat inca ![]() Vorba lui Luny, ar merita o poza la tot balamucul asta Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
Multumim ,Luny !M-am bucurat mult ca v-am intalnit si am fost surprinsa placut azi cand am vazut ca ne-ai facut si noua poze.

o sa incerc sa intru mai des sa scriu si eu
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria
(19.08.2004) si Medeea-Elena
(19.04.2008 )
amira_roxana spune:
slaba miscare pe crengutza!!
eu am biberonat copilu', mi-am facut prezentarile pt lucrararile de dizertatie pe care le vom sustine sambata viitoare (am nishte emotii...), am vazut poze frumoase cu un bubu blond si tortul lui frumos cu catelusi, si pe gineri-miu cu fetele dupa el! m-a distrat tare metoda de a se da pe tobogan
.
Kya chiar ca a slabit randunoiul tau, ady nici nu l-a recunoscut. Bravo lui!
mama face crema de zahar ars 
revin mai tarziu poate se mai aduna lumea

MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)